Εργονομική καρέκλα γραφείου ErgoJoy - μαύρη

Χρόνος παράδοσης: 4-7 εργάσιμες ημέρες

Ειδική Τιμή: 459,00 €

Κανονική Τιμή: 529,00 €


  • Περιγραφή προϊόντος
  • Πληροφορίες παράδοσηςΗ ErgoJoy είναι μια εργονομική καρέκλα γραφείου τελευταίας γενιάς που έχει σχεδιαστεί να παρέχει την μέγιστη άνεση στον χρήστη που εργάζεται πολλές ώρες μπροστά στον υπολογιστή. Κάθε μέρος της καρέκλας που έρχεται σε επαφή με το ανθρώπινο σώμα ρυθμίζεται έτσι ώστε η καρέκλα να προσαρμόζεται με ακρίβεια στον σωματότυπο του χρήστη . Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται η σωστή στάση πάνω στην καρέκλα και η πλήρη υποστήριξη του σώματος.

Οι ρυθμίσεις της καρέκλας ErgoJoy γίνονται πολύ εύκολα με τα καινοτόμα χειριστήρια που βρίσκονται στα μπράτσα της καρέκλας. Έτσι, δεν χρειάζεται να σκύψετε στο πλάι για να ρυθμίσετε το ύψος του καθίσματος και να χειριστείτε τον μηχανισμό ανάκλισης.

Το μεγάλο πλεονέκτημα της καρέκλας γραφείου ErgoJoy είναι ο εξελιγμένος μηχανισμός synchron που διαθέτει. Όταν ο μηχανισμός ενεργοποιηθεί και ρυθμιστεί σωστά η πλάτη και η έδρα ακολουθούν τις κινήσεις του χρήστη χωρίς να πιέζουν την μέση, τον αυχένα και τους μηρούς. Με αυτό τον τρόπο ο χρήστης μπορεί να κινείται πάνω στην καρέκλα χωρίς να χάνει την στήριξη και χωρίς να σταματά την δουλειά του. Επιπλέον, η μεγάλη ανάκλιση που προσφέρει επιτρέπει στον χρήση να ξεκουράζεται κατά την διάρκεια της πολύωρης εργασίας.

Η καρέκλα γραφείου ErgoJoy είναι κατασκευασμένη από υλικά υψηλής ποιότητας και συνοδεύεται με 5ετή εγγύηση. Διακρίνεται για την αντοχή του σκελετού της που είναι κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου με εξαιρετικό φινίρισμα. Το πλαίσιο του καθίσματος και της πλάτης είναι κατασκευασμένα από πολύ ανθεκτικό πολυπροπυλένιο ειδικής σύνθεσης ώστε να αντέχει στην σκληρή χρήση. Η καρέκλα αντέχει σε βάρος τουλάχιστον 150 kg.

Η καρέκλα είναι επενδυμένη με διάτρητο ύφασμα πολύ υψηλής ποιότητας και αντοχής (100.000 rpm Martindale). To ύφασμα αυτό έχει ισορροπημένη ελαστικότητα και αγκαλιάζει απλά το σώμα του χρήστη χωρίς να βουλιάζει συμβάλλοντας μέγιστα στην εργονομία της καρέκλας και την συγκέντρωση του χρήστη στην δουλειά του. Επιπλέον, επειδή το ύφασμα είναι διάτρητο επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα ανάμεσα στην καρέκλα και σώμα του χρήστη ώστε αυτός να μην υπερθερμαίνεται.

Τα μπράτσα αποτελούν έναν από τους βασικότερους παράγοντες εργονομίας μιας καρέκλας γραφείου μια και στηρίζουν τα χέρια και τον αυχένα. Η ErgoJoy είναι εξοπλισμένη με μπράτσα ρυθμιζόμενα σε ύψος και περιστροφή. Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί ο χρήστης να τα προσαρμόσει εύκολα στην επιθυμητή θέση ανάλογα με το είδος εργασίας που επιτελεί την κάθε στιγμή. Τα μπράτσα έχουν μεταλλική βάση και το υποβραχιόνιο είναι κατασκευασμένο από μαλακή και ανθεκτική πολυουρεθάνη με εργονομική καμπύλη για μέγιστη άνεση.

Το πιο συχνό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όσοι εργάζονται πολλές ώρες στο γραφείο είναι οι πόνοι στη μέση, Η καρέκλα γραφείου ErgoJoy διακρίνεται για την αποτελεσματική στήριξη της μέσης που βοηθά στην αποφυγή τραυματισμών. Η πλάτη διαθέτει σωστή εργονομική διαμόρφωση με καμπύλη στο ύψος της μέσης και είναι ρυθμιζόμενη ως προς το ύψος ώστε να ταιριάξει ακριβώς με τις καμπύλες του κάθε χρήστη. Επιπλέον διαθέτει ειδική ρυθμιζόμενη ζώνη στήριξης στη μέση ώστε επιτυγχάνεται μέγιστη στήριξη που πολύ λίγες καρέκλες γραφείου μπορούν να προσφέρουν.

Συνοπτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά της καρέκλας γραφείου ErgoJoy είναι τα παρακάτω:
• Εργονομική καρέκλα γραφείου με ψηλή πλάτη και κάθισμα με επένδυση διάτρητο ύφασμα
• Προσκέφαλο ρυθμιζόμενο σε ύψος και βάθος
• Μηχανισμός ανάκλισης Synchron που κλειδώνει σε 6 σημεία και προσφέρει πολύ μεγάλη γωνία ανάκλισης που είναι ιδανική για διάλειμμα και χαλάρωση.
• Πολύ εύκολος χειρισμός του μηχανισμού με χειριστήρια στα μπράτσα
• Έδρα ρυθμιζόμενη σε βάθος
• Πλάτη ρυθμιζόμενη σε ύψος
• Ζώνη οσφυϊκής υποστήριξης με ρυθμιζόμενο ύψος
• Μπράτσα ρυθμιζόμενα σε ύψος, και οριζόντια γωνία (περιστρεφομενα)
• Πλαίσιο υψηλής αισθητικής και αντοχής από γυαλισμένο αλουμίνιο.
• Πολύ ανθεκτική βάση από γυαλισμένο αλουμίνιο
• Τροχοί πολυουρεθάνης διαμέτρου 65 mm για όλους τους τύπους δαπέδων
• Μέγιστο βάρος χρήστη 150 kg.
• Εγγύηση: 5 χρόνια

Πληροφορίες αποστολής, παράδοσης και πληρωμής

Γενικοί όροι:

Η καρέκλα παραδίδεται στην αρχική της συσκευασία και χρειάζεται πολύ απλή συναρμολόγηση. Στην συσκευασία περιέχονται αναλυτικές οδηγίες συναρμολόγησης.  

Υπηρεσία συναρμολόγησης, με επιπλέον χρέωση, προσφέρουμε για τις περιοχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για την υπηρεσία συναρμολόγησης.

Η καρέκλα καλύπτεται από εγγύηση που προϋποθέτει την φυσιολογική χρήση της καρέκλας στο περιβάλλον για το οποίο προορίζεται.

Χρόνος παράδοσης:

Η καρέκλα αυτή είναι συνήθως άμεσα διαθέσιμη και παραδίδεται στον χώρο σας μέσα σε 4-7 εργάσιμες ημέρες. Εάν για οποιοδήποτε λόγο η καρέκλα δεν μπορεί να παραδοθεί μέσα σε αυτό το διάστημα, μετά την παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης.

Τρόπος & έξοδα αποστολής:

Λόγω του μεγάλου τους όγκου, οι καρέκλες αποστέλλονται με συνεργαζόμενα πρακτορεία μεταφορών.

Η παράδοση της παραγγελίας γίνεται στον χώρο σας (παράδοση επί του πεζοδρομίου). Σε γενικές γραμμές οι μεταφορικές εταιρίες καλύπτουν το σύνολο της επικράτειας. Για τις ελάχιστες απομακρυσμένες περιοχές που η μεταφορική της περιοχής δεν μπορεί να εξυπηρετήσει, η παραλαβή της παραγγελίας μπορεί να γίνει από την κοντινότερη πόλη που θα μας υποδείξετε. Η συνεργαζόμενη μεταφορική θα επικοινωνήσει μαζί σας πριν την παράδοση για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας.

Το κόστος μεταφορικών υπολογίζεται σύμφωνα με τον όγκο της παραγγελίας και την περιοχή που θα παραδοθεί. Ο υπολογισμός γίνεται στο καλάθι αγορών πληκτρολογώντας τον ταχυδρομικό κωδικό του τόπου παράδοσης.

Τρόπος πληρωμής:

 Η παραγγελία σας για την συγκεκριμένη καρέκλα μπορεί να εξοφληθεί με τους παρακάτω τρόπους:

- Αντικαταβολή με την παράδοση (ισχύει μόνο για τις πόλεις Αθήνα και Θεσσαλονίκη)

- Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της τράπεζας Πειραιώς 
  Αρ. Λογαριασμού: 5212 07275 7845 
  Για έμβασμα από άλλη τράπεζα IBAN: GR54 01720 2120 0052 1207 275 7845,
  Δικαιούχος: Chairpro Europe Ltd


Χαρακτηριστικά προϊόντος:
Κωδικός 106001
Χώρα κατασκευής Κίνα
Χρώμα Μαύρο
Διάρκεια εργασίας πάνω από 8 ώρες
Μηχανισμός Synchro
Υλικό Δίχτυ
Προσκέφαλο Ρυθμιζόμενο
Πλάτη Ψηλή
Ύψος πλάτης (mm) 590-630
Υλικό πλάτης Δίχτυ (Μesh)
Πλάτος έδρας (mm) 490
Βάθος έδρας (mm) 490-530
Ύψος έδρας 460-540
Υλικό καθίσματος Δίχτυ (Μesh)
Μπράτσα Ρυθμιζόμενα
Στήριξη μέσης Ναι
Βάση Αλουμίνιο
Πλάτος (mm) 700
Βάθος (mm) 700
Ύψος (mm) 1120-1270
Μέγιστο βάρος χρήστη (kg) 150
Εγγύηση 5 έτη
Χρόνος παράδοσης 4-7 εργάσιμες ημέρες

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν;

  • %
  • %
  • %
  • %
  • %

Αξιολογήσεις για το προϊόν
Κ. Παππά
(Αναρτήθηκε στις 24 Αυγούστου 2019)
Πολύ όμορφη αναπαυτική με πολλές ρυθμίσεις, ευκολη συναρμολόγηση, για τα χρήμτα της αξίζει και με το παραπάνω
Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση;