ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ-ΑΝΑΜΟΝΗΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ

Οι καρέκλες επισκέπτη αποτελούν την πρώτη εντύπωση που αποκομίζει ένας επισκέπτης από την εταιρία σας. Μια καλαίσθητη και άνετη καρέκλα συμβάλει σημαντικά στην βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντος και προβάλλει στους πελάτες και συνεργάτες σας  το στυλ και τον επαγγελματισμό σας.

Τα προϊόντα μας δημιουργήθηκαν για να «αντιστέκονται» στον καθημερινό φόρτο εργασίας. Κατασκευασμένα από μέταλλο, ξύλο ή αλουμίνιο συνδυάζονται με υψηλής ποιότητας υφάσματα , γνήσιο ή τεχνητό δέρμα, δίχτυ και πλαστικό. Επιπλέον, εκτός από τις παραδοσιακές καρέκλες επισκέπτη έχουμε επιλέξει καρέκλες με σοφιστικέ σχεδιασμό σε διαφορετικά χρώματα, κατάλληλες για το πιο απαιτητικό γραφείο.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα ChairPro σας προσφέρουμε επίσης μια μεγάλη ποικιλία από καρέκλες χώρων συνεδρίων. Οι καρέκλες αυτές μπορούν να στοιβαχτούν η μία με την άλλη κάνοντας την αποθήκευση και την χρήση τους εύκολη. Είναι κατάλληλες για μικρές και μεγάλες αίθουσες συνεδρίων, ακόμα και για συναντήσεις λίγων ατόμων ή και σεμινάρια. Οι καρέκλες συνεδρίων συχνά συνδυάζονται με τραπέζια και είναι κατάλληλες για πανεπιστήμια, σχολεία και αίθουσες εκπαίδευσης.

Είδη 1 εώς 30 από 110 σύνολο

Φθίνουσα Ταξινόμηση
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Είδη 1 εώς 30 από 110 σύνολο

Φθίνουσα Ταξινόμηση
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4