Topstar

Διευθυντική καρέκλα γραφείου TD Lux 10 - Μαύρη - Δέρμα

Χρόνος παράδοσης: 10-15 εργάσιμες ημέρες

Ειδική Τιμή: 375,00 €

Κανονική Τιμή: 409,00 €


  • Περιγραφή προϊόντος
  • Πληροφορίες παράδοσης
Μια διευθυντική καρέκλα γραφείου υψηλών προδιαγραφών δεν είναι πολυτέλεια αλλά προϋπόθεση για κάθε σύγχρονο γραφείο. Η πολύωρη εργασία σε συνδυασμό με την συνεχόμενη παραμονή σε καθιστική στάση, επιβαρύνουν το σώμα, προκαλώντας όχι μόνο μείωση της απόδοσης, αλλά και σοβαρούς κίνδυνους για την υγεία του εργαζόμενου.
Η επιλογή, ωστόσο, της κατάλληλης καρέκλας γραφείου είναι απαιτητική υπόθεση, καθώς πρέπει να πληρούνται μια σειρά από ποιοτικά χαρακτηριστικά σε κατασκευή και design.

Αυτό ακριβώς αποτελεί αυτή η διευθυντική καρέκλα γραφείου TD LUX 10 από τη New Line. Μια δερμάτινη καρέκλα γραφείου επαγγελματικών προδιαγραφών, που σχεδιάστηκε με κάθε λεπτομέρεια με στόχο να καλύπτει απόλυτα τις απαιτήσεις ενός σύγχρονου γραφείου κάθε τύπου.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Η διευθυντική καρέκλα TD LUX10 αποκλειστικού executive design διαθέτει άριστη εξωτερική σύνθεση με επένδυση από υψηλής ποιότητας γνήσιο δέρμα nappa στο μπροστινό μέρος, ενώ το πίσω μέρος της είναι επενδυμένο με δερματίνη στο ίδιο χρώμα.

Η πλάτη του καθίσματος έχει μοντέρνο σχεδιασμό με οριζόντια μέρη και διαθέτει ενσωματωμένη οσφυική υποστήριξη, τόσο για τη σωστή στήριξη της σπονδυλικής στήλης, όσο και την αποφυγή καταπόνησης της μέσης. Με αυτό τον τρόπο προφυλάσσει απόλυτα αυτές τις ευαίσθητες ζώνες του σώματος, εξασφαλίζοντας ποιοτική παραμονή πάνω της ακόμα και για μεγάλο συνεχές διάστημα.

Το ύψος του καθίσματος ρυθμίζεται με αντλία αερίου Toplifτ (πιστοποιημένη LGA), γεγονός το οποίο καθιστά εύκολη την αλλαγή ύψους σε σχέση με το γραφείο, διευκολύνοντας τις ανάγκες του χρήστη ανάλογα με την περίπτωση.
Συγχρόνως, το κάθισμα είναι φορμαρισμένο με πλούσιο υλικό γεμίσματος, ώστε να υπάρχει άνεση ακόμα και μετά από πολύωρη καθιστική εργασία. Επίσης διαθέτει ειδική ενίσχυση για τα γόνατα σε συνδυασμό με ειδικό μηχανισμό Kneematic-tilt, ο οποίος ρυθμίζεται ανάλογα με το βάρος του χρήστη κλειδώνοντας σε διάφορες θέσεις.

Το σχέδιο της καρέκλας περιλαμβάνει ακόμα μπράτσα χρωμίου υψηλής ποιότητας, επενδυμένα με ειδικά μαλακά μαξιλαράκια που βοηθούν στην ανακούφιση των μυών από το βάρος των ώμων, ιδιαίτερα μετά από αρκετές ώρες πάνω στην καρέκλα.

Την ίδια στιγμή, η βάση της καρέκλας, λόγω της ατσάλινης κατασκευής της, είναι πολύ σταθερή, γεγονός που εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή. Παράλληλα, όμως, η μετακίνηση προς όλες τις κατευθύνσεις γίνεται με ομαλό τρόπο, αφού η καρέκλα διαθέτει διπλά ροδάκια ασφαλείας ιδανικά για μοκέτα ή για άλλες ευαίσθητες επιφάνειες.

Η διευθυντική καρέκλα TD LUX10 συμμορφώνεται σε όλες τις απαιτήσεις ασφάλειας ενός καθίσματος, καθώς φέρει πιστοποίηση GS από το LGA Nuremberg.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ
• Διευθυντική καρέκλα επενδυμένη στο εμπρός μέρος με υψηλής ποιότητας γνήσιο δέρμα nappa και στο πίσω μέρος με υψηλής ποιότητας δερματίνη στο ίδιο χρώμα
• Το ύψος του καθίσματος ρυθμίζεται με αντλία αερίου Toplifτ
• Περιλαμβάνει μπράτσα χρωμίου επενδυμένα με μαλακά μαξιλαράκια
• Η πλάτη του καθίσματος έχει μοντέρνο σχεδιασμό με οριζόντια μέρη και έχει ενσωματωμένη οσφυική υποστήριξη
• Άνετο κάθισμα φορμαρισμένο διαθέτει ειδική ενίσχυση για τα γόνατα
• Σταθερή ατσάλινη βάση επιχρωμιωμένη με διπλούς τροχού ασφαλείας
• Μηχανισμός Kneematic-tilt ρυθμιζόμενος ανάλογα με το βάρος του χρήστη που κλειδώνει σε διάφορες θέσεις
• Διαθέτει πιστοποίηση GS - LGA ότι συμμορφώνεται σε όλες τις απαιτήσεις ασφάλειας και ποιότητας


Μάθετε περισσότερα για τον κατασκευαστή, τους μηχανισμούς, τις ταπετσαρίες και τα διαθέσιμα χρώματα.

Πληροφορίες αποστολής, παράδοσης και πληρωμής

Γενικοί όροι:

Η καρέκλα παραδίδεται στην αρχική της συσκευασία και χρειάζεται πολύ απλή συναρμολόγηση. Στην συσκευασία περιέχονται αναλυτικές οδηγίες συναρμολόγησης.  

Υπηρεσία συναρμολόγησης, με επιπλέον χρέωση, προσφέρουμε για τις περιοχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για την υπηρεσία συναρμολόγησης.

 Η καρέκλα καλύπτεται από εγγύηση που προϋποθέτει την φυσιολογική χρήση της καρέκλας στο περιβάλλον για το οποίο προορίζεται.

 Χρόνος παράδοσης:

Η καρέκλα αυτή είναι συνήθως άμεσα διαθέσιμη και παραδίδεται στον χώρο σας μέσα σε 10-15 εργάσιμες ημέρες. Εάν για οποιοδήποτε λόγο η καρέκλα δεν μπορεί να παραδοθεί μέσα σε αυτό το διάστημα, μετά την παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης. 

Τρόπος & έξοδα αποστολής:

Η συγκεκριμένη καρέκλα παραδίδεται δωρεάν χωρίς καμία άλλη επιβάρυνση.

Λόγω του μεγάλου τους όγκου, οι καρέκλες αποστέλλονται με συνεργαζόμενα πρακτορεία μεταφορών.

Η παράδοση της παραγγελίας γίνεται στον χώρο σας (παράδοση επί του πεζοδρομίου). Σε γενικές γραμμές οι μεταφορικές εταιρίες καλύπτουν το σύνολο της επικράτειας. Για τις ελάχιστες απομακρυσμένες περιοχές που η μεταφορική της περιοχής δεν μπορεί να εξυπηρετήσει, η παραλαβή της παραγγελίας μπορεί να γίνει από την κοντινότερη πόλη που θα μας υποδείξετε. Η συνεργαζόμενη μεταφορική θα επικοινωνήσει μαζί σας πριν την παράδοση για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας.

Τρόπος πληρωμής:

Η συγκεκριμένη καρέκλα παραδίδεται σ' εσάς κατ' ευθείαν από το εργοστάσιο του προμηθευτή και για τον λόγο αυτό δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής. Η παραγγελία μπορεί να εξοφληθεί με τους παρακάτω τρόπους:

- Ολική εξόφληση του ποσού κατά την παραγγελία με κατάθεση στη τράπεζα

- 50% προκαταβολή και το υπόλοιπο κατά την παράδοση με κατάθεσή σε τραπεζικό λογαριασμό.

Αρ. Λογαριασμού: 5212 07275 7845
Για έμβασμα από άλλη τράπεζα IBAN: GR54 01720 2120 0052 1207 275 7845
Δικαιούχος: Chairpro Europe Ltd


Χαρακτηριστικά προϊόντος:
Κωδικός 100627
Χώρα κατασκευής Γερμανία
Χρώμα Μαύρο
Διάρκεια εργασίας έως 8 ώρες
Μηχανισμός Kneematic-tilt
Υλικό Γνήσιο δέρμα
Προσκέφαλο Χωρίς
Πλάτη Ψηλή
Ύψος πλάτης (mm) 700
Υλικό πλάτης --
Πλάτος έδρας (mm) 500
Βάθος έδρας (mm) 480
Ύψος έδρας --
Υλικό καθίσματος Γνήσιο δέρμα
Μπράτσα Σταθερά
Στήριξη μέσης Ναι
Βάση --
Πλάτος (mm) --
Βάθος (mm) --
Ύψος (mm) 1150-1240
Μέγιστο βάρος χρήστη (kg) 110
Εγγύηση 3 έτη
Χρόνος παράδοσης 10-15 εργάσιμες ημέρες
Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν τα παρακάτω προϊόντα

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν;

  • %
  • %
  • %
  • %
  • %

Αξιολογήσεις για το προϊόν
Ιωάννης
(Αναρτήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 2015)
Πραγματικά είναι εκπληκτική και υπέροχη
Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 
(1 of 1 people found this review helpful)