Εργονομική καρέκλα γραφείου ErgoPro

Χρόνος παράδοσης: 4-7 εργάσιμες ημέρες

Κανονική Τιμή: 650,00 €

Ειδική Τιμή: 549,00 €

Εργονομική καρέκλα γραφείου ErgoPro

- 16%

  • Περιγραφή προϊόντος
  • Πληροφορίες παράδοσης

Η καρέκλα γραφείου ErgoPro Mesh αποτελεί την εξέλιξη στις νέας γενιάς καρέκλες γραφείου και προσφέρει μοναδική άνεση και προστασία κατά την πολύωρη εργασία σας στο γραφείο.


Το σώμα μας δεν είναι κατασκευασμένο να μένει ακίνητο για πολύ ώρα. Μάλιστα η υπερβολική ακινησία και ακαμψία έχει σαν μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα τον τραυματισμό και τις αλλοιώσεις της σπονδυλικής στήλης και των άκρων. Η καρέκλα ErgoPro Mesh είναι εξοπλισμένη με μηχανισμούς προσφέρουν στο σώμα την κίνηση που χρειάζεται ενώ ταυτόχρονα το στηρίζουν αποτελεσματικά συνεχώς. Η καρέκλα διαθέτει μηχανισμό synchro ο οποίος προσαρμόζεται συνεχώς στην στάση την οποία παίρνετε έτσι ώστε όλα τα ζωτικά μέρη του κορμού να στηρίζονται σωστά και να μην πιέζονται.


Ο σωματότυπος των ανθρώπων δεν είναι ο ίδιος. Για τον λόγο αυτό η καρέκλα γραφείου ErgoPro διαθέτει ποικιλία ρυθμίσεων ώστε να προσαρμόζεται στο μέγεθος και τον σωματότυπο που κάθε χρήστη:


• Ρυθμιζόμενη σε ύψος πλάτη
• Ρυθμιζόμενο προσκέφαλο
• Ρυθμιζόμενα μπράτσα
• Ρυθμιζόμενο βάθος έδρας
• Ρυθμιζόμενο ύψος


Το βασικό εργονομικό χαρακτηριστικό της καρέκλας γραφείου ErgoPro Mesh είναι η διαιρεμένη στα 2 πλάτη. Το κάτω μέρος της πλάτης προεξέχει ώστε να προσαρμόζεται στην φυσική καμπύλη της σπονδυλικής στήλης και να στηρίζει αποτελεσματικά τη μέση. Το μέρος αυτό δεν είναι σκληρό και άκαμπτο, αντιθέτως, στηρίζεται σε ελαστικά ελάσματα ώστε να προσαρμόζεται η θέση του και η πίεση που ασκεί ανάλογα με την στάση μας και τον τρόπο που καθόμαστε. Με την δυνατότητα ρύθμισης του ύψους της πλάτης, οι καμπύλες της καρέκλας μπορούν να προσαρμοστούν με ακρίβεια στα σωστά σημεία της σπονδυλικής μας στήλης.


Ποιότητα που ξεχωρίζει. Η καρέκλα γραφείου ErgoPro είναι κατασκευασμένη από υλικά υψηλής ποιότητας και χαρακτηρίζεται από απαράμιλλη αντοχή. Γι’ αυτό τον λόγο η  καρέκλα έχει πλήρη εγγύηση 5 ετών και αντοχή σε βάρος τουλάχιστον 150 kg.


Ο σκελετός και η βάση της καρέκλας είναι κατασκευασμένα από πολύ ανθεκτικό κράμα αλουμινίου με εξαιρετικό φινίρισμα και γυάλισμα προσφέροντας, εκτός από αντοχή και άψογη αισθητική. Τα πλαίσια του καθίσματος και της πλάτης είναι κατασκευασμένα από πολύ ανθεκτικό καλουπωτό πλαστικό με άριστο φινίρισμα.


Αφήστε το σώμα σας να αναπνεύσει. Η καρέκλα είναι επενδυμένη εξ ολοκλήρου από ελαστικό διάτρητο ύφασμα mesh (δίχτυ). Το ύφασμα αυτό είναι προϊόν υψηλής τεχνολογίας. Χαρακτηρίζεται από την μεγάλη αντοχή του (100.000 κύκλους Martindale) και την ισορροπημένη ελαστικότητα του η οποία προσφέρει μια πολύ ευχάριστη αίσθηση αγκαλιάζοντας το σώμα απαλά και σταθερά.


Το βασικό πλεονέκτημα του υφάσματος είναι η δυνατότητα παροχής αέρα σε όλα τα σημεία του σώματος του χρήστη αποτρέποντας έτσι την υπερθέρμανση με αποτέλεσμα την βελτίωση της συγκέντρωσης και της παραγωγικότητας.


Μηχανισμός υψηλής εργονομίας και αντοχής. Η καρδιά της καρέκλας γραφείου ErgoPro Mesh είναι ο κεντρικός μηχανισμός που βρίσκεται κάτω από την έδρα και χαρακτηρίζεται από πρακτικότητα, αντοχή και αισθητική. Το βάθος, κλίση και το ύψος της καρέκλας ρυθμίζονται από τρεις μοχλούς που βρίσκονται σε βολική θέση  στη δεξιά πλευρά του καθίσματος. Η λειτουργία του μηχανισμού επιτυγχάνεται με ειδικά καλώδια εξασφαλίζοντας έτσι ευκολία στη χρήση και ακρίβεια στον χειρισμό.


Ο μηχανισμός Synchron με τον οποίο είναι εξοπλισμένη η καρέκλα επιτρέπει στο κάθισμα και την πλάτη να κινούνται ανεξάρτητα καθώς κινείται το σώμα του χρήστη. Με τον μηχανισμό αυτό η πλάτη κινείται προς τα πίσω ενώ η έδρα κινείται συγχρονισμένα αλλά σε μικρότερη αναλογία ώστε να παραμένει στη σωστή θέση σε σχέση με το έδαφος προσφέροντας συνεχή στήριξη και σωστή στάση στον χρήστη. Ταυτόχρονα, τα μέρη της καρέκλας γραφείου ακολουθούν τις κινήσεις του χρήστη επιτρέποντάς του να κινείται πάνω στη καρέκλα και να αλλάζει συχνά στάση. Με αυτό τον τρόπο μειώνεται το στατικό φορτίο που δέχεται η σπονδυλική στήλη και ταυτόχρονα η πλάτη του χρήστη στηρίζεται συνεχώς πάνω στην πλάτη της καρέκλας διατηρώντας το φυσικό της σχήμα.


Προστασία των χεριών και του αυχένα. Τα μπράτσα της καρέκλας είναι ρυθμιζόμενα σε τρεις κατευθύνσεις. Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί κανείς εύκολα να τα προσαρμόσει στην επιθυμητή θέση σύμφωνα με τον σωματότυπό του και το είδος της εργασία του. Η σωστή στήριξη των χεριών είναι μέγιστης σημασίας για την προστασία του αυχένα και των καρπών. Το σημείο επαφής των μπράτσων με τους βραχίονες είναι ανατομικά διαμορφωμένο και επενδυμένο με ειδική πολυουρεθάνη ώστε να είναι ανθεκτικό και μαλακό ταυτόχρονα.


Η βάση της καρέκλας είναι κατασκευασμένη από κράμα αλουμινίου με μεγάλους τροχούς ασφαλείας επενδυμένους με πολυουρεθάνη ώστε να μην καταστρέφουν τα δάπεδα από ξύλο και να κυλούν σωστά σε κάθε είδος δαπέδου.


Συνοπτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά της καρέκλας γραφείου ErgoPro mesh είναι:


• Επένδυση με μαύρο διάτρητο ύφασμα – δίχτυ υψηλής ποιότητας
• Ψηλή πλάτη, ρυθμιζόμενη σε ύψος με ανατομική διαμόρφωση
• Προσκέφαλο ρυθμιζόμενο σε ύψους και βάθος
• Κάθισμα ρυθμιζόμενο σε βάθος.
• Μπράτσα ρυθμιζόμενα σε ύψους, βάθος και οριζόντιας γωνίας με μαλακή επένδυση πολυουρεθάνης
• Μηχανισμός synchron με δυνατότητα κλειδώματος σε 6 θέσεις. Δυνατότητα ανάκλισης έως 35 μοίρες για ξεκούραση και χαλάρωση του χρήστη. Διαθέτει λειτουργία anti-shock και ρυθμίζεται ως προς την σκληρότητα και την ένταση που συγκρατεί το σώμα ώστε να προσαρμόζεται σύμφωνα με το βάρος του χρήστη.
• Σκελετός από γυαλισμένο αλουμίνιο
• Βάση  με 5 ακτίνες από γυαλισμένο αλουμίνιο
• Τροχοί πολυουρεθάνης διαμέτρου 65 mm για όλους τους τύπους δαπέδων
• Βάρος χρήστη έως 150 kg.
• Εγγύηση: 5 χρόνια


Η καρέκλα είναι κατάλληλη για άτομα με ύψος από 1,55m έως 2 m.


Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλες τις λειτουργίες της καρέκλας γραφείου ErgoPro


Πληροφορίες αποστολής, παράδοσης και πληρωμής

Γενικοί όροι:

Η καρέκλα παραδίδεται στην αρχική της συσκευασία και χρειάζεται πολύ απλή συναρμολόγηση. Στην συσκευασία περιέχονται αναλυτικές οδηγίες συναρμολόγησης.  

Υπηρεσία συναρμολόγησης, με επιπλέον χρέωση, προσφέρουμε για τις περιοχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για την υπηρεσία συναρμολόγησης.

Η καρέκλα καλύπτεται από εγγύηση που προϋποθέτει την φυσιολογική χρήση της καρέκλας στο περιβάλλον για το οποίο προορίζεται.

Χρόνος παράδοσης:

Η καρέκλα αυτή είναι συνήθως άμεσα διαθέσιμη και παραδίδεται στον χώρο σας μέσα σε 4-7 εργάσιμες ημέρες. Εάν για οποιοδήποτε λόγο η καρέκλα δεν μπορεί να παραδοθεί μέσα σε αυτό το διάστημα, μετά την παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης.

Τρόπος & έξοδα αποστολής:

Λόγω του μεγάλου τους όγκου, οι καρέκλες αποστέλλονται με συνεργαζόμενα πρακτορεία μεταφορών.

Η παράδοση της παραγγελίας γίνεται στον χώρο σας (παράδοση επί του πεζοδρομίου). Σε γενικές γραμμές οι μεταφορικές εταιρίες καλύπτουν το σύνολο της επικράτειας. Για τις ελάχιστες απομακρυσμένες περιοχές που η μεταφορική της περιοχής δεν μπορεί να εξυπηρετήσει, η παραλαβή της παραγγελίας μπορεί να γίνει από την κοντινότερη πόλη που θα μας υποδείξετε. Η συνεργαζόμενη μεταφορική θα επικοινωνήσει μαζί σας πριν την παράδοση για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας.

Το κόστος μεταφορικών υπολογίζεται σύμφωνα με τον όγκο της παραγγελίας και την περιοχή που θα παραδοθεί. Ο υπολογισμός γίνεται στο καλάθι αγορών πληκτρολογώντας τον ταχυδρομικό κωδικό του τόπου παράδοσης.

Τρόπος πληρωμής:

 Η παραγγελία σας για την συγκεκριμένη καρέκλα μπορεί να εξοφληθεί με τους παρακάτω τρόπους:

- Αντικαταβολή με την παράδοση (ισχύει μόνο για τις πόλεις Αθήνα και Θεσσαλονίκη)

- Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της τράπεζας Πειραιώς 
  Αρ. Λογαριασμού: 5212 07275 7845 
  Για έμβασμα από άλλη τράπεζα IBAN: GR54 01720 2120 0052 1207 275 7845,
  Δικαιούχος: Chairpro Europe Ltd


