Η επιλογή μιας καρέκλας γραφείου που θα ικανοποιεί τις ανάγκες σας μπορεί να αποδειχτεί μια  δύσκολη υπόθεση. Διαθέτοντας ένα ευρύ φάσμα επιλογών, μερικές φορές είναι δύσκολο να γνωρίζουμε ποιες είναι  οι βασικές διαφορές μεταξύ των διαφόρων καρεκλών γραφείου και  τα ποικίλα σχέδιά τους.

ανατομικη καρεκλα GestureΜελέτες έχουν δείξει πως όταν έχουμε τη σωστή καρέκλα γραφείου  στον εργασιακό μας  χώρο, μπορεί να αποδειχτεί  ένας σημαντικός παράγοντας για την αύξηση της παραγωγικότητας των εργαζόμενων  μια και προσφέρει σωστή υποστήριξη   στο σώμα κατά τη διάρκεια της εργασίας. Οι εργονομικές καρέκλες είναι συχνά ακριβές, αλλά αξίζουν την επένδυση σε βάθος χρόνου. Γι αυτό οι εργονομικές καρέκλες γραφείου συνεχίζουν να αποτελούν μια δημοφιλή επιλογή στους εργασιακούς χώρους.

Οι εργονομικές καρέκλες μπορούν να ενισχύσουν την παραγωγικότητα και την υγεία.μας

Η χρήση της σωστής, εργονομικής καρέκλας μπορεί να βελτιώσει δραστικά  την παραγωγικότητα σας, εξασφαλίζοντας τη σωστή στάση του σώματος. Μία καμπουριαστή στάση πάνω στη καρέκλα πιθανότατα   σημαίνει πως είστε  περισσότερο χαλαροί στην δουλεία και όχι τόσο συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνετε. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στην δημιουργία ενός λιγότερου παραγωγικού περιβάλλοντος.  Οι εργονομικές καρέκλες παρέχουν την τέλεια καθιστική θέση και προσφέρουν σωστή στάση σώματος καθώς δουλεύετε, ώστε να σας κρατάνε επικεντρωμένους στην εργασία σας.

κακή καρεκλα γραφειου

Μια εργονομική καρέκλα γραφείου μπορεί να διασφαλίσει την υγεία, τη δική σας και  των υπαλλήλων σας, σε μακροπρόθεσμη βάση. Έχοντας καλή στάση σώματος ενώ κάθεστε, ρυθμίζεται η κυκλοφορία του αίματος  σε όλο το σώμα. Χωρίς την σωστή στάση, το αίμα δεν κυκλοφορεί  στο σώμα σωστά, με αποτέλεσμα να νιώθετε ληθαργικοί και κουρασμένοι. Μία εργονομική καρέκλα μπορεί να μειώσει αυτό το αίσθημα και να σας κρατήσει  ενεργούς και έτοιμους να εργαστείτε.

Ένα από τα συχνότερα παράπονα στο εργασιακό περιβάλλον  είναι τα προβλήματα στην πλάτη, τα  οποία  συνήθως σχετίζονται  με την λάθος στάση σώματος. Έτσι, έχοντας εργονομικές καρέκλες γραφείου, διασφαλίζετε μία πιο υγιή στάση και είναι λιγότερο πιθανό να απουσιάσετε από την εργασία για προβλήματα υγείας

Επιλέγοντας μία εργονομική καρέκλα γραφείου

Καρέκλα γραφείου Zody

Στο site μας η επιλογή της κατάλληλης εργονομικής καρέκλας γραφείου για το εργασιακό σας περιβάλλον γίνεται εύκολη υπόθεση. Διαθέτουμε την μεγαλύτερη ποικιλία εργονομικών καρεκλών απ’ οποιοδήποτε άλλο κατάστημα και συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές στον κόσμο.

Στην Chairpro η αναζήτηση της καρέκλας γραφείου που σας ταιριάζει γίνεται πιο εύκολη με τα φίλτρα που διαθέτουμε. Έτσι μπορείτε να περιορίσετε την αναζήτησή σας ανά μάρκα, είδος ταπετσαρίας, είδος μπράτσων κτλ.

Πέρα από τις πληροφορίες που μπορείτε να βρείτε στο site μας οι ειδικοί σύμβουλοί μας είναι πάντοτε σε ετοιμότητα να σας προσφέρουν συμβουλές για να επιλέξετε με ακρίβεια την καρέκλα που σας ταιριάζει.

Οι δημοφιλέστερες εργονομικές καρέκλες μας το 2017 είναι η Oklahoma, η Open Point SY, h Ergohuman, η περίφημη Zody και η μοναδική Gesture.

Οι επιλογές είναι πολλές και είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε αυτή που θα σας προσφέρει ατέλειωτες ώρες άνεσης και δημιουργίας.