New line

Διευθυντική καρέκλα γραφείου SONATA 24/7 - Μαύρη - Δέρμα

Χρόνος παράδοσης: 4-7 εργάσιμες ημέρες

645,00 €

  • Περιγραφή προϊόντος
  • Πληροφορίες παράδοσης
Όλα τα επαγγελματικά γραφεία που θέλουν να λειτουργούν μέσα σε ένα σύγχρονο και παραγωγικό περιβάλλον, χρειάζονται τις κατάλληλες επαγγελματικές γραφείου για να ανταπεξέλθουν.

Ο μεγάλος φόρτος εργασίας σε ένα γραφείο, που συνήθως οδηγεί σε πολύωρη καθιστική στάση σώματος, αποτελεί μεγάλο κίνδυνο τόσο για την απόδοση στη διάρκεια των ωρών εργασίας, όσο και για την ίδια την υγεία των εργαζομένων.
Όλα αυτά, ωστόσο, δεν αποτελούν πρόβλημα, όταν κανείς εμπιστευθεί αυτή τη διευθυντική καρέκλα γραφείου Sonata 24/7 από τη New Line. Υψηλής ποιότητας κατασκευή με σύγχρονο design που συνδυάζει το κλασικό με μοντέρνες επιρροές, υποστηρίζοντας κάθε τύπου επαγγελματικού γραφείου.

Η διευθυντική καρέκλα SONATA 24/7 διαθέτει πλάτη και έδρα με επένδυση από γνήσιο δέρμα στο μπροστά μέρος, ενώ το πίσω μέρος της είναι επενδυμένο με δερματίνη στο ίδιο χρώμα. Το σχέδιό της συμβαδίζει απόλυτα με τις υψηλές αισθητικές ανάγκες που τίθενται από ένα μοντέρνο γραφείο, γεγονός που της επιτρέπει να είναι ιδιαίτερη ευέλικτη με την υπόλοιπη διακόσμηση του χώρου σας.

Διαθέτει προσκέφαλο με μαλακή επένδυση, το οποίο προσφέρει άνεση και την ορθή στήριξη του αυχένα, αποφεύγοντας έτσι πιθανούς τραυματισμούς, ενώ η ψηλή της πλάτη υποστηρίζει κατάλληλα την οσφυϊκή χώρα.

Το εργονομικό κάθισμα και η πλάτη της καρέκλας έχουν ειδικό μηχανισμό ανάκλισης Multiblock Knee Tilt με δυνατότητα κλειδώματος σε 5 διαφορετικές θέσεις. O μηχανισμός αυτός όταν ενεργοποιηθεί και ρυθμιστεί σωστά επιτρέπει στην καρέκλα να ακολουθεί τη φυσική κίνηση του σώματος. Με αυτό τον τρόπο ο χρήστης μπορεί να ανακλίνει την καρέκλα ώστε να ξεκουραστεί, να την κλειδώσει σε οποιαδήποτε θέση επιθυμεί ή να κρατήσει τον μηχανισμό ανοιχτό και καθώς κινείται, η καρέκλα να ακολουθεί τις κινήσεις του. Η κίνηση προσαρμόζεται ανάλογα με το βάρος του χρήστη και μάλιστα είναι σχεδιασμένη να συγκρατεί βάρος έως 150 kg. Έτσι προσφέρει μια άκρως εξατομικευμένη εμπειρία, ικανοποιώντας κάθε ανάγκη.

Το ύψος ρυθμίζεται με ομαλό και σταθερό τρόπο από αμορτισέρ αερίου υψηλής ποιότητας και με αυτό τον τρόπο, η καρέκλα προσαρμόζεται εύκολα στην αλλαγή ύψους σε σχέση με το γραφείο σας δίνοντας ακόμα περισσότερες επιλογές ανάλογα με τις ανάγκες χρήσης.
Με τον ειδικό μηχανισμό απορρόφησης αποφεύγονται πλήρως οι κραδασμοί, ενώ η μεταλλική βάση 5 ακρινών από αλουμίνιο ενισχύει τη σταθερότητα και την αντοχή της καρέκλας. Παράλληλα, η κίνηση της καρέκλας βασίζεται σε ανθεκτικούς και ευέλικτους τροχούς.
Τα χέρια του χρήστη στηρίζονται άνετα, αφού περιλαμβάνονται σταθερά μπράτσα με μαλακή επένδυση, γεγονός που βοηθά στη σωστή υποστήριξη των ώμων, προσφέροντας μια ανακουφιστική εμπειρία στον κάτοχό της ακόμα και ύστερα από πολύωρη παραμονή σε αυτή.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

• Επένδυση της πλάτης και της έδρας στο μπροστά μέρος με γνήσιο δέρμα και στο πίσω με δερματίνη στο ίδιο χρώμα
• Προσκέφαλο με μαλακή επένδυση
• Μηχανισμός ανάκλισης Multiblock knee tilt με δυνατότητα κλειδώματος σε 5 διαφορετικές θέσεις. Προσαρμογή της ανάκλισης του καθίσματος ανάλογα με το βάρος του χρήστη
• Ομαλή ρύθμιση του ύψους του καθίσματος με υψηλής ποιότητας αμορτισέρ και μηχανισμό απορρόφησης των κραδασμών
• Σταθερά μπράτσα με μαλακή επένδυση
• Μεταλλική βάση 5 ακτίνων από γυαλιστερό αλουμίνιο
• Ειδικός σχεδιασμός για άτομα έως 150 kg

Πληροφορίες αποστολής, παράδοσης και πληρωμής

Γενικοί όροι:

Η καρέκλα παραδίδεται στην αρχική της συσκευασία και χρειάζεται πολύ απλή συναρμολόγηση. Στην συσκευασία περιέχονται αναλυτικές οδηγίες συναρμολόγησης.  

Υπηρεσία συναρμολόγησης, με επιπλέον χρέωση, προσφέρουμε για τις περιοχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για την υπηρεσία συναρμολόγησης.

Η καρέκλα καλύπτεται από εγγύηση που προϋποθέτει την φυσιολογική χρήση της καρέκλας στο περιβάλλον για το οποίο προορίζεται.

Χρόνος παράδοσης:

Η καρέκλα αυτή είναι συνήθως άμεσα διαθέσιμη και παραδίδεται στον χώρο σας μέσα σε 4-7 εργάσιμες ημέρες. Εάν για οποιοδήποτε λόγο η καρέκλα δεν μπορεί να παραδοθεί μέσα σε αυτό το διάστημα, μετά την παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης.

Τρόπος & έξοδα αποστολής:

Λόγω του μεγάλου τους όγκου, οι καρέκλες αποστέλλονται με συνεργαζόμενα πρακτορεία μεταφορών.

Η παράδοση της παραγγελίας γίνεται στον χώρο σας (παράδοση επί του πεζοδρομίου). Σε γενικές γραμμές οι μεταφορικές εταιρίες καλύπτουν το σύνολο της επικράτειας. Για τις ελάχιστες απομακρυσμένες περιοχές που η μεταφορική της περιοχής δεν μπορεί να εξυπηρετήσει, η παραλαβή της παραγγελίας μπορεί να γίνει από την κοντινότερη πόλη που θα μας υποδείξετε. Η συνεργαζόμενη μεταφορική θα επικοινωνήσει μαζί σας πριν την παράδοση για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας.

Το κόστος μεταφορικών υπολογίζεται σύμφωνα με τον όγκο της παραγγελίας και την περιοχή που θα παραδοθεί. Ο υπολογισμός γίνεται στο καλάθι αγορών πληκτρολογώντας τον ταχυδρομικό κωδικό του τόπου παράδοσης.

Τρόπος πληρωμής:

 Η παραγγελία σας για την συγκεκριμένη καρέκλα μπορεί να εξοφληθεί με τους παρακάτω τρόπους:

- Αντικαταβολή με την παράδοση (ισχύει μόνο για τις πόλεις Αθήνα και Θεσσαλονίκη)

- Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της τράπεζας Πειραιώς 
  Αρ. Λογαριασμού: 5212 07275 7845 
  Για έμβασμα από άλλη τράπεζα IBAN: GR54 01720 2120 0052 1207 275 7845,
  Δικαιούχος: Chairpro Europe Ltd


Χαρακτηριστικά προϊόντος:
Κωδικός 100613
Χώρα κατασκευής Πολωνία
Χρώμα Μαύρο
Διάρκεια εργασίας πάνω από 8 ώρες
Μηχανισμός Duetto Multiblock
Υλικό Γνήσιο δέρμα
Προσκέφαλο Ρυθμιζόμενο
Πλάτη Ψηλή
Ύψος πλάτης (mm) 735-795
Υλικό πλάτης Γνήσιο δέρμα
Πλάτος έδρας (mm) 540
Βάθος έδρας (mm) 510
Ύψος έδρας --
Υλικό καθίσματος Γνήσιο δέρμα
Μπράτσα Σταθερά
Στήριξη μέσης --
Βάση Μεταλλική
Πλάτος (mm) 725
Βάθος (mm) 725
Ύψος (mm) 1195-1350
Μέγιστο βάρος χρήστη (kg) 150
Εγγύηση 3 έτη
Χρόνος παράδοσης 4-7 εργάσιμες ημέρες

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν;

  • %
  • %
  • %
  • %
  • %

Αξιολογήσεις για το προϊόν
Μαρία
(Αναρτήθηκε στις 27 Μαρτίου 2019)
Πολύ καλή, θα την ξανά έπαιρνα.
Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 
Κώστας
(Αναρτήθηκε στις 18 Μαρτίου 2019)
Κομψή και αρκετά ξεκούραστη. Ήμουν επιφυλακτικός για παραγγελία χωρίς να την δω, αλλά τελικός άξιζε με το παραπάνω τα λεφτά της!
Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 
Gerasimos
(Αναρτήθηκε στις 26 Οκτωβρίου 2017)
Η καρέκλα είναι εξαιρετική από όλες τις απόψεις συμπεριλαμβανομένου και του υφάσματος που είναι ολόμαυρο (όπως το ήθελα).

Αν ενδιαφέρεστε για κάποιο παράπονα:
Τα extra ροδάκια για το ξύλινο πάτωμα έδιναν την εντύπωση κακής ποιότητας, ήταν γκρι (ενώ η καρέκλα μαύρη) και ήταν πιο κοντά και πιο μικρά από τα original ροδάκια. Αν τα γνώριζα αυτά εκ των προτέρων, προφανώς δεν θα τα παράγγελνα. Το πακέτο που έφτασε από την μεταφορική ήταν βρεγμένο, πράγμα που θεωρώ απαράδεκτο. Επιπλέον, η συσκευασία δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, αλλά τουλάχιστον η καρέκλα έφτασε άθικτη. Τέλος, συνεργασία με μεταφορική που θα ανεβάζει τις παραγγελίες στον επιθυμητό όροφο σίγουρα θα ήταν κάτι που οι πελάτες σας θα εκτιμούσαν.

Γενικώς πάντως, είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένο και από την εξυπηρέτηση (γρήγορες και εμπεριστατωμένες απαντήσεις ακόμα και σε πολλές ερωτήσεις μέσω email, διευκόλυνση πληρωμής κατά την παραλαβή χωρίς να χρειαστεί να πάω σε τράπεζα, γρήγορες ενημέρωσεις και έγκαιρη παράδοση) και από την ποιότητα και εμφάνιση του προϊόντος.
Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 
(3 of 3 people found this review helpful)
Kremelsa
(Αναρτήθηκε στις 30 Απριλίου 2017)
Πολύ καλή καρέκλα...
Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 
(0 of 1 people found this review helpful)