χρωματα στις καρεκλες γραφείου

Έχει αποδειχτεί ότι αν διακοσμήσουμε το γραφείο μας σε συγκεκριμένα χρώματα βελτιώνεται η παραγωγικότητα μας. Το κάθε χρώμα μας επηρεάζει με ξεχωριστό τρόπο ανάλογα με το είδος της εργασίας μας, υπάρχουν όμως και χρώματα που βελτιώνουν συνολικά την διάθεση και την παραγωγικότητά μας. Δείτε πως:

ΜΠΛΕ

Το μπλε χρώμα είναι γνωστό πως συμβάλει σημαντικά στην παραγωγικότητα μια και είναι ένα σταθερό χρώμα που ηρεμεί και βοηθά τον εργαζόμενο να συγκεντρώνεται στην δουλειά του.

Δείτε εδώ καρέκλες γραφείου σε μπλε χρώμα.

karekla-grafeiou-mple

 

ΠΡΑΣΙΝΟ

Το πράσινο είναι το ιδανικό χρώμα γι’ αυτούς που δουλεύουν πολλές ώρες. Δεν κουράζει και βοηθά τον εργαζόμενο να παραμένει ήρεμος και αποτελεσματικός ταυτόχρονα. παραγωγικότητα μια και είναι ένα σταθερό χρώμα που ηρεμεί και βοηθά τον εργαζόμενο να συγκεντρώνεται στην δουλειά του.

Δείτε εδώ καρέκλες γραφείου σε πράσινο χρώμα

πρασινες καρεκλες γραφειου

 

ΠΟΡTΟΚΑΛΙ

Το πορτοκαλί είναι χρώμα που προάγει την αισιοδοξία. διεγείρει την δημιουργικότητα και βοηθά στην συγκέντρωση σε ένα στόχο.  Είναι ιδανικό για σχεδιαστές και designers που θέλουν να είναι δημιουργικοί και καινοτόμοι.

Δείτε εδώ καρέκλες γραφείου σε πορτοκαλί χρώμα

 πορτοκαλι καρεκλες γραφειου

ΚΟΚΚΙΝΟ

Αν η δουλειά σας περιλαμβάνει σωματική δραστηριότητα τότε το κόκκινο είναι το χρώμα σας. Έχει αποδειχτεί ότι το κόκκινο χρώμα αυξάνει τον ρυθμό της καρδιάς και την ροή του αίματος ενώ προκαλεί συγκίνηση και πάθος. Γι’ αυτό είναι ιδανικό χρώμα για να τονίζουμε κάτι στο γραφείο μας.

Δείτε εδώ καρέκλες γραφείου σε κόκκινο χρώμα

κοκκινη καρεκλα γραφειου