Εργονομική καρέκλα γραφείου ChairPro 1000 H – μαύρη

Χρόνος παράδοσης: 4-7 εργάσιμες ημέρες

Ειδική Τιμή: 219,00 €

Κανονική Τιμή: 239,00 €


  • Περιγραφή προϊόντος
  • Πληροφορίες παράδοσης
Στην Chairpro έχουμε μια φιλοσοφία: να προσφέρουμε ποιοτικές, εργονομικές και ταυτόχρονα προσιτές καρέκλες γραφείου. Με αυτό τον γνώμονα σχεδιάσαμε την πρώτη μας σειρά εργονομικών καρεκλών υψηλής απόδοσης: την σειρά 1000.

Η καρέκλα γραφείου 1000 H χαρακτηρίζεται από το όμορφο design αλλά και την απόλυτη εργονομία της. Η καρέκλα σχεδιάστηκε για να προσφέρει άνεση και προστασία σε όσους εργάζονται πολλές ώρες στο γραφείο και είναι πιθανό να αντιμετωπίσουν κούραση και έλλειψη παραγωγικότητας αλλά και μακροχρόνια προβλήματα υγείας.

Για να πεύχουμε την σωστή εργονομία ενσωματώσαμε στην καρέκλα τόσο ενεργητικό όσο και παθητικό εξοπλισμό που προστατεύει τον χρήστη.

Στον παθητικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται τα ειδικά και ποιοτικά υλικά της, Η πλάτη της καρέκλας είναι επενδυμένη με δίχτυ ώστε να επιτρέπει στο σώμα του χρήστη να αναπνέει και να μην υπερθερμαίνεται τις θερμές ημέρες του χρόνου, Η έδρα διαθέτει ανατομικό μαξιλάρι υψηλής πυκνότητας ώστε να προσφέρει σωστή στήριξη στη λεκάνη του χρήστη αλλά και άνεση. Η βάση της καρέκλας είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο και διαθέτει τροχούς ασφαλείας ώστε να προσφέρει αντοχή αλλά και ευκολία λόγω του χαμηλού βάρους και της ποιθότητας κύλισης.

Στον ενεργητικό εξοπλισμό έχουν ενσωματωθεί όλοι οι απαραίτητοι μηχανισμοί που επιτρέπουν στον χρήστη να ρυθμίσει την καρέκλα σύμφωνα με τον σωματότυπο του αλλά και να τον βοηθήσουν να διατηρεί την σωστή στάση στην καρέκλα. Έτσι, η καρέκλα διαθέτει ρυθμιζόμενο ύψος, ρυθμιζόμενο βάθος, ρυθμιζόμενα μπράτσα και ρυθμιζόμενη ζώνη οσφυϊκής στήριξης.

Επιπλέον, η καρέκλα γραφείου Chairpro 1000 Η διαθέτει μηχανισμό ανάκλισης synchro ο οποίος επιτρέπει στον χρήστη να βρει με ακρίβεια την στάση που του ταιριάζει ή να διατηρήσει την πλάτη και την έδρα της καρέκλας κινούμενα ώστε να συγκρατούν σωστά το σώμα και ταυτόχρονα να μην πιέζουν υην σπονδυλική στήλη. Ο συγκεκριμένος μηχανισμός είναι ιδιαίτερα εξελιγμένος με δεδομένο ότι ηι ένταση με την οποία συγκρατεί το σώμα ρυθμίζεται αυτόματα χωρίς να κάνει ο χρήστης κάτι γι' αυτό. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό είναι ιδιαίτερα σημαντικό μια η καρέκλα είναι ιδαίτερα φιλική στη χρήση.

Με την καρέκλα γραφείου Chairpro 1000 H θα μπορέσετε να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας και να προστατέψετε την υγεία σας από τις συνέπειες της μακροχρόνιας καθιστικής εργασίας.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της καρέκλας γραφείου Chairpro 1000 H είναι:

• Ψηλή και φαρδιά πλάτη επενδυμένη με δίχτυ που επιτρέπει στο σώμα να αερίζεται και να μην υπερθερμαίνεται τις ζεστές ημέρες του χρόνου.
• Προσκέφαλο ρυθμιζόμενο σε ύψος
• Ζώνη υποστήριξης της μέσης ρυθμιζόμενη σε ύψος ώστε να ταιριάζει σε όλους τους χρήστες
• Φαρδιά έδρα ρυθμιζόμενη σε βάθος ώστε να βρείτε με ακρίβεια τη θέση που σας ταιριάζει
• 3D μπράτσα ρυθμιζόμενα σε ύψος, βάθος και γωνία
• Μηχανισμός ανάκλισης synchro ρυθμιζόμενος αυτόματα ανάλογα με το βάρος του χρήστη. Διαθέτει λειτουργία anti-shock και μπορεί να κλειδώσει σε διάφορες θέσεις.
• Μεταλλική βάση από γυαλισμένο αλουμίνιο και τροχούς ασφαλείας
• Αντοχή τουλάχιστον 120 κιλά.
• Εγγύηση 3 ετών

Πληροφορίες αποστολής, παράδοσης και πληρωμής

Γενικοί όροι:

Η καρέκλα παραδίδεται στην αρχική της συσκευασία και χρειάζεται πολύ απλή συναρμολόγηση. Στην συσκευασία περιέχονται αναλυτικές οδηγίες συναρμολόγησης.  

Υπηρεσία συναρμολόγησης, με επιπλέον χρέωση, προσφέρουμε για τις περιοχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για την υπηρεσία συναρμολόγησης.

 Η καρέκλα καλύπτεται από εγγύηση που προϋποθέτει την φυσιολογική χρήση της καρέκλας στο περιβάλλον για το οποίο προορίζεται.

 Χρόνος παράδοσης:

Η καρέκλα αυτή κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας του πελάτη και ο χρόνος παράδοσης είναι περίπου 30 εργάσιμες ημέρες. Εάν για οποιοδήποτε λόγο η καρέκλα δεν μπορεί να παραδοθεί μέσα σε αυτό το διάστημα, μετά την παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης.

Τρόπος & έξοδα αποστολής:

Η συγκεκριμένη καρέκλα παραδίδεται δωρεάν χωρίς καμία άλλη επιβάρυνση.

Λόγω του μεγάλου τους όγκου, οι καρέκλες αποστέλλονται με συνεργαζόμενα πρακτορεία μεταφορών.

Η παράδοση της παραγγελίας γίνεται στον χώρο σας (παράδοση επί του πεζοδρομίου). Σε γενικές γραμμές οι μεταφορικές εταιρίες καλύπτουν το σύνολο της επικράτειας. Για τις ελάχιστες απομακρυσμένες περιοχές που η μεταφορική της περιοχής δεν μπορεί να εξυπηρετήσει, η παραλαβή της παραγγελίας μπορεί να γίνει από την κοντινότερη πόλη που θα μας υποδείξετε. Η συνεργαζόμενη μεταφορική θα επικοινωνήσει μαζί σας πριν την παράδοση για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας.

Τρόπος πληρωμής:

 Η παραγγελία σας, για την συγκεκριμένη καρέκλα η οποία κατασκευάζεται κατά παραγγελία, μπορεί να εξοφληθεί με τους παρακάτω τρόπους:

- Ολική εξόφληση του ποσού κατά την παραγγελία με κατάθεση στη τράπεζα

- 50% προκαταβολή και το υπόλοιπο κατά την παράδοση με κατάθεσή σε τραπεζικό λογαριασμό.

Αρ. Λογαριασμού: 5212 07275 7845
Για έμβασμα από άλλη τράπεζα IBAN: GR54 01720 2120 0052 1207 275 7845
Δικαιούχος: Chairpro Europe Ltd


Χαρακτηριστικά προϊόντος:
Κωδικός 105002
Χώρα κατασκευής Κίνα
Χρώμα Μαύρο
Διάρκεια εργασίας έως 8 ώρες
Μηχανισμός Synchro
Υλικό Δίχτυ και ύφασμα
Προσκέφαλο Ρυθμιζόμενο
Πλάτη Ψηλή
Ύψος πλάτης (mm) 590
Υλικό πλάτης Δίχτυ (Μesh)
Πλάτος έδρας (mm) 515
Βάθος έδρας (mm) 480-530
Ύψος έδρας 430-530
Υλικό καθίσματος Ύφασμα
Μπράτσα Ρυθμιζόμενα
Στήριξη μέσης Ναι
Βάση Αλουμίνιο
Πλάτος (mm) 680
Βάθος (mm) 680
Ύψος (mm) 1130-1290
Μέγιστο βάρος χρήστη (kg) 120
Εγγύηση 3 έτη
Χρόνος παράδοσης 4-7 εργάσιμες ημέρες

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν;

  • %
  • %
  • %
  • %
  • %

Αξιολογήσεις για το προϊόν
Έλενα
(Αναρτήθηκε στις 29 Ιανουαρίου 2020)
Πολύ ικανοποιημένη κυρίως από τις δυνατότητες προσαρμογής (αλλά και ποιοτικά). Η συναρμολόγηση ήταν λίγο πιο απαιτητική συγκριτικά με παλαιότερα μοντέλα που έχω χρησιμοποιήσει. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 
Δαμιανός
(Αναρτήθηκε στις 03 Ιουνίου 2019)
Γρήγορη παράδοση, αν και δεν ήταν στο γραφείο αλλά στην αποθήκη της μεταφορικής που πήγα 5χλμ με το αμάξι να την πάρω, επίσης πλήρωσα 4 ευρώ εξτρα μεταφορικά. Θεωρώ ότι έστω μέχρι το γραφείο θα έπρεπε να την φέρουν.
Αρκετά εύκολη συναρμολόγηση και χωρίς έντυπο. Δεν είχε μέσα η συσκευσασία αλλά μου έστειλαν pdf μετά από τηλέφωνο που έκανα σχεδόν άμεσα.
Εργονομική στο συνολό της η καρέκλα μετά από 1 ενδομάδα χρήσης της. Άνετο κάθισμα και πολλές επιλογές ρύμισης της πλάτης και των χερουλιών.
Θα ήταν ιδανικό να είχε επιλογή κλίσης για το μαξιλαράκι κεφαλιού προς τα μπροστά και επίσης να μπορεί να σηκώνεται ακόμη πιο ψιλά καθώς στο μέγιστο ύψος δεν εξασταλίζει (τουλάχιστον στο δικό μου κεφάλι) όλο το ύψους το κεφαλιού.
Επίσης το κάθισμα αν και άνετο έχει μια ελαφρώς κατηφορική κλίση και μετά από 5-6 ώρες καθιστός έχω ένα μούδιασμα στα πόδια. Θα ήταν τέλειο να έχει ρύθμισμα και κλίσης προς τα πάνω.
Βάσει των ανωτέρω και της τιμής της, σε σχέση με καρέκλα που είχα πριν και χάσασε άλλης εταιρείας με τιμής 62€ από αρχική 121€ θεωρώ ότι είναι λίγο τσιμπημένη, για αυτό και τα 4*. Συνολικά όμως είναι μια καλή και αξιόπιστη, προς το παρών, καρέκλα! Ο Χρόνος θα δείξει.

Απάντηση από την εταιρία,

Η εταιρία μας σε κάθε περίπτωση καλύπτει τα μεταφορικά για παράδοση στον χώρο σας. Επομένως σας ζητούμε συγνώμη για την απαράδεκτη συμπεριφορά του συνεργάτη μας και δρομολογούμε άμεσα την επιστροφή των 4 ευρώ.
Δυστυχώς σε περιπτώσεις που χρειάζεται να γίνουν μεταφορτώσεις με τοπικές συνεργαζόμενες μεταφορικές δημιουργούνται προβλήματα από την αντιεπαγγελματική τους συμπεριφορά. Χρειαζόμαστε την άμεση ενημέρωση σας για να παρέμβουμε και να δώσουμε άμεσα λύση .
Τέλος ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια, η ποιότητα της συγκεκριμένης καρέκλας θα φανεί σίγουρα με τον χρόνο. Να είστε σίγουρος ότι η στην Ελληνική τουλάχιστον αγορά η τιμή της συγκεκριμένης καρέκλας, με τις συγκεκριμένες προδιαγραφές είναι άκρως ανταγωνιστική.
Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 
(1 of 1 people found this review helpful)
Κώστας
(Αναρτήθηκε στις 16 Απριλίου 2019)
Πολύ γρήγορη παράδοση και ωραίο κλίμα με τα παιδιά από την εταιρία. Η καρέκλα πολύ καλή όπως δηλαδή περίμενα με βάση τα όσα διάβασα από τα σχόλια. Θα σας ξανά προτίμησω.
Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 
(1 of 1 people found this review helpful)
Σοφάκι
(Αναρτήθηκε στις 16 Απριλίου 2019)
Ομορφη και κομψη, ωραια καμπύλη της πλάτης, εχει πολλές θέσεις που μπορείς να ρθυμίσεις. Με βολεψαν τα μπρατσα που ρυθμισζονται προς καθε κατευθυνση και εχουν και ωραια μαλακη αισθηση. Ειναι ξεκουραστη και έχει αναπαυτικό καθισμα. Η μεταφορική με ταλαιπώρησε γιατι δεν μου την εφερε την ωρα που ζητησα αλλά η εξυπηρετηση της εταιρίας ήταν πολύ καλή.
Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 
ΨΥΧΟΓΥΙΟΥ ΕΛΕΝΗ
(Αναρτήθηκε στις 12 Απριλίου 2019)
ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ!
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 
Δημητρακόπουλος Γιώργος
(Αναρτήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου 2019)
Από τις καλύτερες καρέκλες για τα λεφτά της. Αρκετά άνετη και εργονομική. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 
Γεωργίου Δημήτρης
(Αναρτήθηκε στις 25 Ιανουαρίου 2019)
Την συνιστώ ανεπιφύλακτα,
Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 
ΑΓΓΕΛΟΣ
(Αναρτήθηκε στις 24 Οκτωβρίου 2018)
Πολύ ικανοποιημένος τόσο από την ποιότητα κατασκευής όσο και από τις δυνατότητες προσαρμογής. Ιδιαίτερα ικανοποιητική ακόμα και μετά από πολλές ώρες εργασίας. Η συναρμολόγηση αρκετά εύκολη.
Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 
ernani
(Αναρτήθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 2018)
Πραγματικά πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και αρκετές ρυθμίσεις για να την προσαρμόσει κανείς στις δικές του ανάγκες. Ίσως θα περίμενα το κάθισμα λίγο πιο ψηλό. Όσο για την εξυπηρέτηση από τους εκπροσώπους τις εταιρείας, υπήρξε όντως άψογη!
Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 
Stella Ts
(Αναρτήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 2018)
Την χρησιμοποιώ εδώ και ένα μήνα και είμαι πολύ ευχαριστημένη!
Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση;