Είδη 1 εώς 10 από 18 σύνολο

Φθίνουσα Ταξινόμηση
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2

Ο καλύτερος τρόπος να ανανεώσετε τη διάθεσή σας στο γραφείο είναι να αρχίσετε να σκέφτεστε πώς μπορείτε να διαμορφώσετε ένα πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέρος για εργασία. Γι’ αυτό τον λόγο, έχουμε ετοιμάσει μια λίστα μερικές χρήσιμες προτάσεις και συμβουλές για να δημιουργήσετε ένα πιο «πράσινο» γραφείο και να δείτε την απόδοσή σας… να ανεβαίνει κατακόρυφα!

Περιορίστε τη χρήση χαρτιού

Προσπαθήστε όσο μπορείτε να περιορίσετε την περιττή εκτύπωση. Στα σύγχρονα γραφεία, η εκτύπωση δεν είναι πλέον απαραίτητη. Η χρήση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή η αξιοποίηση ενός cloud χώρου αποθήκευσης για κοινή χρήση αρχείων αποτελούν ιδανική επιλογή για να το πετύχετε. Αν πάλι δεν μπορείτε να το αποφύγετε, προ...

Διαβάστε περισσότερα


design καρεκλες γραφειου

Οι τάσεις στον σχεδιασμό και το design γραφείων εξελίσσονται συνεχώς. Οι ανάγκες για υγιή και παραγωγική εργασία επιβάλλουν αλλαγή στον τρόπο σκέψης από τη διάταξη μέχρι τα κατάλληλα έπιπλα και τις καρέκλες γραφείου.

Ορισμένες από τις βελτιώσεις και τις αλλαγές προκύπτουν από τις ίδιες τις αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο εργάζονται πλέον οι άνθρωποι. Αυτό που κάνει, ωστόσο, τη διαφορά, όπως επισημαίνουν κορυφαίοι σχεδιαστές του κλάδου, είναι η δημιουργία νέων ιδεών στο design γραφείου που προβλέπουν τις ανάγκες κάθε εταιρείας, πριν καν εμφανιστούν!

Γι’ αυτό, εάν η επιχείρησή σας αναπτύσσεται μέσα σ’ ένα σύγχρονο νέο χώρο γραφείου, προλάβετε τις εξελίξεις και ακολουθήστε αυτή που σας ταιριάζει ...

Διαβάστε περισσότερα

 

Καρέκλες γραφείου πωλούνται παντού, στα super market, στα βιβλιοπωλεία στα πολυκαταστήματα επίπλων και όλοι διαγκωνίζονται για το ποιος θα σας προσφέρει την φθηνότερη καρέκλα γραφείου.  

Βρίσκετε λοιπόν καταπληκτική ευκαιρία να αγοράσετε για την επιχείρησή σας μια καρέκλα των 40€; Είναι πράγματι ευκαιρία;

Φθηνές ή φτηνιάρικες;

fthiniariki karekla

Το θέμα με τις φθηνές καρέκλες γραφείου είναι ότι κατασκευάζονται με ένα και μοναδικό σκοπό: να προκαλέσουν τον αγοραστή με την πολύ 

χαμηλή τιμή τους. Η κατασκευή τους γίνεται μόνο με γνώμονα την μείωση του κόστους. Συχνά γίνονται περικοπές στη

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην λαμβάνουν υπόψη τον βασικό σκοπό της καρέκλας: διαδικασία παραγωγής τους, χρησιμοποιούνται ευτελή...

Διαβάστε περισσότερα

Η διακόσμηση του γραφείου μπορεί να έχει πολύ σοβαρές επιπτώσεις στην επιτυχία της επιχείρησής σας.  Επηρεάζει άμεσα τους υπαλλήλους, την παραγωγικότητα τους, την ευτυχία τους ή ακόμη και την απουσία τους. Η πρώτη εντύπωση εξάλλου πάντα μετράει!

 

new_office_design

 

Μια κομψή και στοχευμένη ανακαίνιση των χώρων γραφείου θα επηρεάσει σημαντικά την εικόνα  που δίνει η επιχείρησή σας στους επισκέπτες, ιδιαίτερα σε πιθανούς συνεργάτες ή υποψηφίους υπαλλήλους.

organising_office

1. Όλα στην θέση τους, μία θέση για όλα

Βήμα πρώτο, επενδύστε σε φακέλους, συστήματα αρχειοθέτησης, κουτιά κτλ.. οτιδήποτε για να αποτρέψετε τυχαίες στοίβες χαρτιού. Αυτό, όχι μόνο θα μειώσει τη σύγχυση και τον χρόνο που σπαταλάτε κοσκινίζοντας μέσα σε σωρούς χα...

Διαβάστε περισσότερα

Μια πολύ καλή καρέκλα γραφείου κοστίζει περίπου  0.20€-0,40€ την ημέρα.

ponoi-sth-meshΠόσες ώρες νομίζετε περνάει ένας μέσος υπάλληλος γραφείου σε μια καρέκλα κατά  την διάρκεια της καριέρας του; Το λιγότερο 85.500 ώρες! Αυτό είναι περισσότερο από 9 χρόνια! Αν αυτό σας ακούγεται πολύ συνδυάστε το με το γεγονός ότι ο άνθρωπος είναι «σχεδιασμένος» να κινείται και όχι να κάθεται όλη μέρα.

 Επομένως, εάν πρέπει να κάθεστε με τις ώρες, η καρέκλα σας πρέπει να είναι εργονομική, άνετη και ρυθμιζόμενη. Είναι γνωστό σε όλους πως η χρήση μιας φτηνής απλής καρέκλας γραφείου για πολλές ώρες είναι ένας εύκολος τρόπος να πλουτίσετε τον … φυσιοθεραπευτή  σας.

 Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι άνθρωποι ξοδεύουν πολύ περισσ...

Διαβάστε περισσότερα

 

nees-taseis-sto-sxediasmo-tou-grafeiou

 Κατά το παρελθόν, δεν μας απασχολούσε ιδιαίτερα ο σχεδιασμός και η διαμόρφωση ενός γραφείου. Θεωρούνταν πως ένας μεγάλος, διαχωρισμένος χώρος για τους υπαλλήλους ήταν αρκετός, ενώ κανείς δεν πίστευε πως συγκεκριμένα χρώματα, σχεδιασμοί και συνθέσεις μπορεί να σχετίζονται με την παραγωγικότητα και τη δημιουργικότητα ή ακόμα και με την έλλειψή τους.

Στις μέρες μας, οι απόψεις αυτές έχουν αλλάξει καθολικά. Οι υπεύθυνοι του σχεδιασμού γραφείων, έχουν κατανοήσει πως οι εργαζόμενοι, όντας δραστήριοι και κινητικοί δεν μπορεί να δουλεύουν ανάμεσα σε ογκώδη έπιπλα. Επίσης, έχει γίνει κατανοητό πως η σωστή ατμόσφαιρα και ο κατάλληλος φυσικός φωτισμός μπορούν αν βοηθήσουν τις ομάδες εργασίας να γίνουν...

Διαβάστε περισσότερα

Η επιλογή μιας καρέκλας γραφείου που θα ικανοποιεί τις ανάγκες σας μπορεί να αποδειχτεί μια  δύσκολη υπόθεση. Διαθέτοντας ένα ευρύ φάσμα επιλογών, μερικές φορές είναι δύσκολο να γνωρίζουμε ποιες είναι  οι βασικές διαφορές μεταξύ των διαφόρων καρεκλών γραφείου και  τα ποικίλα σχέδιά τους.

ανατομικη καρεκλα GestureΜελέτες έχουν δείξει πως όταν έχουμε τη σωστή καρέκλα γραφείου  στον εργασιακό μας  χώρο, μπορεί να αποδειχτεί  ένας σημαντικός παράγοντας για την αύξηση της παραγωγικότητας των εργαζόμενων  μια και προσφέρει σωστή υποστήριξη   στο σώμα κατά τη διάρκεια της εργασίας. Οι εργονομικές καρέκλες είναι συχνά ακριβές, αλλά αξίζουν την επένδυση σε βάθος χρόνου. Γι αυτό οι εργονομικές καρέκλες γραφείου συνεχίζουν να α...

