Ο στόχος μας στην ChairPro είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας μεγάλη ποικιλία από καρέκλες γραφείου, διευθυντικές καρέκλες, σκαμπό, καθίσματα για το σπίτι ή για χώρους εστίασης έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να βρει τη καρέκλα που του ταιριάζει εύκολα και γρήγορα.

Για να διασφαλίσουμε την ποιότητα των προϊόντων που προσφέρουμε συνεργαζόμαστε μόνο με καταξιωμένους κατασκευαστές που έχουν αποδείξει την αξία τους, όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά σε όλο τον κόσμο.

Οι σημαντικότεροι κατασκευαστές καρεκλών που συνεργαζόμαστε είναι οι παρακάτω:

    1. DauphinDauphin - Ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές καρεκλών γραφείου στη Γερμανική και την Ευρωπαϊκή αγορά. Έχει αποδεδειγμένη συμβολή στην ανάπτυξη των εργονομικών λύσεων για το γραφείο. Οι καρέκλες της Dauphin διαφέρουν όχι μόνο για το design τους αλλά και για την λειτουργικότητά τους. Για να δείτε τη γκάμα των καρεκλών γραφείου Daphin, κάντε κλικ εδώ.
    2. TopstarTopstar – Γερμανική εταιρία κατασκευής καρεκλών γραφείου με κορυφαία ποιότητα και πρωτοποριακές λύσεις εργονομίας. Είναι η εταιρία που έχει αναπτύξει τη 3D κίνηση της καρέκλας προχωρώντας την εργονομία ένα βήμα μπροστά. Η φιλοσοφία της Topstar είναι ότι κάθε καρέκλα πρέπει να είναι «εμπνευσμένη», «μοντέρνα», αλλά κυρίως «αξιόπιστη». Για να δείτε τη γκάμα των καρεκλών Topstar, κάντε κλικ εδώ.
    3. HumanScaleHumanScale – Η Αμερικάνικη εταιρία HumanScale είναι παγκόσμια ο ηγέτης στον εργονομικό σχεδιασμό και τις καινοτομίες στις καρέκλες γραφείου. Η φιλοσοφία της HumanScale στηρίζεται στην αρχή «το απλό είναι καλύτερο" με την έννοια της ευκολίας στη χρήση την λειτουργικότητα και την τέλεια εργονομία σε συνδυασμό με τον όμορφο σχεδιασμό. Για να δείτε τη γκάμα των καρεκλών HumanScale, κάντε κλικ εδώ.
    4. LeyformLeyform – Οι καρέκλες της Ιταλικής εταιρίας Leyform χαρακτηρίζονται από τον εξαιρετικό σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα. Η εταιρεία έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών χάρη στα εξαιρετικά τεχνικά και εργονομικά χαρακτηριστικά των καρεκλών που παράγει. Για να δείτε τη γκάμα των καρεκλών Leyform, κάντε κλικ εδώ.

 

Antares - Η τσέχικη εταιρία Antares αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλής και ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες
κατασκευής καρεκλών κάθε τύπου με κύρια εξειδίκευση τις εργονομικές καρέκλες antaresγραφείου. Η Γκάμα των προϊόντων Antares χαρακτηρίζεται από μεγάλη ποικιλία σε χρώματα, ταπετσαρίες και μηχανισμούς προσφέροντας στους πελάτες της την ευκαιρία για εξατομικευμένη διαμόρφωση του καθίσματός τους. Για να δείτε τη γκάμα των Antares, κάντε κλικ εδώ.