Εργονομική καρέκλα γραφείου GENIDIA

Χρόνος παράδοσης: 4-7 εργάσιμες ημέρες

890,00 €

  • Περιγραφή προϊόντος
  • Πληροφορίες παράδοσης


Η καρέκλα γραφείου Genidia αποτελεί την πιο πρόσφατη άφιξη στην κατηγορία των καρεκλών υψηλής εργονομίας και εντυπωσιάζει τόσο με το ρηξικέλευθο σχεδιασμό όσο και με τις δυνατότητές της. Ο στόχος των σχεδιαστών της καρέκλα είναι να προσθέσουν μια ποιητική νότα στην σύγχρονη εργονομία και την τεχνολογία και είναι φανερό ότι τα κατάφεραν


Η εργονομική καρέκλα Genidia διαθέτει καινοτόμο τεχνολογία και υλικά σε συνδυασμό με τον state-of-the-art σχεδιασμό της. Με αυτή την καρέκλα το τμήμα έρευνας και τεχνολογίας έθεσε τα όρια στην εργονομία και την ποιότητα των καθισμάτων γραφείου σε δυσθεώρητα ύψη.


Η καρέκλα γραφείου Genidia διαθέτει την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην κομψότητα και την λειτουργικότητα προσφέροντας απόλυτη άνεση και ευελιξία, εργονομία και  δυνατότητα ρυθμίσεων. Τα παραπάνω σε συνδυασμό με την δυναμική στάση καθίσματος συμβάλουν στην υγεία του χρήστη, την αύξηση της παραγωγικότητάς του και συνολικά την ποιότητά της ζωής του.


Η μοναδική καρέκλα που «διορθώνει» την στάση του σώματός μας


Η Genidia διαθέτει τον μοναδικό μηχανισμό «Sitting Posture Warning Device» ο οποίος βοηθά τον χρήστη να διατηρήσει την σωστή στάση πάνω στην καρέκλα. Όταν ο μηχανισμός αυτός ενεργοποιηθεί διαθέτει αισθητήρες που διαπιστώνουν αν ο χρήστης κάθεται σωστά και ισορροπημένα στην καρέκλα ή όχι. Αν ο χρήσης παραμείνει στην θέση αυτή πάνω από ένα λεπτό τότε η καρέκλα τον προειδοποιεί ηχητικά να αλλάξει στάση.


Τα βασικά χαρακτηριστικά της καρέκλας Genidia είναι:


Επένδυση: Η πλάτη και η έδρα είναι επενδυμένα με υψηλής τεχνολογίας ελαστικό δίχτυ που αγκαλιάζει και στηρίζει σωστά το σώμα ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει στο σώμα του χρήστη να αναπνέει και να μην υπερθερμαίνεται τις ζεστές ημέρες του χρόνου.


Πλάτη: Η καρέκλα γραφείου Genidia διαθέτει ειδικά σχεδιασμένη πλάτη με την τεχνολογία 3D Honeycomb Matrix, ώστε να είναι εύκαμπτη και να ακολουθεί την κίνηση της πλάτης χωρίς να την πιέζει επιτρέποντας έτσι το άνοιγμα του διαφράγματος για σωστή αναπνοή και οξυγόνωση του αίματος ενώ ταυτόχρονα παρέχει πλήρη υποστήριξη του άνω μέρους του σώματος. Η πλάτη ρυθμίζεται καθ’ ύψος ώστε να μπορεί να προσαρμόζεται ανάλογα με τον σωματότυπο του χρήστη.


Έδρα: Μπορούμε να ρυθμίσουμε το βάθος αλλά και την κλίση του καθίσματος έτσι ώστε ο χρήστης να βρει την σωστή θέση τόσο σύμφωνα με τον σωματότυπό του όσο και βάσει του είδους της εργασίας του.


Οσφυϊκή υποστήριξη: Η Genidia διαθέτει ρυθμιζόμενη καθ’ ύψος ζώνη υποστήριξης της μέσης έτσι ώστε ο χρήστης να στηρίξει σωστά και σταθερά το κάτω μέρος της σπονδυλικής του στήλης διατηρώντας την φυσική καμπυλότητά της και μειώνοντας την πίεση που δέχεται.


Μηχανισμός ανάκλισης: Η καρέκλα διαθέτει προηγμένο μηχανισμό synchro που επιτρέπει στην πλάτη κινείται προς τα πίσω ενώ η έδρα κινείται συγχρονισμένα αλλά σε μικρότερη αναλογία ώστε να παραμένει στη σωστή θέση σε σχέση με το έδαφος προσφέροντας σταθερό κάθισμα στον χρήστη. Με αυτό τον τρόπο το κάθισμα «ακολουθεί» τις κινήσεις του σώματος του χρήστη και προσφέρει συνεχή στήριξη στην πλάτη και τη μέση ενώ ταυτόχρονα οι ώμοι, τα πόδια και τα χέρια παραμένουν στη σωστή θέση και δεν καταπονούνται. Η ένταση της ανάκλισης μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με το βάρος του χρήστη με τον μοχλό έτσι ώστε, όταν ο χρήστης γέρνει προς τα πίσω να αισθάνεται ότι το σώμα του συγκρατείται.


Αν ο χρήστης το επιθυμεί η κλίση της πλάτης μπορεί να κλειδώσει σε διάφορες θέσεις έτσι ώστε να μπορεί να βρει ην σταθερή θέση που τον βολεύει. Ο μηχανισμός διαθέτει επιπλέον λειτουργία anti-shock με την οποία όταν ενεργοποιείται η ανάκλιση η καρέκλα κινείται ομαλά κατά τις αλλαγές της θέσης του σώματος και εμποδίζει την πλάτη της καρέκλας να χτυπήσει τον χρήστη όταν αυτός ανασηκώνεται στην όρθια θέση.


Μπράτσα: Τα μπράτσα της καρέκλας Genidia είναι πλήρως ρυθμιζόμενα ως προς το ύψος, την γωνία και την θέση (μπρος, πίσω, μέσα, έξω) έτσι ώστε να στηρίζουν αποτελεσματικά τα χέρια του κάθε χρήστη. 


Προσκέφαλο: Το κάθισμα διαθέτει προσκέφαλο πλήρως ρυθμιζόμενο προς όλες τις κατευθύνσεις, ώστε να ταιριάζει στον σωματότυπο κάθε χρήστη.


Αμορτισέρ:  Η καρέκλα διαθέτει αμορτισέρ αερίου υψηλής ποιότητας και μεγάλης αντοχής για την σωστή ρύθμιση του ύψους του καθίσματος


Βάση: Η βάση της καρέκλας είναι κατασκευασμένη από γυαλισμένο αλουμίνιο μεγάλης αντοχής και ιδιαίτερης αισθητικής που συμβάλει στην μοναδική ομορφιά της καρέκλας. Διαθέτει μεγάλους τροχούς κατάλληλους για όλα τα είδη πατώματος. 


Η καρέκλα διαθέτει πολύ υψηλής ποιότητα κατασκευής και συνοδεύεται με 5 χρόνια εγγύηση. 


Στο παρακάτω βίντεο δείτε το μέλλον των καρεκλών γραφείου όπως το οραματίζονται οι σχεδιαστές της Genidia:


 


Πληροφορίες αποστολής, παράδοσης και πληρωμής

Γενικοί όροι:

Η καρέκλα παραδίδεται στην αρχική της συσκευασία και χρειάζεται πολύ απλή συναρμολόγηση. Στην συσκευασία περιέχονται αναλυτικές οδηγίες συναρμολόγησης.  

Υπηρεσία συναρμολόγησης, με επιπλέον χρέωση, προσφέρουμε για τις περιοχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για την υπηρεσία συναρμολόγησης.

 Η καρέκλα καλύπτεται από εγγύηση που προϋποθέτει την φυσιολογική χρήση της καρέκλας στο περιβάλλον για το οποίο προορίζεται.

