Εργονομική καρέκλα γραφείου Kulik Jet

Χρόνος παράδοσης: 20-30 εργάσιμες ημέρες

Ειδική Τιμή: 870,00 €

Κανονική Τιμή: 950,00 €


  • Περιγραφή προϊόντος
  • Πληροφορίες παράδοσης

* Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι ενδεικτικό. Η καρέκλα Jet μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις προτιμήσεις σας ώστε να ταιριάζει στον χώρο και τον προϋπολογισμό σας. Έτσι η καρέκλα μπορεί να επενδυθεί με τεχνητό δέρμα, ύφασμα ή γνήσιο δέρμα σε πολλά χρώματα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας δώσουμε προσφορά για την καρέκλα με τα χαρακτηριστικά που σας ταιριάζουν. Η τιμή αφορά την καρέκλα με επένδυση υψηλής ποιότητας τεχνητό δέρμα και design ραφή. 


 Η καρέκλα γραφείου JET είναι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα της εφαρμογής γενναίου πρωτοποριακού design με το απόλυτο επαγγελματικό στυλ. Ταυτόχρονα, με το μοναδικό σύστημα Kulik προσφέρει απόλυτη προστασία και άνεση στην σπονδυλική στήλη ενώ κάθεστε. Ο σχεδιασμός των καρεκλών Kulik μιμείται τη φυσική ανατομική διαμόρφωση του ανθρώπινου σώματος και διορθώνει την στάση που καθόμαστε βοηθώντας έτσι ουσιαστικά στην αποφυγή παθήσεων της σπονδυλικής στήλης που οφείλονται στην πολύωρη καθιστική εργασία.


Η καρέκλα γραφείου JET είναι επενδυμένη με υψηλής ποιότητας τεχνητό δέρμα με μοναδική design ραφή καπιτονέ που δίνει μοναδική εμφάνιση και αίσθηση πολυτέλειεας. Διαθέτει εργονομικό προσκέφαλο ρυθμιζόμενο σε ύψος και γωνία ώστε μειώνεται η πίεση που ασκείται στον αυχένα και τους ώμους. 


Το σύστημα εργονομίας Kulik που διαθέτει η καρέκλα περιλαμβάνει 5 ειδικά διαμορφωμένες ζώνες άνεσης: οσφυϊκή υποστήριξη στην περιοχή της μέσης, υποστήριξη της θέσης της σπονδυλικής στήλης στην περιοχή του θώρακα, ειδική διαμόρφωση της έδρας για τη μείωση του φορτίου στην περιοχή του κόκκυγα,  ειδικά διαμορφωμένη ζώνη για την σωστή θέση της λεκάνης και των γοφών και άνοιγμα για ελεύθερη κυκλοφορία αέρα κάτω από τους γοφούς.


Οι μηχανισμοί της καρέκλας γραφείου Elegance προσφέρουν πολλές ρυθμίσεις ώστε να βρείτε την ιδανική θέση καθίσματος και να εργαστείτε με άνεση και ασφάλεια.


Στo παρακάτω σχήμα μπορείτε να δείτε πως λειτουργεί το σύστημα Kulik στην καρέκλα και συμβάλει στην διατήρηση της υγείας μας ενώ καθόμαστε.


 


Σύστημα εργονομίας Kulik


 


Τα υπόλοιπα βασικά χαρακτηριστικά της καρέκλας Elegance Kulik είναι:


• Επένδυση με τεχνητό δέρμα πολύ υψηλής ποιότητας ραμένο σε μοναδικό design σχέδιο που δίνει πολύ όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα. Το υλικό της επένδυσης είναι προϊόν υψηλής τεχνολογίας το οποίο σε συνδυασμό με την αεριζόμενη διαμόρφωση της έδρας και της πλάτης δεν δημιουργεί υδρατμούς ενώ ταυτόχρονα είναι πολύ ελαστικό και με απαλή υφή.  


Υπάρχει δυνατότητα επιλογής διαφορετικού χρώματος ταπετσαρίας από τεχνητό δέρμα με την ιδιαίτερη design ραφή. Στις εικόνες της καρέκλας μπορείτε να δείτε τα διαφορα χρώματα με τα οποία μπορεί να επενδυθει η καρέκλα και να επιλέξετε αυτά που σας ταιριάζουν. Για την ειδική παραγγελία σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο email info@chairpro.gr ή καλέστε μας στο τηλ. 2310276000


 


• Έδρα και πλάτη κατασκευαμένα από μονομπλόκ ελαστομερές υλικό που προσφέρει μοναδική άνεση και μεγάλη αντοχή στη διάρκεια του χρόνου
• Πλήρως ρυθμιζόμενη πλάτη ως προς το ύψος και την κλίση
• Ρυθμιζόμενη έδρα ως προς το βάθος και την κλίση
• Μηχανισμός Multi Synchron που επιτρέπει στο κάθισμα και την πλάτη να κινούνται ανεξάρτητα καθώς κινείται το σώμα του χρήστη. Με τον μηχανισμό αυτό η πλάτη κινείται προς τα πίσω ενώ η έδρα κινείται συγχρονισμένα αλλά σε μικρότερη αναλογία ώστε να παραμένει στη σωστή θέση σε σχέση με το έδαφος προσφέροντας σταθερό κάθισμα στον χρήστη.
• Ρυθμιζόμενο ύψος μπράτσων
• Ρυθμιζόμενο ύψος του καθίσματος με πνευματικό μηχανισμό
• Πολύ ανθεκτική μεταλλική βάση χρωμίου και τροχοί με επένδυση πολυουρεθάνης κατάλληλοι για κάθε είδος πατώματος
• Μέγιστο βάρος χρήστη 120 kg


Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις λειτουργίες κα τα χαρακτηρισικά των καρεκλών Kulik:


  Πληροφορίες αποστολής, παράδοσης και πληρωμής

Γενικοί όροι:

Η καρέκλα παραδίδεται στην αρχική της συσκευασία και χρειάζεται πολύ απλή συναρμολόγηση. Στην συσκευασία περιέχονται αναλυτικές οδηγίες συναρμολόγησης.  

Υπηρεσία συναρμολόγησης, με επιπλέον χρέωση, προσφέρουμε για τις περιοχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για την υπηρεσία συναρμολόγησης.

 Η καρέκλα καλύπτεται από εγγύηση που προϋποθέτει την φυσιολογική χρήση της καρέκλας στο περιβάλλον για το οποίο προορίζεται.

 Χρόνος παράδοσης:

Η καρέκλα αυτή κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας του πελάτη και ο χρόνος παράδοσης είναι περίπου 30 εργάσιμες ημέρες. Εάν για οποιοδήποτε λόγο η καρέκλα δεν μπορεί να παραδοθεί μέσα σε αυτό το διάστημα, μετά την παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης.

Τρόπος & έξοδα αποστολής:

Η συγκεκριμένη καρέκλα παραδίδεται δωρεάν χωρίς καμία άλλη επιβάρυνση.

Λόγω του μεγάλου τους όγκου, οι καρέκλες αποστέλλονται με συνεργαζόμενα πρακτορεία μεταφορών.

Η παράδοση της παραγγελίας γίνεται στον χώρο σας (παράδοση επί του πεζοδρομίου). Σε γενικές γραμμές οι μεταφορικές εταιρίες καλύπτουν το σύνολο της επικράτειας. Για τις ελάχιστες απομακρυσμένες περιοχές που η μεταφορική της περιοχής δεν μπορεί να εξυπηρετήσει, η παραλαβή της παραγγελίας μπορεί να γίνει από την κοντινότερη πόλη που θα μας υποδείξετε. Η συνεργαζόμενη μεταφορική θα επικοινωνήσει μαζί σας πριν την παράδοση για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας.

Τρόπος πληρωμής:

 Η παραγγελία σας, για την συγκεκριμένη καρέκλα η οποία κατασκευάζεται κατά παραγγελία, μπορεί να εξοφληθεί με τους παρακάτω τρόπους:

- Ολική εξόφληση του ποσού κατά την παραγγελία με κατάθεση στη τράπεζα

- 50% προκαταβολή και το υπόλοιπο κατά την παράδοση με κατάθεσή σε τραπεζικό λογαριασμό.

Αρ. Λογαριασμού: 5212 07275 7845
Για έμβασμα από άλλη τράπεζα IBAN: GR54 01720 2120 0052 1207 275 7845
Δικαιούχος: Chairpro Europe Ltd


Χαρακτηριστικά προϊόντος:
Κωδικός 105006
Χώρα κατασκευής --
Χρώμα Επιλεγόμενο
Διάρκεια εργασίας πάνω από 8 ώρες
Μηχανισμός Synchron
Υλικό Τεχνητό δέρμα
Προσκέφαλο Ρυθμιζόμενο
Πλάτη Ψηλή
Ύψος πλάτης (mm) 750
Υλικό πλάτης Optional
Πλάτος έδρας (mm) 500
Βάθος έδρας (mm) 470-520
Ύψος έδρας 460-530
Υλικό καθίσματος Optional
Μπράτσα Ρυθμιζόμενα
Στήριξη μέσης Ναι
Βάση Χρωμίου
Πλάτος (mm) 720
Βάθος (mm) 610
Ύψος (mm) 1140-1280
Μέγιστο βάρος χρήστη (kg) 130
Εγγύηση 2 έτη
Χρόνος παράδοσης 20-30 εργάσιμες ημέρες

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν;

  • %
  • %
  • %
  • %
  • %

Αξιολογήσεις για το προϊόν
Παπαδόπουλος
(Αναρτήθηκε στις 19 Μαρτίου 2019)
Η καρέκλα είναι εντυπωσιακή και πολύ καλή ποιοτικά. Δεν υπάρχει στην αγορά κάτι ανάλογο και πραγματικά την προτείνω, είναι βεβαία δύσκολη η απόφαση να παραγγείλεις χωρις να την δοκιμάσεις αλλά εγώ δικαιώθηκα .
Η υποστήριξη στην μέση είναι πρωτογνωρή και ουσιαστική και σε βοηθά να κρατάς την πλάτη σου ίσια. Οι ανθρωποι που με βοήθησανς με την επιλογή μου είναι πργματικά επαγγελματίες , μπράβο !
Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση;