Εργονομική καρέκλα γραφείου ErgoPro SE - μαύρη

Χρόνος παράδοσης: 4-7 εργάσιμες ημέρες

Ειδική Τιμή: 490,00 €

Κανονική Τιμή: 649,00 €


  • Περιγραφή προϊόντος
  • Πληροφορίες παράδοσης

Η καρέκλα γραφείου ErgoPro SE αποτελεί την εξέλιξη της δημοφιλούς καρέκλας γραφείου ErgoPro με στόχο να προσθέσει πρακτικότητα και περισσότερη άνεση στον χρήστη.


Η χαρακτηριστική, διαιρεμένη στα 2 πλάτη, αποτελεί το βασικό εργονομικό χαρακτηριστικό της καρέκλας. Το κάτω μέρος της πλάτης προσαρμόζεται στην καμπύλη της μέσης και την στηρίζει αποτελεσματικά. Διαθέτει ελαστικότητα και προσαρμόζεται στην θέση και την πίεση της μέσης ώστε να μην έχει σκληρή αίσθηση ενώ ταυτόχρονα προστατεύει την σπονδυλική στήλη.


Η καρέκλα γραφείου ErgoPro SE διαθέτει τα καινοτόμα χειριστήρια Paddle Shift τα οποία είναι ενσωματωμένα στα μπράτσα της καρέκλας. Με αυτά μπορεί πολύ εύκολα ο χρήστης να ρυθμίσει το ύψος της καρέκλας και να χειριστεί τον μηχανισμό ανάκλισης χωρίς να σκύψει στο πλάι και να ψάχνει τους μοχλούς κάτω από το κάθισμα.


Προσαρμογή στον σωματότυπο του χρήστη
Μια πολύ μεγάλη ή πολύ μικρή καρέκλα δημιουργεί εργονομικά προβλήματα και ωθεί τον χρήστη να κάθεται σε λάθος στάση. Η ErgoPro SE είναι πλήρως ρυθμιζόμενη ώστε να προσαρμοστεί στο μέγεθος του χρήστη και να είναι αναπαυτική. Έτσι η καρέκλα διαθέτει


• Ρυθμιζόμενη σε ύψος πλάτη
• Ρυθμιζόμενο προσκέφαλο
• Ρυθμιζόμενα μπράτσα
• Ρυθμιζόμενο βάθος έδρας
• Ρυθμιζόμενο ύψος έδρας


Μηχανισμός synchron – για μοναδική άνεση
Το σώμα μας είναι κατασκευασμένο για να κινείται. Τα προβλήματα που δημιουργούνται μακροπρόθεσμα στην σπονδυλική στήλη οφείλονται κατά κύριο λόγο στην υπερβολική ακινησία και ακαμψία πάνω στην καρέκλα γραφείου. Η σύγχρονη εργονομία επιτάσσει την κίνηση πάνω στην καρέκλα. Για να επιτευχθεί αυτό χρειάζεται να είναι εξοπλισμένη με μηχανισμό ανάκλισης που ακολουθεί τις κινήσεις του σώματος.


Η καρέκλα Ergo Pro SE είναι εξοπλισμένη με μηχανισμό Synchro που προσφέρει στο σώμα την κίνηση που χρειάζεται ενώ ταυτόχρονα το στηρίζει αποτελεσματικά και συνεχώς τον κορμό. Ο μηχανισμός Synchron επιτρέπει στο κάθισμα και την πλάτη να κινούνται ανεξάρτητα καθώς κινείται το σώμα του χρήστη. Με τον μηχανισμό αυτό η πλάτη κινείται προς τα πίσω ενώ η έδρα κινείται συγχρονισμένα αλλά σε μικρότερη αναλογία ώστε να παραμένει στη σωστή θέση σε σχέση με το έδαφος προσφέροντας συνεχή στήριξη και σωστή στάση στον χρήστη. Ταυτόχρονα, τα μέρη της καρέκλας ακολουθούν τις κινήσεις του χρήστη επιτρέποντάς του να κινείται πάνω στη καρέκλα και να αλλάζει συχνά στάση. Με αυτό τον τρόπο μειώνεται το στατικό φορτίο που δέχεται η σπονδυλική στήλη και ταυτόχρονα η πλάτη του χρήστη στηρίζεται συνεχώς πάνω στην πλάτη της καρέκλας διατηρώντας το φυσικό της σχήμα.


Προστασία των χεριών και του αυχένα
Η σωστή στήριξη των χεριών είναι μέγιστης σημασίας για την προστασία του αυχένα και των καρπών. Επειδή όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι θα πρέπει τα μπράτσα να μπορούν και αυτά να προσαρμοστούν στο μέγεθος του χρήστη. Τα μπράτσα της Ergopro SE ρυθμίζονται σε ύψος και περιστρέφονται ώστε να μπορεί ο χρήστης να βρει με ακρίβεια την θέση που του ταιριάζει.


Μοναδική ποιότητα κατασκευής – 5 χρόνια εγγύηση
Ο σκελετός και η βάση της καρέκλας γραφείου ErgoPro SE είναι κατασκευασμένα από πολύ ανθεκτικό κράμα αλουμινίου με εξαιρετικό φινίρισμα και γυάλισμα προσφέροντας, εκτός από αντοχή και άψογη αισθητική. Τα πλαίσια του καθίσματος και της πλάτης είναι κατασκευασμένα από πολύ ανθεκτικό πλαστικό με άριστο φινίρισμα. H καρέκλα διαθέτει πιστοποιήσεις ISO, TUV, BIFMA και Greenguard για την ποιότητα, την αντοχή και την ασφάλεια στη χρήση της.


Η καρέκλα είναι επενδυμένη με δίχτυ υψηλής ποιότητας που επιτρέπει στο σώμα να αναπνέει συμβάλλοντας έτσι στην εργονομία της. Το δίχτυ χαρακτηρίζεται από την μεγάλη αντοχή του (100.000 κύκλους Martindale) και την ισορροπημένη ελαστικότητα του η οποία προσφέρει μια πολύ ευχάριστη αίσθηση αγκαλιάζοντας το σώμα απαλά και σταθερά.


Συνοπτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά της καρέκλας γραφείου ErgoPro SE είναι:
• Εξ' ολοκλήρου επένδυση με δίχτυ υψηλής ποιότητας που προσφέρει ξεχωριστή άνεση και αερισμό
• Στιβαρός σκελετός κατασκευασμένος από εξαιρετικά ανθεκτικό κράμα αλουμινίου
• Μηχανισμός ανάκλισης synchro ο οποίος προσφέρει μοναδική άνεση λόγω της μεγάλης γωνίας κλίσης και την δυνατότητα λεπτομερούς ρύθμισης της έντασης με την οποία συγκρατεί το σώμα. Με αυτό τον τρόπο ο χρήστης μπορεί να υιοθετήσει ένα δυναμικό τρόπο καθίσματος και η καρέκλα να τον ακολουθεί σε κάθε του κίνηση χωρίς να τον περιορίζει.
• Μοναδικά καινοτόμα χειριστήρια που βρίσκονται στα μπράτσα της καρέκλας. Έτσι, δεν χρειάζεται να σκύψετε στο πλάι για να ρυθμίσετε το ύψος του καθίσματος και να χειριστείτε τον μηχανισμό ανάκλισης.
• Ρυθμιζόμενο προσκέφαλο προς όλες τις κατευθύνσεις ώστε ο χρήστης να βρει με ακρίβεια την θέση που του ταιριάζει (ύψος, κλίση και βάθος)
• Ρυθμιζόμενο ύψος πλάτης σε διαδρομή 40 χιλιοστών (590-630 mm)
• Ρυθμιζόμενο βάθος καθίσματος (+/- 4cm)
• Ρυθμιζόμενη οσφυϊκή υποστήριξη
• Μπράτσα ρυθμιζόμενα σε ύψος και περιστροφή
• Βάση από γυαλισμένο αλουμίνιο με μεγάλους τροχούς 65 mm κατάλληλους για όλους τους τύπους δαπέδων
• Βάρος χρήστη 150 kg.
• Εγγύηση: 5 χρόνιαΠληροφορίες αποστολής, παράδοσης και πληρωμής

Γενικοί όροι:

Η καρέκλα παραδίδεται στην αρχική της συσκευασία και χρειάζεται πολύ απλή συναρμολόγηση. Στην συσκευασία περιέχονται αναλυτικές οδηγίες συναρμολόγησης.  

Υπηρεσία συναρμολόγησης, με επιπλέον χρέωση, προσφέρουμε για τις περιοχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για την υπηρεσία συναρμολόγησης.

Η καρέκλα καλύπτεται από εγγύηση που προϋποθέτει την φυσιολογική χρήση της καρέκλας στο περιβάλλον για το οποίο προορίζεται.

Χρόνος παράδοσης:

Η καρέκλα αυτή είναι συνήθως άμεσα διαθέσιμη και παραδίδεται στον χώρο σας μέσα σε 4-7 εργάσιμες ημέρες. Εάν για οποιοδήποτε λόγο η καρέκλα δεν μπορεί να παραδοθεί μέσα σε αυτό το διάστημα, μετά την παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης.

Τρόπος & έξοδα αποστολής:

Λόγω του μεγάλου τους όγκου, οι καρέκλες αποστέλλονται με συνεργαζόμενα πρακτορεία μεταφορών.

Η παράδοση της παραγγελίας γίνεται στον χώρο σας (παράδοση επί του πεζοδρομίου). Σε γενικές γραμμές οι μεταφορικές εταιρίες καλύπτουν το σύνολο της επικράτειας. Για τις ελάχιστες απομακρυσμένες περιοχές που η μεταφορική της περιοχής δεν μπορεί να εξυπηρετήσει, η παραλαβή της παραγγελίας μπορεί να γίνει από την κοντινότερη πόλη που θα μας υποδείξετε. Η συνεργαζόμενη μεταφορική θα επικοινωνήσει μαζί σας πριν την παράδοση για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας.

Το κόστος μεταφορικών υπολογίζεται σύμφωνα με τον όγκο της παραγγελίας και την περιοχή που θα παραδοθεί. Ο υπολογισμός γίνεται στο καλάθι αγορών πληκτρολογώντας τον ταχυδρομικό κωδικό του τόπου παράδοσης.

Τρόπος πληρωμής:

 Η παραγγελία σας για την συγκεκριμένη καρέκλα μπορεί να εξοφληθεί με τους παρακάτω τρόπους:

- Αντικαταβολή με την παράδοση (ισχύει μόνο για τις πόλεις Αθήνα και Θεσσαλονίκη)

- Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της τράπεζας Πειραιώς 
  Αρ. Λογαριασμού: 5212 07275 7845 
  Για έμβασμα από άλλη τράπεζα IBAN: GR54 01720 2120 0052 1207 275 7845,
  Δικαιούχος: Chairpro Europe Ltd


Χαρακτηριστικά προϊόντος:
Κωδικός 106002
Χώρα κατασκευής Κίνα
Χρώμα Μαύρο
Διάρκεια εργασίας πάνω από 8 ώρες
Μηχανισμός Synchro
Υλικό Δίχτυ
Προσκέφαλο Ρυθμιζόμενο
Πλάτη Ψηλή
Ύψος πλάτης (mm) 590-630
Υλικό πλάτης Δίχτυ (Μesh)
Πλάτος έδρας (mm) 490
Βάθος έδρας (mm) 490-530
Ύψος έδρας 460-540
Υλικό καθίσματος Δίχτυ (Μesh)
Μπράτσα Ρυθμιζόμενα
Στήριξη μέσης Ναι
Βάση Αλουμίνιο
Πλάτος (mm) 700
Βάθος (mm) 700
Ύψος (mm) 1120-1270
Μέγιστο βάρος χρήστη (kg) 150
Εγγύηση 5 έτη
Χρόνος παράδοσης 4-7 εργάσιμες ημέρες

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν;

  • %
  • %
  • %
  • %
  • %

Αξιολογήσεις για το προϊόν
Γιάννης
(Αναρτήθηκε στις 26 Ιανουαρίου 2020)
Ύστερα από τρείς μήνες χρήσης περίπου αυτό που έχω να πω εγώ είναι ότι η πλάτη της καρέκλας είναι άψογη. Έχει πάρα πολύ καλή στήριξη της μέσης και είναι όντως αναπαυτική στον τομέα αυτό. Τα μόνα θεματάκια είναι το κάθισμα το οποίο είναι δίχτυ και αφενός δεν ξέρω στην πάροδο του χρόνου πόσο θα κρατήσει... μέχρι στιγμής είναι σαν καινούργιο αφετέρου δε μετά από αρκετή ώρα εργασίας νιώθεις κάποια κούραση καθήμενος πάνω σ΄αυτό γιατί κάνει κοιλιά όσο κάθεσαι. Ίσως θα την προτιμούσα το κάθισμα με το κλασσικό αφρολέξ (μαξιλάρι). Τέλος, τα μπράτσα της θα προτιμούσα να ήταν λίγο πιο ανοικτά ή να ρυθμίζονται και κατ΄ αυτόν τον τρόπο για να έχω περισσότερη ευελιξία. Δηλαδή για τα δικά μου δεδομένα το κάθισμά της είναι στενότερο και θα έλεγα δυσανάλογο με την τεράστια και καταπληκτική πλάτη της. Σε γενικές γραμμές είναι μια άριστη καρέκλα με πάρα πολλές ρυθμίσεις και σε πάρα πολύ καλή τιμή σε σχέση με παρόμοιες καρέκλες.
Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 
γιαννης
(Αναρτήθηκε στις 18 Ιανουαρίου 2020)
Αρκετα καλή ποιότητα . Τα μπράτσα της θα μπορούσαν να είναι πιο εύχρηστα
Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 
ΑΝΔΡΕΑΣ
(Αναρτήθηκε στις 04 Σεπτεμβρίου 2019)
Πολύ καλή καρέκλα, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, πολλές επιλογές ρύθμισης
Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 
(0 of 1 people found this review helpful)
Σωτήρης Δαρδαμάνης
(Αναρτήθηκε στις 16 Απριλίου 2019)
Η πρώτη εντύπωση είναι ότι πρόκειται για μια φανταστική καρέκλα. Σκελετός αλουμινίου πολύ εντυπωσιακός, πολύ όμορφο design. ¨Όταν κάθεσαι η υποστήριξη στην μέση είναι φανταστική , όση ώρα και να κάτσεις νιώθεις ξεκούραστα και δεν πιάνεσαι. Είναι πραγματικά απόλαυση. Η πλάτη πέφτει πολύ πίσω και είναι σαν να ξαπλώσεις, το δοκιμασα μετά από 2 ωρες καθισμένος και πραγματικά σε χαλαρώσνει πάρα πολύ. Η τιμή λίγο τσουχτερή αλλά σίγουρα και με διαφορά από ερευνα π[ου έκανα είναι 30% με 50% χαμηλότερη από αντίστοιχα site του εξωτερικού που εψαξα. Είναι κριμα που ακόμα η εταριία δεν έχει χωρο για να την δοκιμάσει κάποιος γιατί σιγουρα να δώσεις τοσα λεφτά για Online αγορά είναι ρίσκο. Εγώ εμεινα απόλυτα ευχαριστημένος και την προτέινω ανεπυφύλακτα σε όποιον μπορεί να διαθέσει τα χρήματα αυτά.
Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 
(2 of 2 people found this review helpful)
tasos
(Αναρτήθηκε στις 18 Ιανουαρίου 2019)
Η καρέκλα είναι πραγματικά φοβερή και πολύ στοιβαρή, το δίχτυ φαινεται να έχει καλή ποιότητα, όλα τα χειριστήρια είναι στο δεξί μπράτσο και αυτό βοηθα πολύ για να μην σκύβεις, εχει απειρες ρυθμίσεις και πολύ καλή αισθηση όταν κάθεσαι , θα ήθελα και 2 καρέκλες επισκέπτη για να γίνουν σετ για το γραφείο μου.
Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση;