ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ HAG H05 5500 με προσκέφαλο

Χρόνος παράδοσης: 30 εργάσιμες ημέρες

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

1.590,00 €

  • Περιγραφή προϊόντος

karekla-grafeiou-hag-h05Η καρέκλα γραφείου HÅG H05 δεν είναι μόνο η τέλεια λύση για το γραφείο σας, είναι επιπλέον απίστευτα απλή. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένας μοχλός και ένας τροχός για να κάνετε όλες τια απαραίτητες ρυθμίσεις και να πετύχετε το «ζητούμενο» για την καρέκλα σας:  κίνηση και αλλαγή στάσης κάθε στιγμή.


Στον πυρήνα της βρίσκεται ο μοναδικός  inBalance®  μηχανισμός που σας κρατά συνεχώς σε ισορροπία και ακολουθεί την παραμικρή κίνηση του σώματος χωρίς καν να το σκεφτείτε. Οι συνεχείς αλλαγές της στάσης μας πάνω στη καρέκλα είναι ο καλύτερος τρόπος να παραμείνουμε υγιείς, εστιασμένοι στη δουλειά μας και γεμάτοι ενέργεια. Επιστημονικές μελέτες δείχνουν ότι όταν καθόμαστε πάνω σε μια καρέκλα HÅG κινούμαστε πολύ περισσότερο σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη δημοφιλή καρέκλα γραφείου. 


H καλύτερη στάση πάνω στη καρέκλα γραφείου είναι η …. επόμενη
Πρωτοποριακά μπράτσα


Τα μπράτσα της καρέκλας αποτελούν πολύ βασικό στοιχείο της εργονομίας της διότι στηρίζουν τα χέρια τον αυχένα και τους ώμου. Η καρέκλα Η05 διαθέτει τα πιο πρωτότυπα και πρακτικά ρυθμιζόμενα μπράτσα που θα βρείτε σε καρέκλα. Τα κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μπράτσα SwingBack. Αυτό που τα κάνει ξεχωριστά είναι η δυνατότητα να διπλώνουν πολύ εύκολα πίσω από την πλάτη ώστε να μην σας εμποδίζουν όταν εργάζεστε κοντά στο γραφείο.


 σςινγβαψκ αρμσswingback armrests


 Τα βασικά χαρακτηριστικά της καρέκλας H05 είναιkarekla-grafeiou-hag-h05


• Μηχανισμός HÅG inBalance® (balanced, flowing tilt function backwards and forwards) με ρυθμιζόμενη αντίσταση της ανάκλισης και κλείδωμα στην επιθυμητή θέση
• Μοναδικά ρυθμιζόμενα μπράτσα Swing back που διπλώνουν πίσω από την πλάτη
• Πρωτοποριακό προσκέφαλο με πολύ μεγάλο πλάτος ώστε να στηρίζει το κεφάλι μας σε οποιαδήποτε στάση καθόμαστε στην καρέκλα, ακόμα και στο πλάι!
• Ρυθμιζόμενο βάθος έδρας
• Πλάτη με πλαστικό κέλυφος με μοναδικό σχεδιασμό που εντυπωσιάζει. Εναλλακτικά η πλάτη μπορεί να επενδυθεί στο πίσω μέρος με ύφασμα
• Ρυθμιζόμενο ύψος καθίσματος
• Βάση Αλουμινίου με ειδικές θέσεις για να στηρίζουμε τα πόδια και μεγάλους τροχούς.


Η καρέκλα καλύπτεται με 10 χρόνια εγγύηση


Η καρέκλα H μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις προτιμήσεις σας ώστε να ταιριάζει στον χώρο και τον προϋπολογισμό σας. Έτσι η καρέκλα μπορεί να επενδυθεί με διαφορα είδη υφάσματος πολύ υψηλής ποιότητας αλλά και με τεχνητό δέρμα ή γνήσιο δέρμα σε πολλά χρώματα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας δώσουμε προσφορά για την καρέκλα με τα χαρακτηριστικά που σας ταιριάζουν. Η τιμή αφορά το μοντέλο με επένδυση από ύφασμα με προσκέφαλο και μπράτσα swingback. 


karekla-grafeiou-hag-h05


Χαρακτηριστικά προϊόντος:
Κωδικός 104120
Χώρα κατασκευής Νορβηγία
Χρώμα Γκρι
Διάρκεια εργασίας πάνω από 8 ώρες
Μηχανισμός HÅG inBalance®
Υλικό Ύφασμα Xtreme
Προσκέφαλο Ρυθμιζόμενο
Πλάτη Ψηλή
Ύψος πλάτης (mm) 555
Υλικό πλάτης Ύφασμα
Πλάτος έδρας (mm) 450
Βάθος έδρας (mm) 385-480
Ύψος έδρας 450-600
Υλικό καθίσματος Ύφασμα
Μπράτσα Ρυθμιζόμενα
Στήριξη μέσης --
Βάση Αλουμίνιο
Πλάτος (mm) 700
Βάθος (mm) 700
Ύψος (mm) 920-1120
Μέγιστο βάρος χρήστη (kg) 120
Εγγύηση 10 χρόνια
Χρόνος παράδοσης 30 εργάσιμες ημέρες

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν;

  • %
  • %
  • %
  • %
  • %

Αξιολογήσεις για το προϊόν Γράψτε την πρώτη αξιολόγηση