Χαρακτηριστικά προϊόντος:
Κωδικός 105100
Χώρα κατασκευής Κίνα
Χρώμα Μαύρο
Διάρκεια εργασίας πάνω από 8 ώρες
Μηχανισμός Synchron
Υλικό Δίχτυ (mesh)
Προσκέφαλο Ρυθμιζόμενο
Πλάτη Ψηλή
Ύψος πλάτης (mm) 560-610
Υλικό πλάτης Δίχτυ (Μesh)
Πλάτος έδρας (mm) 500
Βάθος έδρας (mm) 440-490
Ύψος έδρας 480-560
Υλικό καθίσματος Δίχτυ (Μesh)
Μπράτσα Ρυθμιζόμενα
Στήριξη μέσης Ναι
Βάση Αλουμίνιο
Πλάτος (mm) 685
Βάθος (mm) 685
Ύψος (mm) 1120-1300
Μέγιστο βάρος χρήστη (kg) 150
Εγγύηση 5 έτη
Χρόνος παράδοσης 4-7 εργάσιμες ημέρες

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν;

  • %
  • %
  • %
  • %
  • %

Αξιολογήσεις για το προϊόν
Γιώργος
(Αναρτήθηκε στις 27 Μαρτίου 2019)
Πολύ καλή, σε αξιοπρεπή τιμή.
Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 
Γεωργίου
(Αναρτήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου 2019)
Η συγκεκριμένη καρέκλα είναι μια value for money ergohuman. Εξίσου καλή σε χαρακτηριστικά και ποιότητα κατασκευής. Αλλά σε πιο προσιτή τιμή.
Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 
iraklis
(Αναρτήθηκε στις 22 Οκτωβρίου 2018)
ειμαι γενικα ικανοποιημένος , ειναι αυτο που ήθελα , η ανταποκριση της εταιριας πολυ καλη
Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 
santorini
(Αναρτήθηκε στις 05 Οκτωβρίου 2018)
Ειναι πολυ καλη.
Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 
Christos
(Αναρτήθηκε στις 10 Απριλίου 2018)
Πολύ καλή καρέκλα, ειδικά για όσους δουλεύουν πολλές ώρες σε γραφείο. Ποιότητα κατασκευής, συσκευασία/ευκολία συναρμολόγησης, ανταπόκριση της εταιρίας, επίσης πολύ καλή.
Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 
(1 of 1 people found this review helpful)
Antonis
(Αναρτήθηκε στις 27 Ιανουαρίου 2018)
Πολύ καλή
Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 
Antonis
(Αναρτήθηκε στις 27 Ιανουαρίου 2018)
Πολύ καλή
Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 
meritoD
(Αναρτήθηκε στις 12 Ιανουαρίου 2018)
Εξαιρετική, πολύ καλή επιλογή αν και είχα επιφυλάξεις για να δώσω τοσα χρηματα γι α καρέκλα χωρις να την δω, αξίζει και με το παραπάνω
Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 
Χρήστος Γ. Ιωάννινα
(Αναρτήθηκε στις 24 Δεκεμβρίου 2017)
5 αστέρια για την ποιότητα κατασκευής.
5 αστέρια για την συσκευασία και την ευκολία συναρμολόγησης.
5 αστέρια για την ανταπόκριση της εταιρείας.
3 αστέρια γιατι λανθασμένα αναφέρεται ως μηχανισμός synchro η μετακίνηση της έδρας της καρέκλας. θα έπρεπε να μετακινείται ταυτόχρονα και η πλάτη.
4 αστέρια γιατί έχει πολλές ρυθμίσεις.
3 αστέρια γιατί το εύρος των ρυθμίσεων (ύψος καρέκλας, ύψος απο μαξιλαράκι μέσης) δεν ευνοεί όλους τους σωματότυπους-κυρίως πιο μικρόσωμους.
Συνολικά 4 αστέρια
Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 
(13 of 13 people found this review helpful)
Θοδωρής 72
(Αναρτήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου 2017)
Είναι σαν την Ergohuman που έχω δοκιμάσει αλλά σε ποιο large εκδοση και για πιο ψήλους. Πολύ καλή ποιότητα και σε καλή τιμή. Τα 5 χρόνια εγγύηση σιγουρα τα λαμβάνεις υπόψη !
Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 
(2 of 2 people found this review helpful)