 Χρόνος παράδοσης:

Η καρέκλα αυτή κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας του πελάτη και ο χρόνος παράδοσης είναι περίπου 30 εργάσιμες ημέρες. Εάν για οποιοδήποτε λόγο η καρέκλα δεν μπορεί να παραδοθεί μέσα σε αυτό το διάστημα, μετά την παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης.

Τρόπος & έξοδα αποστολής:

Η συγκεκριμένη καρέκλα παραδίδεται δωρεάν χωρίς καμία άλλη επιβάρυνση.

Λόγω του μεγάλου τους όγκου, οι καρέκλες αποστέλλονται με συνεργαζόμενα πρακτορεία μεταφορών.

Η παράδοση της παραγγελίας γίνεται στον χώρο σας (παράδοση επί του πεζοδρομίου). Σε γενικές γραμμές οι μεταφορικές εταιρίες καλύπτουν το σύνολο της επικράτειας. Για τις ελάχιστες απομακρυσμένες περιοχές που η μεταφορική της περιοχής δεν μπορεί να εξυπηρετήσει, η παραλαβή της παραγγελίας μπορεί να γίνει από την κοντινότερη πόλη που θα μας υποδείξετε. Η συνεργαζόμενη μεταφορική θα επικοινωνήσει μαζί σας πριν την παράδοση για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας.

Τρόπος πληρωμής:

 Η παραγγελία σας, για την συγκεκριμένη καρέκλα η οποία κατασκευάζεται κατά παραγγελία, μπορεί να εξοφληθεί με τους παρακάτω τρόπους:

- Ολική εξόφληση του ποσού κατά την παραγγελία με κατάθεση στη τράπεζα

- 50% προκαταβολή και το υπόλοιπο κατά την παράδοση με κατάθεσή σε τραπεζικό λογαριασμό.

Αρ. Λογαριασμού: 5212 07275 7845
Για έμβασμα από άλλη τράπεζα IBAN: GR54 01720 2120 0052 1207 275 7845
Δικαιούχος: Chairpro Europe Ltd


Χαρακτηριστικά προϊόντος:
Κωδικός 103085
Χώρα κατασκευής Κίνα
Χρώμα Μαύρο
Διάρκεια εργασίας πάνω από 8 ώρες
Μηχανισμός --
Υλικό --
Προσκέφαλο Ρυθμιζόμενο
Πλάτη Ψηλή
Ύψος πλάτης (mm) --
Υλικό πλάτης Δίχτυ (Μesh)
Πλάτος έδρας (mm) 500
Βάθος έδρας (mm) 470-500
Ύψος έδρας 590-780
Υλικό καθίσματος Δίχτυ (Μesh)
Μπράτσα Ρυθμιζόμενα
Στήριξη μέσης Ναι
Βάση Αλουμίνιο
Πλάτος (mm) 710
Βάθος (mm) --
Ύψος (mm) 1080-1280
Μέγιστο βάρος χρήστη (kg) 130
Εγγύηση 5 έτη
Χρόνος παράδοσης 4-7 εργάσιμες ημέρες
Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν τα παρακάτω προϊόντα

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν;

  • %
  • %
  • %
  • %
  • %

Αξιολογήσεις για το προϊόν
Hlias
(Αναρτήθηκε στις 27 Μαΐου 2019)
Από πλευράς άνεσης είναι πολύ καλή. Το design θα πρέπει να γίνει διαφορετικό για να δείχνει πιο επιβλητική.
Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 
Γεωργία
(Αναρτήθηκε στις 27 Μαρτίου 2019)
εργονομικός σχεδιασμός, ότι πρέπει για πολύωρη εργασία. Η τιμή λίγο τσιμπημένη αλλά αξίζει σαν επιλογή!
Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 
Λαμαντ
(Αναρτήθηκε στις 29 Νοεμβρίου 2018)
Τέλεια
Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση;