Πολιτική απορρήτου

Γενικοί όροι και προϋποθέσεις

Σχετικά με την επεξεργασία και αποθήκευση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σύμφωνα με τον Ευρωπαικό Κανονισμό 2016/679

Υποβάλλοντας την παραγγελία σας, συμφωνείτε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα θα υποβληθούν σε επεξεργασία και θα αποθηκευτούν από τη Chairpro Europe Ltd. (εφεξής καλούμενη ChairPro στη διεύθυνση www.chairpro.gr ) με σκοπό την προετοιμασία και  εκτέλεση της παραγγελίας σας.

Δεσμευόμαστε ότι θα λαμβάνουμε κάθε ενδεδειγμένο μέτρο που έχει εκπονηθεί για την ασφαλή τήρηση των προσωπικών σας πληροφοριών. Όλα τα προσωπικά σας δεδομένα προστατεύονται 100%  με κρυπτογράφηση  (SSL) και δεν είναι προσβάσιμα από οποιονδήποτε άλλο εκτός από τους εξουσιοδοτημένους διαχειριστές του ChairPro. 

Θα κοινοποιήσουμε τις πληροφορίες σας σε προμηθευτές που μας παρέχουν υπηρεσίες, όπως για παράδειγμα, μεταφορικές,  υπηρεσίες υποστήριξης της Ιστοσελίδας, και λοιπές υπηρεσίες τεχνολογίας πληροφοριών και τη διεξαγωγή έρευνας και ανάλυσης. Απαγορεύουμε σε προμηθευτές που μας παρέχουν υπηρεσίες, όπως για παράδειγμα στους εν λόγω προμηθευτές να κάνουν χρήση των ανωτέρω πληροφοριών ή να τις κοινοποιήσουν για οποιαδήποτε άλλον σκοπό εκτός από την παροχή υπηρεσιών για λογαριασμό μας. 

Μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας για την αποθήκευση και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ανά πάσα στιγμή. Σε περίπτωση άρνησης, θα διαγράψουμε όλα τα προσωπικά σας δεδομένα από το σύστημά μας (όνομα, διεύθυνση και αριθμό τηλεφώνου) αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Ο ευκολότερος τρόπος ακύρωσης αυτού είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@chairpro.gr ή να καλέσετε το 2310276000.

Όσον αφορά τη νομιμότητα της επεξεργασίας και της αποθήκευσης προσωπικών δεδομένων, με την αποδοχή αυτών των "Όρων και Προϋποθέσεων" δηλώνετε ότι είστε τουλάχιστον 16 ετών. 

Προκειμένου να διευκολύνουμε την μελλοντική σας αγορά στο www.chairpro.gr, αλλά και για τις απαιτήσεις των φορολογικών αρχών θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα με καλή πίστη και ασφάλεια ή μέχρι να λάβουμε την βούληση σας να τα διορθώσουμε ή να τα διαγράψουμε.

Τηρούμε τις πληροφορίες σας για όσον χρόνο απαιτείται για την εκπλήρωση των σκοπών που περιγράφονται στην παρούσα Πολτική. (εκτός αν εκ του νόμου απαιτείται η τήρηση για μεγαλύτερη περίοδο). 

Σας ενημερώνουμε ότι εκτός από την εκτέλεση της παραγγελίας σας, τα δεδομένα σας μπορεί να χρησιμοποιηθούν από την ChairPro για την μετέπειτα επικοινωνία μαζί σας, καθώς και για μελλοντικές εκστρατείες μάρκετινγκ και επικοινωνίας.

Μπορείτε να αντιταχθείτε σε αυτό με το να από- επιλέξετε το  «Εγγραφείτε στο newsletter μας με προσφορές και εκπτώσεις.» όταν κάνετε μια παραγγελία. 

Φυσικά ανά πάσα στιγμή μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου και να ζητήσετε γραπτές πληροφορίες για τα προσωπικά σας δεδομένα που έχουμε αποθηκεύσει.