ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από πολύχρωμες και εργονομικές καρέκλες για παιδιά και εφήβους. Το πλεονέκτημα καρεκλών που είναι ειδικά κατασκευασμένες για παιδιά, σε σχέση με τα συμβατικά μοντέλα, είναι η προσαρμογή τους στο ύψος ενός παιδιού και η δυνατότητα τους να ακολουθούν την εξέλιξη του παιδιού. Ουσιαστικά οι καρέκλες αυτές «μεγαλώνουν» μαζί με το παιδί προσαρμοζόμενες κάθε φορά στο σωστό ύψος. Για τον λόγο αυτό οι παιδικές καρέκλες που θα αγοράσετε από εμάς θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολλά χρόνια και για περισσότερα από ένα παιδιά.

Οι παιδικές καρέκλες που προσφέρουμε είναι πολύ άνετες χάρη στο μαλακό κάθισμα και τα ειδικά διαμορφωμένα μαξιλάρια πλάτης που διαθέτουν. Όλα μας τα μοντέλα είναι πολύχρωμα, και παιχνιδιάρικα διακοσμημένα με αγαπημένους ήρωες των παιδιών, δίνοντας τους έτσι κίνητρο για μελέτη.

Επιπλέον η ChairPro προσφέρει επίσης σειρά από καρέκλες, όπως η Natura και η Zoom, με μοντέρνο σχεδιασμό που απευθύνονται σε εφήβους και φοιτητές.

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε επίσης ποικιλία από «πουφ» τα οποία είναι εξαιρετικά ελαφριά, πρακτικά και απόλυτα ασφαλή για παιδικά δωμάτια μια και δεν έχουν επικίνδυνες αιχμηρές άκρες . Ειδικότερα τα πουφ τύπου «bean bag” είναι ιδιαίτερα αναπαυτικά για μικρούς αλλά και μεγάλους μια και παίρνουν το σχήμα του σώματος. Σε αυτά μπορείτε να ξεκουραστείτε, να διαβάσετε ένα βιβλίο ή να παρακολουθήσετε τηλεόραση. Εξωτερικά είναι επενδεδυμένα με υψηλής ποιότητας αδιάβροχη ταπετσαρία που είναι αφαιρούμενη. Εσωτερικά είναι γεμισμένα με κόκκους φελιζόλ. Προσφέρονται σε δύο μεγέθη, μικρό και μεγάλο, και σε ποικιλία χρωμάτων.

Είδη 1 εώς 30 από 40 σύνολο

Φθίνουσα Ταξινόμηση
Σελίδα:
 1. 1
 2. 2

 • Καρέκλα γραφείου Victoria

  Καρέκλα γραφείου Victoria

  Ειδική Τιμή: 69,00 €

  Κανονική Τιμή: 79,00 €

  Παράδοση: 4-7 εργάσιμες ημέρες
 • Πουφ Euroball medium

  Πουφ Euroball medium

  82,00 €
  Παράδοση: 30 εργάσιμες ημέρες
 • Παιδική καρέκλα γραφείου Ministyle BIS

  Παιδική καρέκλα γραφείου Ministyle BIS

  85,00 €
  Παράδοση: 4-7 εργάσιμες ημέρες
 • Καρέκλα γραφείου SMART WHITE GTP-27, Μπλε

  Καρέκλα γραφείου SMART WHITE GTP-27, Μπλε

  105,00 €
  Παράδοση: 30 εργάσιμες ημέρες
 • Ρυθμιζόμενο θρανίο φροντιστηρίου 2 θέσεων TinaUp ALU Е-172A

  Ρυθμιζόμενο θρανίο φροντιστηρίου 2 θέσεων TinaUp ALU Е-172A

  113,00 €
  Παράδοση: 25-30 εργάσιμες ημέρες
 • Καρέκλα γραφείου τύπου Bucket FORM

  Καρέκλα γραφείου τύπου Bucket FORM

  143,00 €
  Παράδοση: 4-7 εργάσιμες ημέρες

Είδη 1 εώς 30 από 40 σύνολο

Φθίνουσα Ταξινόμηση
Σελίδα:
 1. 1
 2. 2