Εργονομική καρέκλα γραφείου POFIT - Bluetooth

Χρόνος παράδοσης: 4-7 εργάσιμες ημέρες

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Ειδική Τιμή: 590,00 €

Κανονική Τιμή: 950,00 €


  • Περιγραφή προϊόντος
  • Πληροφορίες παράδοσης


 Η υπερσύγχρονη καρέκλα γραφείου POFIT CHAIR είναι μια προηγμένη καρέκλα που ήρθε κατευθείαν από το μέλλον για να βελτιώσει το παρόν κάθε εργαζόμενου σε γραφείο. Με τα σούπερ εξελιγμένα χαρακτηριστικά της προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας και υποστήριξης όπως καμία άλλη στην κατηγορία της.  ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΛΑΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ BIONIC  SPINE


Η καρέκλα Pofit διαθέτει έναν επαναστατικό μηχανισμό στήριξης της σπονδυλικής στήλης: το σύστημα Bionic Spine

Το Bionic spine είναι ένα σύστημα υποστήριξης πλάτης που έχει σχεδιαστεί για να μιμείται την κίνηση της σπονδυλικής μας στήλης.που προστατεύει την πλάτη, ελαχιστοποιώντας τους πιθανούς τραυματισμούς από την πολύωρη καθιστική εργασία. Αποτελέιται από την κεντρική "σπονδυλική στήλη" του συστήματος και τα πλαινά "φτερά" που συγκρατούν την πλάτη και ταυτόχρονα προσαρμόζονται στις κινήσεις του χρήστη ώστε να προσφέρουν συνεχή υποστήριξη.

Οι περισσότερες καρέκλες γραφείου που διαθετουν στήριξη στη μέση προστατέυουν μόνο το μέσο και κάτω μέρος της πλάτης (3 σπόνδυλοι). Το σύστημα Bionic Spine υποστηρίζει 5 σπόνδυλους στην οσφυϊκή μοίρα και επιπλέον 3 σπόνδυλους στη θωρακική μοίρα καθώς και ένα σπόνδυλο στην ιερά μοίρα της σπονδυλικής στήλης.

Το σύστημα είναι ρυθμιζόμενο ώστε να μπορεί να προσαρμοστεί στον διαφορετικό σωματότυπο του κάθε χρήστη. Έτσι η καρέκλα είναι κατάλληλη για άτομα με ύψος από 1,50 έως 1,90 m.

Με την καρέκλα Pofit η πλάτη σας θωρακίζεται απόλυτα, έτσι ώστε να μπορείτε να εργαστείτε άνετα για πολλές ώρες χωρίς πόνους στο σώμα.


 POFIT CHAIR BIONIC SPINE


 


POFIT SYNCHROΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΚΛΙΣΗΣ SYNCHRO
 Η καρέκλα γραφείου Pofit είναι εξοπλισμένη με έναν εξελιγμένο μηχανισμό ανάκλισης synchro ο οποίος επιτρέπει στον χρήστη να ακολουθεί τον "Δυναμικό τρόπο καθίσματος" ο οποίος πρεσφέρει την μέγιστη άνεση και προστασία. Για να το περιγράψουμε πρακτικά θα πρέπει να φανταστείτε ότι η πλάτη της καρέκλας σας, όταν κάθεστε στην όρθια θέση συγκρατεί την πλάτη σας αποτελεσματικά. Όταν όμως το σώμα μας κινηθεί προς τα πίσω τότε αυτόματα η πλάτη ακολουθεί αυτή την κίνηση και δεν την εμποδίζει. Ταυτόχρονα, κατά την αλλαγή της στάσης, αλλάζει κλίση και η έδρα ακολουθώντας την πλάτη μια και κάθε αλλαγή της στάσης της σπονδυλικής στήλης προκαλεί και αλλαγή της στάσης των οστών της λεκάνης.

Έρευνες έδειξαν ότι όταν καθόμαστε συνεχώς στην ίδια στάση πάνω στην καρέκλα οι μύες και οι σύνδεσμοι που στηρίζουν την μέση «κουράζονται». Αντίθετα, κάθε κίνηση πάνω στην καρέκλα μεταφέρει την στήριξη του σώματος σε άλλους μύες και συνδέσμους, επιτρέποντας τους  τεταμένους μύες από την προηγούμενη στάση να χαλαρώσουν και να επανέλθουν στην φυσιολογική κατάσταση.

Επιπλέον, η κίνηση είναι σημαντική για την διανομή των θρεπτικών στοιχείων στο σώμα. Όπως ένα σφουγγάρι μεταφέρει τα υγρά μέσα ή έξω όταν πιέζεται ή αφήνεται, έτσι και η αλλαγή στάσης στο σώμα ωθεί τα «χρησιμοποιημένα» υγρά έξω από τους δίσκους και ελκύει νέα γεμάτα θρεπτικά συστατικά.

ΣΥΣΤΗΜΑ LIVE MOTION 

Ο μηχανισμός ανάκλισης της καρέκλας συμπληρώνεται αποτελεσματικά από το σύστημα Livemotion το οποίο συγκρατεί συνεχώς την μέση του χρήστη όταν η καρέκλα βρίσκεται σε ανάκλιση. Έτσι η περιοχή της οσφυϊκής μοίρας έχει την μέγιστη προστασία χωρίς να πιέζεται ή να ενοχλείται.


  


 


ΠΡΟΣΚΕΦΑΛΟ 5D

Η υπερσύγχρονη καρέκλα Pofit διαθέτει ένα ειδικά σχεδιασμένο προσκέφαλο 5D που προσαρμόζεται σε κάθε τύπο σώματος και μορφή εργασίας. Το προσκέφαλο 5D έχει το πλεονέκτημα να ρυθμίζεται πλήρως ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη, προσφέροντας απόλυτη προστασία στον αυχένα και τους ώμους. Η καινοτομία 5D δίνει τη δυνατότητα ελέγχου 5 σημείων: τη θέση, το ύψος, τη γωνία, την κλίση, καθώς και το σχήμα του προσκεφάλου, το οποίο αυτορυθμίζεται ανάλογα με τις πιέσεις που ασκεί κάθε φορά το κεφάλι του χρήστη. Με αυτό τον τρόπο ο λαιμός τοποθετείται πάντα στην κατάλληλη θέση, χαρίζοντας ξεκούραστη και χαλαρή αίσθηση στους ώμους.


 pofit headrest


 ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ

Με την καρέκλα Profit, κάθε χρήστης απολαμβάνει σωστή στάση σώματος, καθώς περιλαμβάνει ειδικό σύστημα που ρυμθίζει, όχι μόνο το ύψος, αλλά και το βάθος του καθίσματος. Η χρήση του συστήματος είναι απλή: μπορείτε να προσαρμόσετε το ύψος της καρέκλας χωρίς δυσκολία με το τράβηγμα ενός μοχλού. Εάν οι μηροί σας προεξέχουν από την άκρη του καθίσματος, μπορείτε να τραβήξετε το κάθισμα για να το επεκτείνετε. Με αυτό τον τρόπο η καρέκλα θα προσαρμοστεί απόλυτα στον σωματότυπό σας και δεν θα είναι πολύ "βαθιά" ή πολύ "ρηχή".  

pofit armrests


3D ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΑ ΜΠΡΑΤΣΑ

Τα μπράτσα αποτελούν έναν από τους σημαντικότερους παράγοντε εργονομίας διότι στηρίζουν ουσιαστικά εκτός από τα χέρια και όλο το πάνω μέρος του σώματός μας. Για να διαηρήσουμε υγιή τον αυχένα και τον λαιμό μας πρέπει να στηρίζουμε τα χέρια μας σωστά. 

Για να επιτευχθεί αυτό τα μπράτσα της καρέκλας γραφείου Pofit είναι ρυθμιζόμενα σε 3 κατευθύνσεις ώστε ο χρήστης να βρεί την ιδανική θέση που του ταιριάζει. Τα μπράτσα της καρέκλας ρυθμίζονται σε ύψος βάθος και περιστρέφονται. 


BLUETOOTH ΚΑΙ SMART APP


Η καρέκλα Pofit είναι η πρώτη στον κόσμο με σύνδεση Bluetooth που μέσω μιας έξυπνης εφαρμογής σάς καθοδηγεί σε σωστές στάσεις του σώματος και συνιστά τις βέλτιστες ρυθμίσεις και θέσεις της καρέκλας για εσάς. Η πλάτη και το κάθισμα περιέχουν αισθητήρες που επικοινωνούν με την εφαρμογή, η οποία καταγράφει τον τρόπο που καθόμαστε, αντιλαμβάνενται τα λάθη στη στάση μας και μας προτείνει τις σωστές ρυθμίσεις προσαρμογής του καθίσματος ώστε να έχουμε κάθε στιγμή την σωστή στάση πάνω στην καρέκλα. 
Η εφαρμογή (app) είναι διαθέσιμη τόσο για adroid όσο και για ios λειτουργικά και μας προσφέρει τις παρακάτω μοναδικές υπηρεσίες:

- Οδηγός υγιειούς στάσης: Ένας λεπτομερής οδηγός για τον τρόπο ρύθμισης της καρέκλας ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες και τις συνήθειες σας.
- Ρύθμιση οσφυϊκής προστασίας: Οδηγός βήμα προς βήμα για την προσαρμογή της στήριξης του Bionic Spine. Μόλις εισαγάγετε την επιλεγμένη τοποθέτηση, η εφαρμογή θα σας πει εάν η θέση είναι η βέλτιστη για το ύψος και το βάρος σας.
- Προειδοποίηση στάσης: Η καρέκλα χρησιμοποιεί αισθητήρες για να παρακολουθείτε τον τρόπο που κάθεστε. Σας δίνει περιοδικές προειδοποιητικές ειδοποιήσεις για να διορθώσετε τη στάση σας όταν αυτή δεν είναι σωστή.
- Προειδοποίηση κούρασης: Μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις σχετικά με το πόση ώρα έχετε καθίσει, υπενθυμίζοντας σας να πάτε για ένα διάλειμμα για καφέ!
- Αξιολόγηση και στατιστικά στάσης: Δημιουργήστε καλές καθιστικές συνήθειες! Η εφαρμογή αξιολογεί τον τρόπο που κάθεστε και σας λέει τι να προσαρμόσετε, παρουσιάζοντας στατιστικά στοιχεία σχετικά με τη στάση σας και την ώρα χρήσης.


ΜΟΝΑΔΙΚΟ DESIGN ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ


 Η καρέκλα γραφείου POFIT CHAIR ξεχωρίζει τόσο για την εξαιρετικής ποιότητα, όσο και για το μοντέρνο design υψηλής αισθητικής.


- Επένδυση με δίχτυ που αγκαλιάζει το σώμα χωρίς να το πιέζει και του επιτρέπει να αναπνέει.
- Πολύ ανθεκτική βάση από γυαλισμένο αλουμίνιο με τροχούς 60 mm για κάθε τύπο δαπέδου
- ΑΝτοχή σε βάρος 150 kg
- 5 χρόνια εγγύηση 


 


Πληροφορίες αποστολής, παράδοσης και πληρωμής

Γενικοί όροι:

Η καρέκλα παραδίδεται στην αρχική της συσκευασία και χρειάζεται πολύ απλή συναρμολόγηση. Στην συσκευασία περιέχονται αναλυτικές οδηγίες συναρμολόγησης.  

Υπηρεσία συναρμολόγησης, με επιπλέον χρέωση, προσφέρουμε για τις περιοχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για την υπηρεσία συναρμολόγησης.

 Η καρέκλα καλύπτεται από εγγύηση που προϋποθέτει την φυσιολογική χρήση της καρέκλας στο περιβάλλον για το οποίο προορίζεται.

 Χρόνος παράδοσης:

Η καρέκλα αυτή κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας του πελάτη και ο χρόνος παράδοσης είναι περίπου 30 εργάσιμες ημέρες. Εάν για οποιοδήποτε λόγο η καρέκλα δεν μπορεί να παραδοθεί μέσα σε αυτό το διάστημα, μετά την παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης.

Τρόπος & έξοδα αποστολής:

Η συγκεκριμένη καρέκλα παραδίδεται δωρεάν χωρίς καμία άλλη επιβάρυνση.

Λόγω του μεγάλου τους όγκου, οι καρέκλες αποστέλλονται με συνεργαζόμενα πρακτορεία μεταφορών.

Η παράδοση της παραγγελίας γίνεται στον χώρο σας (παράδοση επί του πεζοδρομίου). Σε γενικές γραμμές οι μεταφορικές εταιρίες καλύπτουν το σύνολο της επικράτειας. Για τις ελάχιστες απομακρυσμένες περιοχές που η μεταφορική της περιοχής δεν μπορεί να εξυπηρετήσει, η παραλαβή της παραγγελίας μπορεί να γίνει από την κοντινότερη πόλη που θα μας υποδείξετε. Η συνεργαζόμενη μεταφορική θα επικοινωνήσει μαζί σας πριν την παράδοση για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας.

Τρόπος πληρωμής:

 Η παραγγελία σας, για την συγκεκριμένη καρέκλα η οποία κατασκευάζεται κατά παραγγελία, μπορεί να εξοφληθεί με τους παρακάτω τρόπους:

- Ολική εξόφληση του ποσού κατά την παραγγελία με κατάθεση στη τράπεζα

- 50% προκαταβολή και το υπόλοιπο κατά την παράδοση με κατάθεσή σε τραπεζικό λογαριασμό.

Αρ. Λογαριασμού: 5212 07275 7845
Για έμβασμα από άλλη τράπεζα IBAN: GR54 01720 2120 0052 1207 275 7845
Δικαιούχος: Chairpro Europe Ltd


Χαρακτηριστικά προϊόντος:
Κωδικός 106547
Χώρα κατασκευής Ταϊβάν
Χρώμα Μαύρο
Διάρκεια εργασίας πάνω από 8 ώρες
Μηχανισμός Synchro
Υλικό Δίχτυ
Προσκέφαλο Ρυθμιζόμενο
Πλάτη Ψηλή
Ύψος πλάτης (mm) 630-760
Υλικό πλάτης Δίχτυ (Μesh)
Πλάτος έδρας (mm) 600
Βάθος έδρας (mm) 490-515
Ύψος έδρας 445.530
Υλικό καθίσματος Δίχτυ (Μesh)
Μπράτσα Ρυθμιζόμενα
Στήριξη μέσης Ναι
Βάση Αλουμίνιο
Πλάτος (mm) 700
Βάθος (mm) 700
Ύψος (mm) 1045-
Μέγιστο βάρος χρήστη (kg) 150
Εγγύηση 5 έτη
Χρόνος παράδοσης 4-7 εργάσιμες ημέρες

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν;

  • %
  • %
  • %
  • %
  • %

Αξιολογήσεις για το προϊόν Γράψτε την πρώτη αξιολόγηση