Έξοδα αποστολής
 

Λόγω του μεγάλου τους όγκου, οι καρέκλες αποστέλλονται με συνεργαζόμενα πρακτορεία μεταφορών. Η παράδοση της παραγγελίας γίνεται  στο ισόγειο του κτιρίου της διεύθυνσης που μας υποδείξατε. Τα περισσότερα είδη μας είναι συσκευασμένα σε κουτιά που χωρούν σε ασανσέρ και δεν θα σας δυσκολέψουν να τα ανεβάσετε σε άλλους ορόφους. Σε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια για να ανεβάσετε τα προϊόντα σε άλλους ορόφους παρακαλούμε ενημερώστε μας.

Σε γενικές γραμμές οι μεταφορικές εταιρίες καλύπτουν το σύνολο της επικράτειας. Για τις ελάχιστες απομακρυσμένες περιοχές που η μεταφορική της περιοχής δεν μπορεί να εξυπηρετήσει, η παραλαβή της παραγγελίας μπορεί να γίνει από την κοντινότερη πόλη που θα μας υποδείξετε. Η συνεργαζόμενη μεταφορική θα επικοινωνήσει μαζί σας πριν την παράδοση για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας.

Το κόστος μεταφορικών υπολογίζεται ανά καρέκλα και σύμφωνα με τον όγκο της και την περιοχή που θα παραδοθεί. Ο υπολογισμός των μεταφορικών της παραγγελίας σας γίνεται στο καλάθι αγορών πληκτρολογώντας τον Ταχυδρομικό Κωδικό της περιοχής παράδοσης. 

Οι καρέκλες παραδίδονται στην αρχική τους συσκευασία και χρειάζονται πολύ απλή συναρμολόγηση. Στην συσκευασία περιέχονται αναλυτικές οδηγίες συναρμολόγησης. Υπηρεσία συναρμολόγησης, με επιπλέον χρέωση, προσφέρουμε για τις περιοχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για την υπηρεσία συναρμολόγησης.

 Για επιπλέον πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο: 2310 276000 ή με email στο info@chairpro.gr