Leyform

Διευθυντική καρέκλα γραφείου Zeus - χαμηλή πλάτη

* Υποχρεωτικά Πεδία

Χρόνος παράδοσης: 20-30 εργάσιμες ημέρες

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

840,00 €

  • Περιγραφή προϊόντος
  • Πληροφορίες παράδοσης
Από άλλο πλανήτη! Μόνο έτσι μπορείς να χαρακτηρίσει κανείς αυτή τη διευθυντική καρέκλα γραφείου ZEUS, που ξεχωρίζει για την εξαιρετική της εργονομία και το διακριτικό σύγχρονο design.

Κατασκευασμένη με τις υψηλότερες προδιαγραφές έχει ως μοναδικό σκοπό να εξυπηρετεί καθημερινά τον κάτοχό της ακόμα και κάτω από τις πιο πιεστικές συνθήκες στο γραφείο. Μια «ηγετική» καρέκλα γραφείου που φτιάχτηκε για ανθρώπους που εργάζονται πολλές ώρες και καλούνται να πάρουν σημαντικές αποφάσεις καθημερινά.

Η διευθυντική καρέκλα γραφείου ZEUS αποτελεί ένα ακόμα «διαμάντι» της κορυφαίας εταιρίας LEYFORM, που έχει μετατρέψει τις καρέκλες γραφείου σε μια αληθινή εμπειρία ποιοτικού καθίσματος για τις πιο παραγωγικές ώρες ενός εργαζόμενου.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Με σύγχρονο σχεδιασμό για υψηλή άνεση και καθημερινή αντοχή, αυτή η διευθυντική καρέκλα γραφείου ZEUS είναι προσεκτικά κατασκευασμένη για να διευκολύνει τις ώρες στο γραφείο.

Η επένδυσή της αποτελείται από ανάμειξη κρύου αφρού πολυουρεθάνης με υψηλή πυκνότητα, την ίδια στιγμή που διαθέτει εσωτερικό ατσάλινο πλαίσιο πλάτης για καλύτερη στήριξη.

Με τον μηχανισμό synchron προσφέρει ανάκλιση σε 4 θέσεις κλειδώματος ή και επιλογή «ελεύθερης» κίνησης χωρίς ανάκλιση, παρέχοντας ξεκούραστη αίσθηση όπως ακριβώς ταιριάζει με τις ανάγκες του σώματος την κάθε στιγμή. Έτσι, η πλάτη κινείται προς τα πίσω ενώ η έδρα κινείται συγχρονισμένα αλλά σε μικρότερη αναλογία ώστε να παραμένει στη σωστή θέση σε σχέση με το έδαφος εξασφαλίζοντας συνεχή στήριξη και σωστή στάση στον χρήστη. Ταυτόχρονα, τα μέρη της καρέκλας εναρμονίζονται με τις κινήσεις του χρήστη επιτρέποντάς του να κινείται πάνω στη καρέκλα και να αλλάζει συχνά στάση. Το γεγονός αυτό μειώνει το στατικό φορτίο που δέχεται η σπονδυλική στήλη και ταυτόχρονα η πλάτη του χρήστη στηρίζεται συνεχώς πάνω στην πλάτη της καρέκλας διατηρώντας το φυσικό της σχήμα.

Παράλληλά, ο ειδικός μηχανισμός anti-shock, ο οποίος επιτρέπει την καρέκλα σε ανάκλιση να κινείται ομαλά κατά τις αλλαγές της θέσης του σώματος, εμποδίζει την πλάτη της καρέκλας να χτυπήσει τον χρήστη όταν αυτός ανασηκώνεται στην όρθια θέση. Με αυτό τον τρόπο προφυλάσσει την πλάτη σας κάθε φορά που επιθυμείτε να γυρίσετε στην κλασική θέση.

Ακόμα και ύστερα από πολλές ώρες εργασίας πάνω της, συνεχίζει να προσφέρει ιδανική αίσθηση, αφού ο ατομικά προσαρμοζόμενος μηχανισμός ρύθμισης της έντασης της πίεσης στην πλάτη επιτρέπει με εύκολο τρόπο τη ρύθμιση της έντασης ανάλογα με τις ανάγκες της πλάτης ανά πάσα στιγμή στη διάρκεια της εργασίας. Το ίδιο ισχύει και με τον
μηχανισμό προσαρμογής του βάθους του καθίσματος, ο οποίος μπορεί να «κλειδώσει» σε 5 θέσεις προσφέροντας τις ιδανικές συνθήκες εργασίας που χρειάζεται το σώμα ώστε να παραμένει σε πλήρη παραγωγική διάθεση όσο βρίσκεται πάνω της.

Το κάθισμα της καρέκλας είναι ρυθμιζόμενο στο επιθυμητό ύψος με τη χρήση αμορτισέρ αερίου, που εξασφαλίζει ακρίβεια και γερό κράτημα στο σημείο που το τοποθετείται. Η σταθερή βάση με 5 ακτίνες από χυτό γυαλισμένο αλουμίνιο προσφέρει αξιοπιστία και μακροχρόνια αντοχή. Με τα αυτοασφαλιζόμενα ροδάκια εξασφαλίζεται ασφαλής και άνετη μετακίνηση, αφού τα ροδάκια είναι κατάλληλα για σκληρά δάπεδα.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

● Εσωτερικό ατσάλινο πλαίσιο πλάτης με επένδυση κρύου αφρού πολυουρεθάνης που δεν χάνει την φόρμα του ποτέ
● Μηχανισμός ανάκλισης synchro με 4 θέσεις κλειδώματος
● Μηχανισμός που αποτρέπει την απότομη επιστροφή της πλάτης στην αρχική της θέση
● Ατομικά προσαρμοζόμενος μηχανισμός ρύθμισης της έντασης της πίεσης στην πλάτη
● Μηχανισμός προσαρμογής του βάθους του καθίσματος με 5 θέσεις κλειδώματος
● Κάθισμα ρυθμιζόμενο σε ύψος με αμορτισέρ αερίου
● Βάση με 5 ακτίνες από χυτό γυαλισμένο αλουμίνιο
● Τροχοί ασφαλείας 65 χιλιοστών κατάλληλοι για όλους τους τύπους των δαπέδων

Η καρέκλα γραφείου Zeus κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας και μπορεί να διαμορφωθεί σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Οι επιλογές είναι:

- Επένδυση με ύφασμα, τεχνητό δέρμα ή γνήσιο δέρμα
- Πλάτη με ειδική ραφή καπιτονέ ή λεία με επιλογή του χρώματος της κλωστής

Για την παραγγελία της παρακαλούμε καλέστε μας στο 2310 276 000 για να σας βοηθήσουμε να την διαμορφώσετε σύμφωνα με την αισθητική και τις ανάγκες σας.

Η τιμή στο site αφορά την καρέκλα με επένδυση τεχνητό δέρμα.


Μάθετε περισσότερα για τον κατασκευαστή, τους μηχανισμούς, τις ταπετσαρίες και τα διαθέσιμα χρώματα.

Πληροφορίες αποστολής, παράδοσης και πληρωμής

Γενικοί όροι:

Η καρέκλα παραδίδεται στην αρχική της συσκευασία και χρειάζεται πολύ απλή συναρμολόγηση. Στην συσκευασία περιέχονται αναλυτικές οδηγίες συναρμολόγησης.  

Υπηρεσία συναρμολόγησης, με επιπλέον χρέωση, προσφέρουμε για τις περιοχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για την υπηρεσία συναρμολόγησης.

 Η καρέκλα καλύπτεται από εγγύηση που προϋποθέτει την φυσιολογική χρήση της καρέκλας στο περιβάλλον για το οποίο προορίζεται.

 Χρόνος παράδοσης:

Η καρέκλα αυτή κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας του πελάτη και ο χρόνος παράδοσης είναι περίπου 30 εργάσιμες ημέρες. Εάν για οποιοδήποτε λόγο η καρέκλα δεν μπορεί να παραδοθεί μέσα σε αυτό το διάστημα, μετά την παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης.

Τρόπος & έξοδα αποστολής:

Η συγκεκριμένη καρέκλα παραδίδεται δωρεάν χωρίς καμία άλλη επιβάρυνση.

Λόγω του μεγάλου τους όγκου, οι καρέκλες αποστέλλονται με συνεργαζόμενα πρακτορεία μεταφορών.

Η παράδοση της παραγγελίας γίνεται στον χώρο σας (παράδοση επί του πεζοδρομίου). Σε γενικές γραμμές οι μεταφορικές εταιρίες καλύπτουν το σύνολο της επικράτειας. Για τις ελάχιστες απομακρυσμένες περιοχές που η μεταφορική της περιοχής δεν μπορεί να εξυπηρετήσει, η παραλαβή της παραγγελίας μπορεί να γίνει από την κοντινότερη πόλη που θα μας υποδείξετε. Η συνεργαζόμενη μεταφορική θα επικοινωνήσει μαζί σας πριν την παράδοση για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας.

Τρόπος πληρωμής:

 Η παραγγελία σας, για την συγκεκριμένη καρέκλα η οποία κατασκευάζεται κατά παραγγελία, μπορεί να εξοφληθεί με τους παρακάτω τρόπους:

- Ολική εξόφληση του ποσού κατά την παραγγελία με κατάθεση στη τράπεζα

- 50% προκαταβολή και το υπόλοιπο κατά την παράδοση με κατάθεσή σε τραπεζικό λογαριασμό.

Αρ. Λογαριασμού: 5212 07275 7845
Για έμβασμα από άλλη τράπεζα IBAN: GR54 01720 2120 0052 1207 275 7845
Δικαιούχος: Chairpro Europe Ltd


Χαρακτηριστικά προϊόντος:
Κωδικός 100642
Χώρα κατασκευής Ιταλία
Χρώμα Επιλεγόμενο
Διάρκεια εργασίας έως 8 ώρες
Μηχανισμός Synchron
Υλικό Επιλεγόμενο
Προσκέφαλο Χωρίς
Πλάτη Χαμηλή
Ύψος πλάτης (mm) --
Υλικό πλάτης Optional
Πλάτος έδρας (mm) 500
Βάθος έδρας (mm) 670
Ύψος έδρας 425-550
Υλικό καθίσματος Optional
Μπράτσα Σταθερά
Στήριξη μέσης --
Βάση Μεταλλική
Πλάτος (mm) 670
Βάθος (mm) 670
Ύψος (mm) 995-1120
Μέγιστο βάρος χρήστη (kg) 110
Εγγύηση 5 έτη
Χρόνος παράδοσης 20-30 εργάσιμες ημέρες
Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν τα παρακάτω προϊόντα

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν;

  • %
  • %
  • %
  • %
  • %

Αξιολογήσεις για το προϊόν Γράψτε την πρώτη αξιολόγηση