Εργονομική καρέκλα γραφείου Comforto Zody System 8903 με προσκέφαλο

Χρόνος παράδοσης: 10-15 εργάσιμες ημέρες

1.050,00 €

  • Περιγραφή προϊόντος
  • Πληροφορίες παράδοσης
Η υψηλής απόδοσης καρέκλα γραφείου Zody της εταιρίας Haworth συνδυάζει την ευεξία βασισμένη σε επιστημονικά δεδομένα με την άνεση το desing και την αειφορία. Η Zody είναι η πρώτη και μόνη καρέκλα γραφείου που εγκρίθηκε ποτέ από την Αμερικανική ένωση φυσιοθεραπευτών - American Physical Therapy Association (APTA). Επιπλέον, η καρέκλα έχει λάβει τα παρακάτω σημαντικά βραβεία:
• IDEA GOOD Design Award Winner
• Australian Environmental Choice Award
• Best of Neocon Silver
• International Design Magazine Annual Design Review Honorable Mention

Η Zody είναι το αποτέλεσμα διετούς έρευνας και ανάπτυξης που κατέληξε στην παραγωγή ενός καινοτόμου προϊόντος. Το επαναστατικό διζωνικό «ασύμμετρο» σύστημα στήριξης της οσφυϊκής μοίρας είναι το αποτέλεσμα της κοινής έρευνας της εταιρίας Haworth με το Human Performance Institute του πανεπιστημίου του Michigan. Το αποτέλεσμα της έρευνας ήταν σαφές: Η ξεχωριστή ρύθμιση του βαθμού υποστήριξης σε κάθε πλευρά της μέσης είναι το κλειδί στην άνεση. Έτσι δημιουργήθηκε το σύστημα PAL® back system της καρέκλας Zody που συνδυάζει ασύμμετρη ρύθμιση της στήριξης της μέσης, παθητική στήριξη της πυέλου και μια σειρά από εργονομικές βελτιώσεις οδηγώντας σε ένα επαναστατικό βήμα μπροστά τα καθίσματα γραφείου.

Όταν καθόμαστε τα ισχία έχουν την τάση να κυλούν προς τα πίσω και «σπρώχνουν» το σώμα μας να αποκτήσει κακή στάση πάνω στη καρέκλα. Το σύστημα PAL προωθεί μια ελαφρά προς τα εμπρός περιστροφή των γοφών, η οποία βοηθά το χρήστη να διατηρήσει τη φυσική αψίδα στην κάτω μοίρα της σπονδυλική στήλης. Η θέση αυτή ευνοεί επίσης την ορθή χρήση του μηχανισμού στήριξης της οσφυϊκής μοίρας. Το σύστημα στήριξης της οσφυϊκής μοίρας είναι ρυθμιζόμενο τόσο ως προς το ύψος όσο και ως προς την πίεση που ασκεί σε κάθε πλευρά ξεχωριστά, ώστε ο χρήστης να μπορεί να το ρυθμίσει τέλεια την καρέκλα σύμφωνα με τις ανάγκες του.

Τα βασικά χαρακτηριστικά της καρέκλας Zody είναι:

Ψηλή πλάτη επενδυμένη με τεχνολογικά προηγμένο διχτυωτό ύφασμα που επιτρέπει στο σώμα να αναπνέει. Η ελαστικότητα του υφάσματος λειτουργεί προσθετικά συνεργαζόμενη με τα υπόλοιπα εργονομικά στοιχεία της καρέκλας. Επιπλέον η πλάτη έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι εύκαμπτη στις κινήσεις του σώματος και έτσι να ελαχιστοποιεί την πίεση που δέχεται η μέση του χρήστη.

Ρυθμιζόμενο προσκέφαλο για επιπλέον άνεση και προστασία του αυχένα

Ειδικά σχεδιασμένη έδρα με ακμή «καταρράκτη» για να ανακουφίζει τα σημεία πίεσης στην περίμετρο του καθίσματος τα οποία περιορίζουν την ροή του αίματος στα πόδια. Είναι κατασκευασμένη από ειδικό αφρό ο οποίος διακρίνεται από τη μεγάλη αντοχή του αλλά και την ικανότητα να παίρνει την φόρμα του σώματος προσφέροντας μεγαλύτερη άνεση. Επιπλέον η έδρα ρυθμίζεται ως προς το βάθος για την εύρεση της ιδανικής θέσης από τον χρήστη.

Μπράτσα 4D ρυθμιζόμενα ως προς το ύψος, το πλάτος επιπλέον μετακινούνται μπρος πίσω και περιστρέφονται γύρω από τον άξονά τους δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον χρήστη να βρει την τέλεια θέση για τα χέρια του.

Μηχανισμός ανάκλισης synchro που επιτρέπει τις συνεχείς αλλαγές στη γωνία του καθίσματος και της πλάτης για μέγιστη άνεση. Ο μηχανισμός είναι ρυθμιζόμενος ως προς την ένταση της στήριξης της πλάτης ανάλογα με το βάρος του χρήστη.

