XXL Εργονομική καρέκλα γραφείου ErgoMax

Χρόνος παράδοσης: 4-7 εργάσιμες ημέρες

Ειδική Τιμή: 709,00 €

Κανονική Τιμή: 790,00 €


  • Περιγραφή προϊόντος
  • Πληροφορίες παράδοσης
Η ErgoMax είναι μια εργονομική καρέκλα γραφείου τελευταίας γενιάς που έχει σχεδιαστεί ειδικά για μεγαλόσωμους και βαρείς χρήστες με στόχο να τους παρέχει την μέγιστη άνεση και εργονομία. Κάθε μέρος της καρέκλας που έρχεται σε επαφή με το ανθρώπινο σώμα ρυθμίζεται έτσι ώστε η καρέκλα να προσαρμόζεται με ακρίβεια στον σωματότυπο του χρήστη . Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται η σωστή στάση πάνω στην καρέκλα και η πλήρη υποστήριξη του σώματος.

Οι ρυθμίσεις της καρέκλας γίνονται πολύ εύκολα με 3 χειριστήρια που βρίσκονται στη δεξιά πλευρά της έδρας και ελέγχουν τους μηχανισμούς με ένα προηγμένο σύστημα συρματόσχοινων. Επιπλέον η καρέκλα διαθέτει μηχανισμό ανάκλισης synchron με πολύ μεγάλη γωνία ανάκλισης και ρύθμιση της σκληρότητας. Με αυτό τον τρόπο ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει την ένταση με την οποία η καρέκλα θα συγκρατεί το σώμα του γεγονός που θα του επιτρέπει να κινείται πάνω στην καρέκλα και αυτή να ακολουθεί τις κινήσεις του και να τον στηρίζει σε κάθε θέση.

Η καρέκλα γραφείου ErgoMax είναι κατασκευασμένη από υλικά υψηλής ποιότητας και συνοδεύεται με 5ετή εγγύηση. Διακρίνεται για την αντοχή του σκελετού της που είναι κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου με εξαιρετικό φινίρισμα. Το πλαίσιο του καθίσματος και της πλάτης είναι κατασκευασμένα από πολύ ανθεκτικό πολυπροπυλένιο ειδικής σύνθεσης ώστε να αντέχει στην σκληρή χρήση. Η καρέκλα αντέχει σε βάρος τουλάχιστον 150 kg.

Η καρέκλα είναι επενδυμένη με διάτρητο ύφασμα πολύ υψηλής ποιότητας και αντοχής (100.000 rpm Martindale). To ύφασμα αυτό έχει ισορροπημένη ελαστικότητα και αγκαλιάζει απλά το σώμα του χρήστη χωρίς να βουλιάζει συμβάλοντας μέγιστα στην εργονομία της καρέκλας και την συγκέντρωση του χρήστη στην δουλειά του. Επιπλέον, επειδή το ύφασμα είναι διάτρητο επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα ανάμεσα στην καρέκλα και σώμα του χρήστη ώστε αυτός να μην υπερθερμαίνεται .

Τα μπράτσα αποτελούν έναν από τους βασικότερους παράγοντες εργονομίας μιας καρέκλας γραφείου μια και στηρίζουν τα χέρια και τον αυχένα. Η ErgoMax είναι εξοπλισμένη με πλήρως ρυθμιζόμενα μπράτσα προς όλες τις κατευθύνσεις (ύψος, οριζόντια κλίση, βάθος) Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί ο χρήστης να τα προσαρμόσει εύκολα στην επιθυμητή θέση ανάλογα με το είδος εργασίας που επιτελεί την κάθε στιγμή. Τα μπράτσα έχουν μεταλλική βάση και το υποβραχιόνιο είναι κατασκευασμένο από μαλακή και ανθεκτική πολυουρεθάνη με εργονομική καμπύλη για μέγιστη άνεση.

Το πιο συχνό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όσοι εργάζονται πολλές ώρες στο γραφείο είναι οι πόνοι στη μέση, Η καρέκλα γραφείου ErgoMax διακρίνεται για την αποτελεσματική στήριξη της μέσης που βοηθά στην αποφυγή τραυματισμών. Η πλάτη διαθέτει σωστή εργονομική διαμόρφωση με καμπύλη στο ύψος της μέσης και είναι ρυθμιζόμενη ως προς το ύψος ώστε να ταιριάξει ακριβώς με τις καμπύλες του κάθε χρήστη. Επιπλέον διαθέτει ειδική ρυθμιζόμενη ζώνη στήριξης στη μέση ώστε επιτυγχάνεται μέγιστη στήριξη που πολύ λίγες καρέκλες γραφείου μπορούν να προσφέρουν.

Συνοπτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά της καρέκλας γραφείου ErgoMax είναι τα παρακάτω:

• Εργονομική καρέκλα γραφείου με ψηλή πλάτη και κάθισμα με επένδυση διάτρητο ύφασμα
• Προσκέφαλο ρυθμιζόμενο σε ύψος και βάθος
• Μηχανισμός ανάκλισης Synchron που κλειδώνει σε 6 σημεία και προσφέρει πολύ μεγάλη γωνία ανάκλισης (35 μοίρες) που είναι ιδανική για διάλειμμα και χαλάρωση. Πολύ εύκολος χειρισμός του μηχανισμού με 3 μοχλούς στο πλάι της έδρας.
• Έδρα ρυθμιζόμενη σε βάθος
• Πλάτη ρυθμιζόμενη σε ύψος
• Ζώνη οσφυϊκής υποστήριξης με ρυθμιζόμενο ύψος
• Μπράτσα ρυθμιζόμενα σε ύψους, βάθος και οριζόντιας γωνία
• Πλαίσιο υψηλής αισθητικής και αντοχής από γυαλισμένο αλουμίνιο.
• Πολύ ανθεκτική βάση από γυαλισμένο αλουμίνιο
• Τροχοί πολυουρεθάνης διαμέτρου 65 mm για όλους τους τύπους δαπέδων
• Μεγάλο μέγεθος με υψηλή αντοχή για βαρείς και μεγαλόσωμους χρήστες (αντοχή τουλάχιστον 150 kg).
• Εγγύηση: 5 χρόνια

Πληροφορίες αποστολής, παράδοσης και πληρωμής

Γενικοί όροι:

Η καρέκλα παραδίδεται στην αρχική της συσκευασία και χρειάζεται πολύ απλή συναρμολόγηση. Στην συσκευασία περιέχονται αναλυτικές οδηγίες συναρμολόγησης.  

Υπηρεσία συναρμολόγησης, με επιπλέον χρέωση, προσφέρουμε για τις περιοχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για την υπηρεσία συναρμολόγησης.

Η καρέκλα καλύπτεται από εγγύηση που προϋποθέτει την φυσιολογική χρήση της καρέκλας στο περιβάλλον για το οποίο προορίζεται.

Χρόνος παράδοσης:

Η καρέκλα αυτή είναι συνήθως άμεσα διαθέσιμη και παραδίδεται στον χώρο σας μέσα σε 4-7 εργάσιμες ημέρες. Εάν για οποιοδήποτε λόγο η καρέκλα δεν μπορεί να παραδοθεί μέσα σε αυτό το διάστημα, μετά την παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης.

Τρόπος & έξοδα αποστολής:

Λόγω του μεγάλου τους όγκου, οι καρέκλες αποστέλλονται με συνεργαζόμενα πρακτορεία μεταφορών.

Η παράδοση της παραγγελίας γίνεται στον χώρο σας (παράδοση επί του πεζοδρομίου). Σε γενικές γραμμές οι μεταφορικές εταιρίες καλύπτουν το σύνολο της επικράτειας. Για τις ελάχιστες απομακρυσμένες περιοχές που η μεταφορική της περιοχής δεν μπορεί να εξυπηρετήσει, η παραλαβή της παραγγελίας μπορεί να γίνει από την κοντινότερη πόλη που θα μας υποδείξετε. Η συνεργαζόμενη μεταφορική θα επικοινωνήσει μαζί σας πριν την παράδοση για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας.

Το κόστος μεταφορικών υπολογίζεται σύμφωνα με τον όγκο της παραγγελίας και την περιοχή που θα παραδοθεί. Ο υπολογισμός γίνεται στο καλάθι αγορών πληκτρολογώντας τον ταχυδρομικό κωδικό του τόπου παράδοσης.

Τρόπος πληρωμής:

 Η παραγγελία σας για την συγκεκριμένη καρέκλα μπορεί να εξοφληθεί με τους παρακάτω τρόπους:

- Αντικαταβολή με την παράδοση (ισχύει μόνο για τις πόλεις Αθήνα και Θεσσαλονίκη)

- Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της τράπεζας Πειραιώς 
  Αρ. Λογαριασμού: 5212 07275 7845 
  Για έμβασμα από άλλη τράπεζα IBAN: GR54 01720 2120 0052 1207 275 7845,
  Δικαιούχος: Chairpro Europe Ltd


Χαρακτηριστικά προϊόντος:
Κωδικός 105104
Χώρα κατασκευής Κίνα
Χρώμα Μαύρο
Διάρκεια εργασίας πάνω από 8 ώρες
Μηχανισμός Synchron
Υλικό Δίχτυ (mesh)
Προσκέφαλο Ρυθμιζόμενο
Πλάτη Ψηλή
Ύψος πλάτης (mm) --
Υλικό πλάτης Δίχτυ (Μesh)
Πλάτος έδρας (mm) 500
Βάθος έδρας (mm) 440-490
Ύψος έδρας 480-560
Υλικό καθίσματος Δίχτυ (Μesh)
Μπράτσα Ρυθμιζόμενα
Στήριξη μέσης Ναι
Βάση Αλουμίνιο
Πλάτος (mm) 685
Βάθος (mm) 685
Ύψος (mm) 1120-1300
Μέγιστο βάρος χρήστη (kg) 150
Εγγύηση 5 έτη
Χρόνος παράδοσης 4-7 εργάσιμες ημέρες

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν;

  • %
  • %
  • %
  • %
  • %

Αξιολογήσεις για το προϊόν
John22
(Αναρτήθηκε στις 19 Μαρτίου 2019)
Βρήκα καρέκλα που να με χωράει και να με σηκώνει και να είναι και αναπαυτική , ελπίζω να αντέξει. Η ενημερωση και το service της ετιαρίας αψογο !
Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση;