Εργονομική καρέκλα γραφείου ChairPro 1000 H – μαύρη

Χρόνος παράδοσης: 4-7 εργάσιμες ημέρες

Κανονική Τιμή: 239,00 €

Ειδική Τιμή: 219,00 €

Εργονομική καρέκλα γραφείου ChairPro 1000 H – μαύρη

- 8%

  • Περιγραφή προϊόντος
Στην Chairpro έχουμε μια φιλοσοφία: να προσφέρουμε ποιοτικές, εργονομικές και ταυτόχρονα προσιτές καρέκλες γραφείου. Με αυτό τον γνώμονα σχεδιάσαμε την πρώτη μας σειρά εργονομικών καρεκλών υψηλής απόδοσης: την σειρά 1000.

Η καρέκλα γραφείου 1000 H χαρακτηρίζεται από το όμορφο design αλλά και την απόλυτη εργονομία της. Η καρέκλα σχεδιάστηκε για να προσφέρει άνεση και προστασία σε όσους εργάζονται πολλές ώρες στο γραφείο και είναι πιθανό να αντιμετωπίσουν κούραση και έλλειψη παραγωγικότητας αλλά και μακροχρόνια προβλήματα υγείας.

Για να πεύχουμε την σωστή εργονομία ενσωματώσαμε στην καρέκλα τόσο ενεργητικό όσο και παθητικό εξοπλισμό που προστατεύει τον χρήστη.

Στον παθητικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται τα ειδικά και ποιοτικά υλικά της, Η πλάτη της καρέκλας είναι επενδυμένη με δίχτυ ώστε να επιτρέπει στο σώμα του χρήστη να αναπνέει και να μην υπερθερμαίνεται τις θερμές ημέρες του χρόνου, Η έδρα διαθέτει ανατομικό μαξιλάρι υψηλής πυκνότητας ώστε να προσφέρει σωστή στήριξη στη λεκάνη του χρήστη αλλά και άνεση. Η βάση της καρέκλας είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο και διαθέτει τροχούς ασφαλείας ώστε να προσφέρει αντοχή αλλά και ευκολία λόγω του χαμηλού βάρους και της ποιθότητας κύλισης.

Στον ενεργητικό εξοπλισμό έχουν ενσωματωθεί όλοι οι απαραίτητοι μηχανισμοί που επιτρέπουν στον χρήστη να ρυθμίσει την καρέκλα σύμφωνα με τον σωματότυπο του αλλά και να τον βοηθήσουν να διατηρεί την σωστή στάση στην καρέκλα. Έτσι, η καρέκλα διαθέτει ρυθμιζόμενο ύψος, ρυθμιζόμενο βάθος, ρυθμιζόμενα μπράτσα και ρυθμιζόμενη ζώνη οσφυϊκής στήριξης.

Επιπλέον, η καρέκλα γραφείου Chairpro 1000 Η διαθέτει μηχανισμό ανάκλισης synchro ο οποίος επιτρέπει στον χρήστη να βρει με ακρίβεια την στάση που του ταιριάζει ή να διατηρήσει την πλάτη και την έδρα της καρέκλας κινούμενα ώστε να συγκρατούν σωστά το σώμα και ταυτόχρονα να μην πιέζουν υην σπονδυλική στήλη. Ο συγκεκριμένος μηχανισμός είναι ιδιαίτερα εξελιγμένος με δεδομένο ότι ηι ένταση με την οποία συγκρατεί το σώμα ρυθμίζεται αυτόματα χωρίς να κάνει ο χρήστης κάτι γι' αυτό. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό είναι ιδιαίτερα σημαντικό μια η καρέκλα είναι ιδαίτερα φιλική στη χρήση.

Με την καρέκλα γραφείου Chairpro 1000 H θα μπορέσετε να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας και να προστατέψετε την υγεία σας από τις συνέπειες της μακροχρόνιας καθιστικής εργασίας.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της καρέκλας γραφείου Chairpro 1000 H είναι:

• Ψηλή και φαρδιά πλάτη επενδυμένη με δίχτυ που επιτρέπει στο σώμα να αερίζεται και να μην υπερθερμαίνεται τις ζεστές ημέρες του χρόνου.
• Προσκέφαλο ρυθμιζόμενο σε ύψος
• Ζώνη υποστήριξης της μέσης ρυθμιζόμενη σε ύψος ώστε να ταιριάζει σε όλους τους χρήστες
• Φαρδιά έδρα ρυθμιζόμενη σε βάθος ώστε να βρείτε με ακρίβεια τη θέση που σας ταιριάζει
• 3D μπράτσα ρυθμιζόμενα σε ύψος, βάθος και γωνία
• Μηχανισμός ανάκλισης synchro ρυθμιζόμενος αυτόματα ανάλογα με το βάρος του χρήστη. Διαθέτει λειτουργία anti-shock και μπορεί να κλειδώσει σε διάφορες θέσεις.
• Μεταλλική βάση από γυαλισμένο αλουμίνιο και τροχούς ασφαλείας
• Αντοχή τουλάχιστον 120 κιλά.
• Εγγύηση 3 ετών


Χαρακτηριστικά προϊόντος:
Κωδικός 105002
Χώρα κατασκευής Κίνα
Χρώμα Μαύρο
Διάρκεια εργασίας έως 8 ώρες
Μηχανισμός Synchro
Υλικό Δίχτυ και ύφασμα
Προσκέφαλο Ρυθμιζόμενο
Πλάτη Ψηλή
Ύψος πλάτης (mm) 590
Υλικό πλάτης Δίχτυ (Μesh)
Πλάτος έδρας (mm) 515
Βάθος έδρας (mm) 480-530
Ύψος έδρας 430-530
Υλικό καθίσματος Ύφασμα
Μπράτσα Ρυθμιζόμενα
Στήριξη μέσης Ναι
Βάση Αλουμίνιο
Πλάτος (mm) 680
Βάθος (mm) 680
Ύψος (mm) 1130-1290
Μέγιστο βάρος χρήστη (kg) 120
Εγγύηση 3 έτη
Χρόνος παράδοσης 4-7 εργάσιμες ημέρες

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν;

  • %
  • %
  • %
  • %
  • %

Αξιολογήσεις για το προϊόν
ΑΓΓΕΛΟΣ
(Αναρτήθηκε στις 24 Οκτωβρίου 2018)
Πολύ ικανοποιημένος τόσο από την ποιότητα κατασκευής όσο και από τις δυνατότητες προσαρμογής. Ιδιαίτερα ικανοποιητική ακόμα και μετά από πολλές ώρες εργασίας. Η συναρμολόγηση αρκετά εύκολη.
Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 
ernani
(Αναρτήθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 2018)
Πραγματικά πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και αρκετές ρυθμίσεις για να την προσαρμόσει κανείς στις δικές του ανάγκες. Ίσως θα περίμενα το κάθισμα λίγο πιο ψηλό. Όσο για την εξυπηρέτηση από τους εκπροσώπους τις εταιρείας, υπήρξε όντως άψογη!
Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 
Stella Ts
(Αναρτήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 2018)
Την χρησιμοποιώ εδώ και ένα μήνα και είμαι πολύ ευχαριστημένη!
Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 
Νικ. Παπαγεωργιου
(Αναρτήθηκε στις 07 Σεπτεμβρίου 2018)
Καλή ποιότητα, αναπαυτικό κάθισμα, πολλές ρυθμίσεις για να βρεις την θέση που σου ταιριάζει, άμεση και ουσιαστική Εξυπηρέτηση από την εταιρία.
Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 
(1 of 1 people found this review helpful)
Sanja
(Αναρτήθηκε στις 14 Μαΐου 2018)
Excellent chair, all crucial parts are adjustable, it provides excellent support of the whole body! So much worth for the money!
Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 
Δημήτρης
(Αναρτήθηκε στις 10 Απριλίου 2018)
Value for money
Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 
ΣΤΑΥΡΟΣ
(Αναρτήθηκε στις 06 Μαρτίου 2018)
Η καρέκλα είναι πολύ καλή , η πλάτη προσφέρει καλή στήριξη και τα μπράτσα επίσης προσαρμόζονται σε πολλές θέσεις. Ο μηχανισμός λειτουργεί πολύ καλά. Μόνο θέμα θα ήθελα το καθισμα με περισσότερη ενίσχυση και πιό παχύ. Γενικότερα έμεινα πολύ ικανοποιημένος
Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 
ROM
(Αναρτήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου 2018)
Πολύ καλή για τα λεφτά της.Πολλές και αναγκαίες ρυθμίσεις (τελικά).Καλή στήριξη μέσης και γενικώς ωραίες ρυθμίσεις.Γρήγορη και απλή η συναρμολόγηση.
Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 
Νικος
(Αναρτήθηκε στις 24 Ιανουαρίου 2018)
Παρηγγειλα την Chairpro 1000 και λογο μη διαθεσιμοτητας τελικα πηρα αυτην στην ιδια τιμη. Η καρεκλα ειναι πολυ καλη. Ειναι πολυ βολικη και εχει πολλους μηχανισμους ωστε να την ρυθμισεις στα μετρα σου. Σιγουρα αξιζε τα λεφτα της.
Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 
Taxtsidis
(Αναρτήθηκε στις 12 Ιανουαρίου 2018)
Βρηκα γρήγορα την θέση που με βολευει και είναι αρκετά ξεκουάρστη και ανετη. Καλή επιλογή και καλή ποιότητα
Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 
(0 of 1 people found this review helpful)