Εργονομική καρέκλα γραφείου ErgoLux - ανοιχτό γκρι

Χρόνος παράδοσης: 4-7 εργάσιμες ημέρες

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Ειδική Τιμή: 839,00 €

Κανονική Τιμή: 890,00 €


  • Περιγραφή προϊόντος
  • Πληροφορίες παράδοσης
Η καρέκλα γραφείου ErgoLux δεν είναι απλά ένα κάθισμα αλλά μια εμπειρία άνεσης, πολυτέλειας και προστασίας. Σε αυτήν έχουν ενσωματωθεί όλες οι τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στην εργονομία και την ποιότητα που την κάνουν ένα πραγματικό εργαλείο παραγωγικότητας.

Πέρα από την ασφάλεια και την άνεση που προσφέρει, η καρέκλα γραφείου ErgoLux προσφέρει μια ουσιαστική αισθητική αναβάθμιση στο γραφείο σας. Ο μοναδικός σχεδιασμός της, ο πλήρως επιχρωμιωμένος αλουμινένιος σκελετός, οι αρμονικές γραμμές της συντελούν σ' ένα μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα. Η ErgoLux είναι ένα γλυπτό στο γραφείο σας.

Οι μηχανισμοί που ενσωματώνει η καρέκλα προσφέρουν όλες τις δυνατές ρυθμίσεις που χρειάζεται ο χρήστης ώστε να την προσαρμόσει στον σωματότυπο του με ακρίβεια. Έτσι εξασφαλίζεται ότι η καρέκλα δεν θα είναι πολύ βαθιά ή ρηχή, πολύ ψηλή ή χαμηλή και όλες οι εργονομικές καμπύλες και στηρίξεις θα ταιριάζουν απόλυτα στην πλάτη και την λεκάνη του κάθε χρήστη ξεχωριστά. Η σωστή ρύθμιση της καρέκλας αποτελεί την βασική προϋπόθεση για άνεση, εργονομία αλλά και προστασία του χρήστη από την επιβάρυνση της σπονδυλικής στήλης λόγω της παρατεταμένης καθιστικής εργασίας. Συγκεκριμένα ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει:

• Το προσκέφαλο σε ύψος, γωνία και κλίση
• Την ζώνη στήριξης της μέσης στο σωστό σημείο του σώματός του
• Το ύψος της καρέκλας
• Το ύψος και την γωνία των μπράτσων
• Το βάθος της έδρας

Πέρα από τις ρυθμίσεις του μεγέθους της καρέκλας γραφείου ErgoLux οι προηγμένοι μηχανισμοί της επιτρέπουν στον χρήστη να υιοθετήσει ένα δυναμικό τρόπο καθίσματος ο οποίος αποτελεί τον μοναδικό τρόπο να προστατευτεί από τα οδυνηρά αποτελέσματα της ακινησίας πάνω στην καρέκλα για ώρες. Ο χρήστης πρέπει να κινείται πάνω στην καρέκλα όσο πιο συχνά γίνεται ώστε το σώμα να μην αγκυλώνει, η κυκλοφορία του αίματος να γίνεται ανεμπόδιστα και η μέση, η οποία επιβαρύνεται περισσότερο, να χαλαρώνει από την ένταση.

Οι μηχανισμοί εργονομίας που ενσωματώνει η καρέκλα γραφείου ErgoLux είναι:

• Σύστημα A’PAS (Automatic Sitting Posture Adapt) με το οποίο η καρέκλα προσαρμόζεται αυτόματα, χωρίς καμια ρύθμιση από τον χρήστη, στην στάση που έχει το σώμα του πάνω στην καρέκλα. Έτσι ο χρήστης αισθάνεται να το αγκαλιάζει η καρέκλα και ταυτόχρονα να τον στηρίζει αποτελεσματικά σε κάθε στάση

• Μηχανισμός Sync-Sliding με τον οποίο ο χρήστης μπορεί να ανακλίνει πάνω στην καρέκλα σωστά και αποτελεσματικά. Η πλάτη καθώς κινείται προς τα πίσω φέρνει την λεκάνη του χρήστη προς τα μπρος. Για να στηριχθεί σωστά, η έδρα της καρέκλα κινείται και αυτή προς τα μπρος έτσι ώστε το σώμα να διατηρήσει την σωστή γωνία και να μην επιβαρυνθεί η μέση και ο αυχένας. Η ανάκλιση στην καρέκλα γραφείου είναι απαραίτητη ώστε ο χρήστης να αλλάζει συχνά την γωνία του σωματός του και να το ξεκουράζει. Ταυτοχρονα, έχει διαπιστωθεί σε έρευνες ότι η σωστή γωνία που πρέπει να έχει το σώμα μας όταν εργαζόμαστε σε υπολογιστή είναι 105-110 μοίρες.

• Πολύ μεγάλη γωνία ανάκλισης (56 μοίρες) της πλάτης που πρακτικά επιτρέπει στον χρήστη σχεδόν να ξαπλώσει οριζόντια.

• Χειριστήρια Paddle Shift ενσωματωμένα στα μπράτσα της καρέκλας. Οι ρυθμίσεις της καρέκλας γραφείου ErgoLux γίνονται πολύ εύκολα με τα καινοτόμα χειριστήρια που βρίσκονται στα μπράτσα της καρέκλας. Έτσι, δεν χρειάζεται να σκύψετε στο πλάι για να ρυθμίσετε το ύψος του καθίσματος και να χειριστείτε τον μηχανισμό ανάκλισης.

Απόλυτη ποιότητα κατασκευής.
Η καρέκλα καλύπτεται με 5 χρόνια πλήρη εγγύηση δεδομένης της πολύ υψηλής ποιότητας κατασκευής της. Όλα τα μέρη της καρέκλας είναι κατασκευασμένα με ποιοτικά υλικά και το φινίρισμα είναι άψογο. Ο συνδυασμός του γυαλιστερού χρωμίου στον σκελετό και την βάση με το υψηλής ποιότητας δίχτυ προσφέρει άρτιο αισθητικό και ποιοτικό αποτέλεσμα.
Πληροφορίες αποστολής, παράδοσης και πληρωμής

Γενικοί όροι:

Η καρέκλα παραδίδεται στην αρχική της συσκευασία και χρειάζεται πολύ απλή συναρμολόγηση. Στην συσκευασία περιέχονται αναλυτικές οδηγίες συναρμολόγησης.  

Υπηρεσία συναρμολόγησης, με επιπλέον χρέωση, προσφέρουμε για τις περιοχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για την υπηρεσία συναρμολόγησης.

Η καρέκλα καλύπτεται από εγγύηση που προϋποθέτει την φυσιολογική χρήση της καρέκλας στο περιβάλλον για το οποίο προορίζεται.

Χρόνος παράδοσης:

Η καρέκλα αυτή είναι συνήθως άμεσα διαθέσιμη και παραδίδεται στον χώρο σας μέσα σε 4-7 εργάσιμες ημέρες. Εάν για οποιοδήποτε λόγο η καρέκλα δεν μπορεί να παραδοθεί μέσα σε αυτό το διάστημα, μετά την παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης.

Τρόπος & έξοδα αποστολής:

Λόγω του μεγάλου τους όγκου, οι καρέκλες αποστέλλονται με συνεργαζόμενα πρακτορεία μεταφορών.

Η παράδοση της παραγγελίας γίνεται στον χώρο σας (παράδοση επί του πεζοδρομίου). Σε γενικές γραμμές οι μεταφορικές εταιρίες καλύπτουν το σύνολο της επικράτειας. Για τις ελάχιστες απομακρυσμένες περιοχές που η μεταφορική της περιοχής δεν μπορεί να εξυπηρετήσει, η παραλαβή της παραγγελίας μπορεί να γίνει από την κοντινότερη πόλη που θα μας υποδείξετε. Η συνεργαζόμενη μεταφορική θα επικοινωνήσει μαζί σας πριν την παράδοση για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας.

Το κόστος μεταφορικών υπολογίζεται σύμφωνα με τον όγκο της παραγγελίας και την περιοχή που θα παραδοθεί. Ο υπολογισμός γίνεται στο καλάθι αγορών πληκτρολογώντας τον ταχυδρομικό κωδικό του τόπου παράδοσης.

Τρόπος πληρωμής:

 Η παραγγελία σας για την συγκεκριμένη καρέκλα μπορεί να εξοφληθεί με τους παρακάτω τρόπους:

- Αντικαταβολή με την παράδοση (ισχύει μόνο για τις πόλεις Αθήνα και Θεσσαλονίκη)

- Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της τράπεζας Πειραιώς 
  Αρ. Λογαριασμού: 5212 07275 7845 
  Για έμβασμα από άλλη τράπεζα IBAN: GR54 01720 2120 0052 1207 275 7845,
  Δικαιούχος: Chairpro Europe Ltd


Χαρακτηριστικά προϊόντος:
Κωδικός 104431
Χώρα κατασκευής Κίνα
Χρώμα Γκρι
Διάρκεια εργασίας πάνω από 8 ώρες
Μηχανισμός Synchro
Υλικό Δίχτυ
Προσκέφαλο Ρυθμιζόμενο
Πλάτη Ψηλή
Ύψος πλάτης (mm) 750
Υλικό πλάτης Δίχτυ (Μesh)
Πλάτος έδρας (mm) 490
Βάθος έδρας (mm) 490-530
Ύψος έδρας 450-520
Υλικό καθίσματος Δίχτυ (Μesh)
Μπράτσα Ρυθμιζόμενα
Στήριξη μέσης Ναι
Βάση Αλουμίνιο
Πλάτος (mm) 680
Βάθος (mm) 680
Ύψος (mm) 1200-1270
Μέγιστο βάρος χρήστη (kg) 150
Εγγύηση 5 έτη
Χρόνος παράδοσης 4-7 εργάσιμες ημέρες

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν;

  • %
  • %
  • %
  • %
  • %

Αξιολογήσεις για το προϊόν Γράψτε την πρώτη αξιολόγηση