Διαβάστε περισσότερα

Διατάσεις στο γραφείο για χαλάρωση και ενδυνάμωση

Δοκιμάστε να κάνετε συχνά τις παρακάτω διατάσεις στο γραφείο σας - ή οπουδήποτε αλλού - για να εξαλείψετε τους πόνους στην πλάτη αλλά και να ανανεώστε την ενέργειά σας. 

Stretch αυχένα

Βάλτε το δεξί σας χέρι πάνω από το κεφάλι, πιάστε το και υψώστε τον αριστερό σας ώμο. Σιγά- σιγά τραβήξτε το κεφάλι προς τα δεξιά και μετά χαμηλώστε τον αριστερό σας ώμο. Κρατήστε για 10 δευτερόλεπτα. Επαναλάβετε από την άλλη πλευρά.

Σταυρώστε τα χέρια και βάλτε τα στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Πιέστε το κεφάλι προς το στήθος. Κρατήστε για 10 δευτερόλεπτα.

Stretch χεριών

Με τον αγκώνα ίσιο και την παλάμη προς τα επάνω τραβήξτε το χέρι προς τα πάνω και τραβήξτε το χέρι...

Διαβάστε περισσότερα

χρωματα στις καρεκλες γραφείου

Έχει αποδειχτεί ότι αν διακοσμήσουμε το γραφείο μας σε συγκεκριμένα χρώματα βελτιώνεται η παραγωγικότητα μας. Το κάθε χρώμα μας επηρεάζει με ξεχωριστό τρόπο ανάλογα με το είδος της εργασίας μας, υπάρχουν όμως και χρώματα που βελτιώνουν συνολικά την διάθεση και την παραγωγικότητά μας. Δείτε πως:

ΜΠΛΕ

Το μπλε χρώμα είναι γνωστό πως συμβάλει σημαντικά στην παραγωγικότητα μια και είναι ένα σταθερό χρώμα που ηρεμεί και βοηθά τον εργαζόμενο να συγκεντρώνεται στην δουλειά του.

Δείτε εδώ καρέκλες γραφείου σε μπλε χρώμα.

karekla-grafeiou-mple

 

ΠΡΑΣΙΝΟ

Το πράσινο είναι το ιδανικό χρώμα γι’ αυτούς που δουλεύουν πολλές ώρες. Δεν κουράζει και βοηθά τον εργαζόμενο να παραμένει ήρεμος και αποτελεσματικός ταυτόχρονα. παραγωγικότητα μ...

Διαβάστε περισσότερα

Ένα συνηθισμένο πρόβλημα

προβληματα κακης στασης στη καρεκλα γραφειουΉρθε η ώρα να το αντιμετωπίσουμε. Στην πραγματικότητα οι πιθανότητες να συμβαίνει και σε εσάς είναι μεγάλες!  Είτε χαλαρώνοντας είτε καμπουριάζοντας στο γραφείο σας, μπροστά στον υπολογιστή σας. Συμβαίνει σε κάθε περίπτωση σε όλους μας, αλλά γνωρίζατε ότι αυτή η συνήθεια σας να κάθεστε σε καμπουριαστή στάση επιδρά σε περισσότερους τομείς της καθημερινότητας σας εκτός από τη σωματική σας υγεία; Παρόμοια όπως και η γλώσσα του σώματος επιδρά στις απόψεις των υπολοίπων για εμάς, έτσι και η στάση του σώματος μας πάνω στην καρέκλα του γραφείου μας επηρεάζει στο πώς αισθανόμαστε για τον εαυτό και κατ’ επέκταση πως οι άλλοι βλέπουν εμάς. Ας δούμε λοιπόν πώς η σωστή στάση του ...

Διαβάστε περισσότερα

Είδη 1 εώς 10 από 18 σύνολο

Φθίνουσα Ταξινόμηση
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2