ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ HAG CAPISCO 8106

Χρόνος παράδοσης: 10-15 εργάσιμες ημέρες

1.299,00 €

  • Περιγραφή προϊόντος
  • Πληροφορίες παράδοσης

capisco καρεκλα γραφειουΕάν σας αρέσουν οι καινοτομίες τότε η καρέκλα γραφείου Capisco της HAG είναι η καρέκλα σας!


Η καρέκλα Capisco έχει κερδίσει πολλά βραβεία για τα μοναδικά χαρακτηριστικά του σχεδιασμού της και την ποιότητά της. Επιπλέον η Capisco ήταν πρωτοπόρα όσον αφορά την φιλικότητα της στο περιβάλλον και συνεχίζει να έχει το δυναμικότερο οικολογικό προφίλ σε σχέση με κάθε άλλη καρέκλα γραφείου. Δεν θα βρείτε καμία άλλη καρέκλα που να προσαρμόζεται τόσο καλά σε γραφεία με διαφορετικά ύψη.


Δυναμική εργονομία


Μια καρέκλα χαρακτηρίζεται εργονομική όταν ακολουθεί φυσικά το σώμα σε κάθε αλλαγή στάσης. Θα πρέπει να «νιώθει» τις κινήσεις του σώματος όσο μικρές ή μεγάλες κι αν είναι, και παραμένει όμως σταθερή όταν το σώμα χρειάζεται να είναι σταθερό. Με μια καρέκλα που ακολουθεί το σώμα ο χρήστης μπορεί να επικεντρωθεί στη δουλειά του ενώ το σώμα από μόνο του ενεργοποιεί τους μύες που χρειάζονται κι έτσι το σώμα κινείται ολόκληρο χωρίς καν να το καταλαβαίνει. Επιπλέον, επιτρέπει στην σωστή κυκλοφορία του αίματος που είναι απαραίτητη για την υγεία του σώματος αλλά και την διαύγεια της σκέψης.


Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε τις μοναδικές εργονομικές λειτουργίες της καρέκλας γραφείου Capisco:

Περιβάλλον


Η καρέκλα Capisco της HÅG κατασκευάζεται από ανακυκλωμένους προφυλακτήρες αυτοκινήτων και οικιακά πλαστικά απορρίμματα. Η εταιρία HÅG είναι πιστοποιημένη ως μια περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένη εταιρία από τους οργανισμούς της Ευρωπαϊκής ένωσης EU Eco-Management και ΕMAS. Επιπλέον η εταιρία χρησιμοποιεί οικολογικά συστήματα διοίκησης σύμφωνα με το πρότυπο NS-ISO 14001.


Design


Η καρέκλα Capisco της HÅG είναι γνωστή ως «η καρέκλα σέλλα” και σχεδιάστηκε έχοντας υπόψη την δυναμική στάση του αναβάτη ενός αλόγου. Επίσης η καρέκλα σχεδιάστηκε λαμβάνοντας υπόψη τα πολλά διαφορετικά ύψη που μπορεί να έχουν τα γραφεία ή οι επιφάνειες εργασίας και προσαρμόζεται τέλεια σε κάθε ύψος.


Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της καρέκλας γραφείου Capisco είναι:


Hag capisco• Εργονομική έδρα που μοιάζει με κάθισμα σέλλας και ρυθμίζεται ως προς το βάθος του για να ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο. Ο μοναδικός σχεδιασμός του καθίσματος επιτρέπει στον χρήστη να κάθεται με οποιοδήποτε τρόπο πάνω του, ακόμα και στο πλάι ή και προς τα πίσω.
• Δύο είδη αμορτισέρ ανάλογα με το μέγιστο ύψος της έδρας που θέλουμε: 470-655 mm ή 570-810 mm
• Πλάτη με μοναδικό σχεδιασμό και ρυθμιζόμενη καθ΄ ύψος, που στηρίζει πολύ αποτελεσματικά την σπονδυλική στήλη ενώ ταυτόχρονα ακολουθεί το σώμα σε κάθε του κίνηση χωρίς να το εγκλωβίζει ή να το κουράζει.
• Μοναδικός μηχανισμός ανάκλισης που στηρίζει και ισορροπεί το σώμα σε κάθε του κίνηση σε όποια στάση κι αν είναι ο χρήστης.
• Εξελιγμένος μηχανισμός ρύθμισης του ύψους της καρέκλας που δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να ρυθμίσει το ύψος από πολύ χαμηλό μέχρι και την σχεδόν όρθια στάση χωρίς να χάνει την ισορροπία του.
• Βάση με διάμετρο 73 cm, κατασκευασμένη από αλουμίνιο και σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να ισορροπεί η καρέκλα σε οποιοδήποτε ύψος ενώ ταυτόχρονα λειτουργεί και ως υποπόδιο. Διατίθεται σε μαύρο, λευκό ή ασημί χρώμα.
• Τροχοί κατάλληλοι για όλες τις επιφάνειες με αυτόματο φρένο
• Πολύ υψηλής ποιότητα ταπετσαρία σε διάφορα χρώματα
• Εγγύηση 10 χρόνια
• Πιστοποιητικά ISO 14025 EPD και GREENGUARD


 


Μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και ποιότητα υφασμάτων


Η καρέκλα Capisco μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις προτιμήσεις σας ώστε να ταιριάζει στον χώρο και τον προϋπολογισμό σας. Έτσι η καρέκλα μπορεί να επενδυθεί με διαφορα είδη υφάσματος πολύ υψηλής ποιότητας αλλά και με τεχνητό δέρμα ή γνήσιο δέρμα σε πολλά χρώματα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας δώσουμε προσφορά για την καρέκλα με τα χαρακτηριστικά που σας ταιριάζουν. Η τιμή αφορά το μοντέλο με επένδυση από ύφασμα. 


 


 karekla grafeiou hag capisco


 

Πληροφορίες αποστολής, παράδοσης και πληρωμής

Γενικοί όροι:

Η καρέκλα παραδίδεται στην αρχική της συσκευασία και χρειάζεται πολύ απλή συναρμολόγηση. Στην συσκευασία περιέχονται αναλυτικές οδηγίες συναρμολόγησης.  

Υπηρεσία συναρμολόγησης, με επιπλέον χρέωση, προσφέρουμε για τις περιοχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για την υπηρεσία συναρμολόγησης.

 Η καρέκλα καλύπτεται από εγγύηση που προϋποθέτει την φυσιολογική χρήση της καρέκλας στο περιβάλλον για το οποίο προορίζεται.

 Χρόνος παράδοσης:

Η καρέκλα αυτή είναι συνήθως άμεσα διαθέσιμη και παραδίδεται στον χώρο σας μέσα σε 10-15 εργάσιμες ημέρες. Εάν για οποιοδήποτε λόγο η καρέκλα δεν μπορεί να παραδοθεί μέσα σε αυτό το διάστημα, μετά την παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης. 

Τρόπος & έξοδα αποστολής:

Η συγκεκριμένη καρέκλα παραδίδεται δωρεάν χωρίς καμία άλλη επιβάρυνση.

Λόγω του μεγάλου τους όγκου, οι καρέκλες αποστέλλονται με συνεργαζόμενα πρακτορεία μεταφορών.

Η παράδοση της παραγγελίας γίνεται στον χώρο σας (παράδοση επί του πεζοδρομίου). Σε γενικές γραμμές οι μεταφορικές εταιρίες καλύπτουν το σύνολο της επικράτειας. Για τις ελάχιστες απομακρυσμένες περιοχές που η μεταφορική της περιοχής δεν μπορεί να εξυπηρετήσει, η παραλαβή της παραγγελίας μπορεί να γίνει από την κοντινότερη πόλη που θα μας υποδείξετε. Η συνεργαζόμενη μεταφορική θα επικοινωνήσει μαζί σας πριν την παράδοση για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας.

Τρόπος πληρωμής:

Η συγκεκριμένη καρέκλα παραδίδεται σ' εσάς κατ' ευθείαν από το εργοστάσιο του προμηθευτή και για τον λόγο αυτό δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής. Η παραγγελία μπορεί να εξοφληθεί με τους παρακάτω τρόπους:

- Ολική εξόφληση του ποσού κατά την παραγγελία με κατάθεση στη τράπεζα

- 50% προκαταβολή και το υπόλοιπο κατά την παράδοση με κατάθεσή σε τραπεζικό λογαριασμό.

Αρ. Λογαριασμού: 5212 07275 7845
Για έμβασμα από άλλη τράπεζα IBAN: GR54 01720 2120 0052 1207 275 7845
Δικαιούχος: Chairpro Europe Ltd


Χαρακτηριστικά προϊόντος:
Κωδικός 102853
Χώρα κατασκευής Νορβηγία
Χρώμα Μαύρο
Διάρκεια εργασίας πάνω από 8 ώρες
Μηχανισμός HÅG inBalance®
Υλικό Ύφασμα
Προσκέφαλο Χωρίς
Πλάτη Μεσαία
Ύψος πλάτης (mm) 410-500
Υλικό πλάτης Ύφασμα
Πλάτος έδρας (mm) 490
Βάθος έδρας (mm) 370-460
Ύψος έδρας 410-550 ή 485-660
Υλικό καθίσματος Ύφασμα
Μπράτσα Σταθερά
Στήριξη μέσης Ναι
Βάση Αλουμίνιο
Πλάτος (mm) 730
Βάθος (mm) 730
Ύψος (mm) 880-970
Μέγιστο βάρος χρήστη (kg) --
Εγγύηση 10 έτη
Χρόνος παράδοσης 10-15 εργάσιμες ημέρες
Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν τα παρακάτω προϊόντα

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν;

  • %
  • %
  • %
  • %
  • %

Αξιολογήσεις για το προϊόν
Nantia
(Αναρτήθηκε στις 26 Ιουλίου 2018)
Εντυπωσιακή αλλά και πολύ βολική, είναι απόλαυση να κάθεσαι αλλά δεν την συνιστώ για αυτούς που έχουν τα κιλάκια τους.
Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση;