Leyform

Διευθυντική καρέκλα γραφείου Zeus - ψηλή πλάτη

* Υποχρεωτικά Πεδία

Χρόνος παράδοσης: 20-30 εργάσιμες ημέρες

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

890,00 €

  • Περιγραφή προϊόντος
  • Πληροφορίες παράδοσης
Θα μπορούσε κάλλιστα να αποκαλείται το «εργαλείο» κάθε γραφείου. Αυτή διευθυντική καρέκλα γραφείου ZEUS με ψηλή πλάτη αποτελεί την απόλυτη καρέκλα για κάθε γραφείο που θέλει να απογειώσει την παραγωγικότητά του.

Άριστα κατασκευασμένη με εξαιρετική λεπτομέρεια και υψηλό επίπεδο αντοχής για να παραμένει «ετοιμοπόλεμη» στον καθημερινό επαγγελματικό αγώνα ενός σύγχρονου γραφείου. Διαθέτει μοντέρνο design ενισχυμένο με τους πιο σύγχρονους μηχανισμούς που εξασφαλίζουν εργονομία πέρα από κάθε περιορισμό και απόλυτη λειτουργικότητα κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Μια επώνυμη καρέκλα γραφείου LEYFORM που τηρεί όλες τις αυστηρές προδιαγραφές που επιβάλλουν οι συνθήκες εργασίας σε ένα σύγχρονο γραφείο μιας εταιρίας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Σχεδιασμένη για να προσφέρει απόλυτη άνεση στον ιδιοκτήτη της ακόμα και ύστερα από πολλές ώρες εργασίας, η διευθυντική καρέκλα γραφείου ZEUS με ψηλή πλάτη είναι η κατάλληλη καρέκλα γραφείου για όλες τις καθημερινές υποχρεώσεις ενός επαγγελματία.

Εξαιρετική κατασκευή που διαθέτει εσωτερικό ατσάλινο πλαίσιο πλάτης για μεγαλύτερη στήριξη, την ώρα που η επένδυση της καρέκλας αποτελείται από ανάμειξη κρύου αφρού πολυουρεθάνης με ιδανική σύνθεση που εξασφαλίζει κατάλληλη απορροφητικότητα στα μέρη του σώματος που βρίσκονται πάνω της.

Ο μηχανισμός synchron επιτρέπει ευελιξία στην τοποθέτηση του σώματος, παρέχοντας ανάκλιση σε 4 θέσεις κλειδώματος για πολλαπλή επιλογή ανάλογα με αυτή που χρειάζεται το σώμα εν ώρα εργασίας ή ανάπαυσης. Αυτό επιτρέπει σε όσους δουλεύουν πολλές ώρες στο γραφείο να απολαμβάνουν την απαραίτητη κίνηση που χρειάζεται το σώμα τους ώστε να αποφεύγονται τραυματισμοί από την μακροχρόνια ακινησία πάνω στη καρέκλα. Με αυτό τον τρόπο, η πλάτη και η έδρα της καρέκλας κινούνται ανεξάρτητα και με διαφορετική αναλογία, ώστε να ακολουθούν τις κινήσεις του σώματος και να μην πιέζουν την σπονδυλική στήλη, προσφέροντας ξεκούραση στη μέση και τον αυχένα.

Την ίδια στιγμή, ο ειδικός μηχανισμός anti-shock αποτρέπει την απότομη επιστροφή της πλάτης στην αρχική της θέση, ρυθμίζοντας με ομαλό τρόπο την κίνηση της πλάτης σε κάθε μετακίνηση του σώματος κι ενώ η καρέκλα βρίσκεται σε «ελεύθερη» ανάκλιση και όχι σε κάποια κλειδωμένη θέση ανάκλισης.

Με τον ατομικά προσαρμοζόμενο μηχανισμό ρύθμισης της έντασης της πίεσης στην πλάτη, εξασφαλίζεται ιδανική αίσθηση ανάλογα με τις ανάγκες του σώματος. Σημαντικό πλεονέκτημα αποτελεί, επίσης, η ύπαρξη μηχανισμού προσαρμογής του βάθους του καθίσματος, προσφέροντας συνολικά 5 θέσεις κλειδώματος για επιλογή της κατάλληλης θέσης ανάλογα με τον σωματύπο του χρήστη.

Το κάθισμα της καρέκλας είναι ρυθμιζόμενο στο ύψος διαθέτοντας ειδικό αμορτισέρ αερίου, που παρέχει ασφαλές κράτημα με μεγάλη αντοχή και παράλληλα ευελιξία για να ρυθμίζεται εύκολα. Παράλληλα, η βάση της καρέκλας διαθέτει 5 ακτίνες από χυτό γυαλισμένο αλουμίνιο παρέχοντας ιδανική αντοχή για το βάρος που σηκώνει, ενώ συγχρόνως η κίνησή της στον χώρο πραγματοποιείται με ασφάλεια χάρη στα αυτοασφαλιζόμενα ροδάκια 65 χιλιοστών, που είναι κατάλληλα για σκληρά δάπεδα.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

• Μοντέρνος σχεδιασμός και υψηλή άνεση
• Εσωτερικό ατσάλινο πλαίσιο πλάτης
• Επένδυση με ανάμειξη κρύου αφρού πολυουρεθάνης
• Συγχρονισμένος μηχανισμός ανάκλισης, με 4 θέσεις κλειδώματος ή χωρίς ανάκλιση
• Μηχανισμός που αποτρέπει την απότομη επιστροφή της πλάτης στην αρχική της θέση
• Ατομικά προσαρμοζόμενος μηχανισμός ρύθμισης της έντασης της πίεσης στην πλάτη
• Μηχανισμός προσαρμογής του βάθους του καθίσματος με 5 θέσεις κλειδώματος
• Κάθισμα ρυθμιζόμενο σε ύψος με αμορτισέρ αερίου
• Βάση με 5 ακτίνες από χυτό γυαλισμένο αλουμίνιο
• Αυτοασφαλιζόμενα ροδάκια, 65 χιλιοστών κατάλληλα για σκληρά δάπεδα


Μάθετε περισσότερα για τον κατασκευαστή, τους μηχανισμούς, τις ταπετσαρίες και τα διαθέσιμα χρώματα.

Πληροφορίες αποστολής, παράδοσης και πληρωμής

Γενικοί όροι:

Η καρέκλα παραδίδεται στην αρχική της συσκευασία και χρειάζεται πολύ απλή συναρμολόγηση. Στην συσκευασία περιέχονται αναλυτικές οδηγίες συναρμολόγησης.  

Υπηρεσία συναρμολόγησης, με επιπλέον χρέωση, προσφέρουμε για τις περιοχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για την υπηρεσία συναρμολόγησης.

 Η καρέκλα καλύπτεται από εγγύηση που προϋποθέτει την φυσιολογική χρήση της καρέκλας στο περιβάλλον για το οποίο προορίζεται.

 Χρόνος παράδοσης:

Η καρέκλα αυτή κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας του πελάτη και ο χρόνος παράδοσης είναι περίπου 30 εργάσιμες ημέρες. Εάν για οποιοδήποτε λόγο η καρέκλα δεν μπορεί να παραδοθεί μέσα σε αυτό το διάστημα, μετά την παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης.

Τρόπος & έξοδα αποστολής:

Η συγκεκριμένη καρέκλα παραδίδεται δωρεάν χωρίς καμία άλλη επιβάρυνση.

Λόγω του μεγάλου τους όγκου, οι καρέκλες αποστέλλονται με συνεργαζόμενα πρακτορεία μεταφορών.

Η παράδοση της παραγγελίας γίνεται στον χώρο σας (παράδοση επί του πεζοδρομίου). Σε γενικές γραμμές οι μεταφορικές εταιρίες καλύπτουν το σύνολο της επικράτειας. Για τις ελάχιστες απομακρυσμένες περιοχές που η μεταφορική της περιοχής δεν μπορεί να εξυπηρετήσει, η παραλαβή της παραγγελίας μπορεί να γίνει από την κοντινότερη πόλη που θα μας υποδείξετε. Η συνεργαζόμενη μεταφορική θα επικοινωνήσει μαζί σας πριν την παράδοση για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας.

Τρόπος πληρωμής:

 Η παραγγελία σας, για την συγκεκριμένη καρέκλα η οποία κατασκευάζεται κατά παραγγελία, μπορεί να εξοφληθεί με τους παρακάτω τρόπους:

- Ολική εξόφληση του ποσού κατά την παραγγελία με κατάθεση στη τράπεζα

- 50% προκαταβολή και το υπόλοιπο κατά την παράδοση με κατάθεσή σε τραπεζικό λογαριασμό.

Αρ. Λογαριασμού: 5212 07275 7845
Για έμβασμα από άλλη τράπεζα IBAN: GR54 01720 2120 0052 1207 275 7845
Δικαιούχος: Chairpro Europe Ltd


Χαρακτηριστικά προϊόντος:
Κωδικός 100643
Χώρα κατασκευής Ιταλία
Χρώμα Επιλεγόμενο
Διάρκεια εργασίας έως 8 ώρες
Μηχανισμός Synchron
Υλικό Επιλεγόμενο
Προσκέφαλο Χωρίς
Πλάτη Ψηλή
Ύψος πλάτης (mm) --
Υλικό πλάτης Optional
Πλάτος έδρας (mm) 500
Βάθος έδρας (mm) 670
Ύψος έδρας 425-550
Υλικό καθίσματος Optional
Μπράτσα Σταθερά
Στήριξη μέσης --
Βάση Μεταλλική
Πλάτος (mm) 670
Βάθος (mm) 670
Ύψος (mm) 1225-1350
Μέγιστο βάρος χρήστη (kg) 110
Εγγύηση 5 έτη
Χρόνος παράδοσης 20-30 εργάσιμες ημέρες

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν;

  • %
  • %
  • %
  • %
  • %

Αξιολογήσεις για το προϊόν Γράψτε την πρώτη αξιολόγηση