Πνευματικός μηχανισμός ρύθμισης του ύψους του καθίσματος

Μεταλλική βάση από γυαλισμένο αλουμίνιο με υψηλής ποιότητας τροχούς για όλα τα είδη πατώματος.
Χρώμα: Μαύρο. – Υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας σε άλλα χρώματα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας να σας ενημερώσουμε για τα διάφορα είδη ταπετσαρίας.

Εγγύηση: 5 έτη

**Οι φωτογραφίες του προϊόντος είναι ενδεικτικές και το απεικονίζουν σε χρώμα διαφορετικό από το μαύρο που διατίθεται για λόγους marketing.

Πληροφορίες αποστολής, παράδοσης και πληρωμής

Γενικοί όροι:

Η καρέκλα παραδίδεται στην αρχική της συσκευασία και χρειάζεται πολύ απλή συναρμολόγηση. Στην συσκευασία περιέχονται αναλυτικές οδηγίες συναρμολόγησης.  

Υπηρεσία συναρμολόγησης, με επιπλέον χρέωση, προσφέρουμε για τις περιοχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για την υπηρεσία συναρμολόγησης.

 Η καρέκλα καλύπτεται από εγγύηση που προϋποθέτει την φυσιολογική χρήση της καρέκλας στο περιβάλλον για το οποίο προορίζεται.

 Χρόνος παράδοσης:

Η καρέκλα αυτή είναι συνήθως άμεσα διαθέσιμη και παραδίδεται στον χώρο σας μέσα σε 10-15 εργάσιμες ημέρες. Εάν για οποιοδήποτε λόγο η καρέκλα δεν μπορεί να παραδοθεί μέσα σε αυτό το διάστημα, μετά την παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης. 

Τρόπος & έξοδα αποστολής:

Η συγκεκριμένη καρέκλα παραδίδεται δωρεάν χωρίς καμία άλλη επιβάρυνση.

Λόγω του μεγάλου τους όγκου, οι καρέκλες αποστέλλονται με συνεργαζόμενα πρακτορεία μεταφορών.

Η παράδοση της παραγγελίας γίνεται στον χώρο σας (παράδοση επί του πεζοδρομίου). Σε γενικές γραμμές οι μεταφορικές εταιρίες καλύπτουν το σύνολο της επικράτειας. Για τις ελάχιστες απομακρυσμένες περιοχές που η μεταφορική της περιοχής δεν μπορεί να εξυπηρετήσει, η παραλαβή της παραγγελίας μπορεί να γίνει από την κοντινότερη πόλη που θα μας υποδείξετε. Η συνεργαζόμενη μεταφορική θα επικοινωνήσει μαζί σας πριν την παράδοση για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας.

Τρόπος πληρωμής:

Η συγκεκριμένη καρέκλα παραδίδεται σ' εσάς κατ' ευθείαν από το εργοστάσιο του προμηθευτή και για τον λόγο αυτό δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής. Η παραγγελία μπορεί να εξοφληθεί με τους παρακάτω τρόπους:

- Ολική εξόφληση του ποσού κατά την παραγγελία με κατάθεση στη τράπεζα

- 50% προκαταβολή και το υπόλοιπο κατά την παράδοση με κατάθεσή σε τραπεζικό λογαριασμό.

Αρ. Λογαριασμού: 5212 07275 7845
Για έμβασμα από άλλη τράπεζα IBAN: GR54 01720 2120 0052 1207 275 7845
Δικαιούχος: Chairpro Europe Ltd


Χαρακτηριστικά προϊόντος:
Κωδικός 102855
Χώρα κατασκευής --
Χρώμα Μαύρο
Διάρκεια εργασίας έως 8 ώρες
Μηχανισμός --
Υλικό Ύφασμα & δίχτυ
Προσκέφαλο Ρυθμιζόμενο
Πλάτη Ψηλή
Ύψος πλάτης (mm) 580
Υλικό πλάτης Δίχτυ (Μesh)
Πλάτος έδρας (mm) 510
Βάθος έδρας (mm) 450-500
Ύψος έδρας 470-600
Υλικό καθίσματος Ύφασμα
Μπράτσα Ρυθμιζόμενα
Στήριξη μέσης Ναι
Βάση Αλουμίνιο
Πλάτος (mm) 700
Βάθος (mm) 700
Ύψος (mm) 1100-1450
Μέγιστο βάρος χρήστη (kg) 120
Εγγύηση 5 έτη
Χρόνος παράδοσης 10-15 εργάσιμες ημέρες
Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν τα παρακάτω προϊόντα

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν;

  • %
  • %
  • %
  • %
  • %

Αξιολογήσεις για το προϊόν
Kalogkon
(Αναρτήθηκε στις 16 Οκτωβρίου 2017)
* * * * *
Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση;