ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Εργονομία είναι η επιστήμη του σχεδιασμού του χώρου εργασίας. Στόχος της είναι η βελτιστοποίηση της παραγωγικότητας και μείωση της κόπωσης και της δυσφορίας των ανθρώπων που εργάζονται. Από την άποψη αυτή εργονομία και παραγωγικότητα είναι άμεσα συνδεδεμένες. Η υγεία των εργαζομένων αποτελεί βασικό παράγοντα της παραγωγικότητας. Ένα ελαττωματικό μηχάνημα μπορεί να επισκευαστεί ή να αλλάξει χωρίς δυσκολία, δεν γίνεται όμως το ίδιο με τον άνθρωπο. Εάν από λάθος κάθισμα δημιουργηθούν βλάβες στην σπονδυλική στήλη του εργαζόμενου αυτό θα επηρεάσει σημαντικά την λειτουργία μιας εταιρίας. Για τον λόγο αυτό, όσο υψηλότερος εργονομικά είναι ο εξοπλισμός ενός γραφείου τόσο υψηλότερη είναι η παραγωγικότητα των εργαζομένων. Έτσι, κάθε επένδυση σε εργονομικά προϊόντα ουσιαστικά εξοικονομεί δαπάνες αντί να προσθέτει.

Είδη 1 εώς 30 από 102 σύνολο

Αύξουσα Ταξινόμηση
Σελίδα:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

 • Καρέκλα γραφείου 1380 ASYN FLUTE - ρυθμιζόμενα μπράτσα

  Καρέκλα γραφείου 1380 ASYN FLUTE - ρυθμιζόμενα μπράτσα

  Ειδική Τιμή: 165,00 €

  Κανονική Τιμή: 179,00 €

  Παράδοση: 4-7 εργάσιμες ημέρες
 • Εργονομική καρέκλα γραφείου Open Point SY

  Εργονομική καρέκλα γραφείου Open Point SY

  Ειδική Τιμή: 199,00 €

  Κανονική Τιμή: 249,00 €

  Παράδοση: 4-7 εργάσιμες ημέρες
 • Εργονομική καρέκλα γραφείου Open Point SY - χρώματα κατά παραγγελία

  Εργονομική καρέκλα γραφείου Open Point SY - χρώματα κατά παραγγελία

  249,00 €
  Παράδοση: 30 εργάσιμες ημέρες
 • Εργονομική καρέκλα γραφείου Sitness 15

  Εργονομική καρέκλα γραφείου Sitness 15

  329,00 €
  Παράδοση: 30 εργάσιμες ημέρες

Είδη 1 εώς 30 από 102 σύνολο

Αύξουσα Ταξινόμηση
Σελίδα:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Η πρόκληση της δημιουργίας ενός design για το ανθρώπινο σώμα βρίσκεται στην μεγάλη ποικιλία σχημάτων και μεγεθών που αυτό έχει. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ένα σχέδιο καρέκλας το οποίο είναι αναπαυτικό για κάποιο συγκεκριμένο άτομο, να είναι τελείως ακατάλληλο για ένα άλλο. Με τον ίδιο τρόπο που τα ρούχα ή τα παπούτσια κατασκευάζονται σε διαφορετικά μεγέθη και σχέδια για να ικανοποιήσουν τις διαφορές στο ανθρώπινο σώμα έτσι και οι καρέκλες κατασκευάζονται με τρόπο που να προσαρμόζονται στα διαφορετικά μεγέθη και ανάγκες του κάθε διαφορετικού χρήστη.

Ο στόχος μας, με τον μεγάλο όγκο πληροφοριών που παραθέτουμε για κάθε καρέκλα, είναι να μπορείτε να επιλέξετε την ιδανική καρέκλα για εσάς, πλήρως κατάλληλη για τις προσωπικές σας ανάγκες.